Gönderen Konu: Fin. Ve Benzer kullanmadan PRP yaptırmadan sonuca ulaşmak HAYAL mi?  (Okunma sayısı 161 defa)

Zoidac

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında konu başlığından da anlaşılacağı gibi saç ekim sonuçlarına baktığımızda takviye almadan prp vs. yaptırmadan pek de elde edilen sonuçlar iç açıcı değil.

Burada takviye ve prp vs. kullanmadan güzel sonuç elde edebilen varsa bizimle paylaşmasını çok isterim.

Siz ne düşünüyorsunuz?

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
takviye yok
prp yok
dht düşürme yok
geriye ne kaldı hocam?
ne yaparak nasıl bir sonuç elde etmeyi bekliyorsunuz?

Erkeksi tip dökülmeye neden olan dht hormonu, bunu baskılasınız bile saçların tekrar çıkması için takviye ve tedavi gerekli.
Erkenden tedbir alan için belki bu şart olmayabilir ama dökülme yaşamış kişiler için geçerli.

Yani bu konuda çok tedirgin olanları anlam veremiyorum.
Sigara,alkol,şeker, yağ tüketmemeniz gerekli.
Hazır gıdaya eliniz gitmemeli.
Ufacık bisküvide bile 3 çeşit yağ (kanola,pamuk,palm) bir çok katkı maddesi vs var bunlarda kimyasal ürünler.
Şekerin vücuda verdiği zararı saymakla bitmez, yasal uyuşturucu kendisi.
Sigara alkol kaç milyon insanı yatağa düşürüyor bir o kadarı kanserden ölüyor.

İlaçların yan etkisi var mı, elbette var.
Fin kullandım 3.5 ay memede büyüme hassasiyet fark ettim bıraktım. Dut geçtim şuanda hassasiyet hissetmiyorum büyümede yok.
Tabi bu süreçte bende kilo aldım biraz göbeklendim vs belki bu yüzden olmuş olabilir.
Yediklerime dikkat etmeye başladım, dışardan yemeyi ayda 1-2 ye indirdim eskiden 2günde bir yerdim. Şekeri bıraktım, d vitamini kullanmaya başladım (jinekomasti için faydalı)
Kafamda kocaman bir bölge keldi şimdi toparladı çok şükür.
Büyük pişmanlığım başlarda çok bilmediğim için fin ve duttan kaçmam ve minoxidili yapılan kötü yorumlardan dolayı bırakmam oldu.
Şimdi elimdeki serumlar bitince minoxidil ekleyeceğim.

İmkanınız varsa prp mezo yaptırın, saç lazeri için şapka temin edin (yurt dışında satılanlar)

Günlük Rutin
Cüce Palmiye 320mg
Finasteride 1.25 mg
Multivitamin
Kolajen - Aminoasitli ( 3. Ay başlandı)
Masaj (günde 5dk)
Dermastamp ( Haftada 2)  3. Ay başlandı
Ketoral (Haftada 1)
Prozinc plus losyon (Sabah - Akşam) 3. Ay başlandı

Alper1

• Hero Member
Buradaki kilit nokta DHT blockerlar onun haricinde geriye kalanlar sadece tedavileri hızlandırır yardımcı olur. Bunların hiçbirini yapmadan sonuç beklemek zaten şuan ki teknolojiyle imkansız.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Zoidac

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
takviye yok
prp yok
dht düşürme yok
geriye ne kaldı hocam?
ne yaparak nasıl bir sonuç elde etmeyi bekliyorsunuz?

Erkeksi tip dökülmeye neden olan dht hormonu, bunu baskılasınız bile saçların tekrar çıkması için takviye ve tedavi gerekli.
Erkenden tedbir alan için belki bu şart olmayabilir ama dökülme yaşamış kişiler için geçerli.

Yani bu konuda çok tedirgin olanları anlam veremiyorum.
Sigara,alkol,şeker, yağ tüketmemeniz gerekli.
Hazır gıdaya eliniz gitmemeli.
Ufacık bisküvide bile 3 çeşit yağ (kanola,pamuk,palm) bir çok katkı maddesi vs var bunlarda kimyasal ürünler.
Şekerin vücuda verdiği zararı saymakla bitmez, yasal uyuşturucu kendisi.
Sigara alkol kaç milyon insanı yatağa düşürüyor bir o kadarı kanserden ölüyor.

İlaçların yan etkisi var mı, elbette var.
Fin kullandım 3.5 ay memede büyüme hassasiyet fark ettim bıraktım. Dut geçtim şuanda hassasiyet hissetmiyorum büyümede yok.
Tabi bu süreçte bende kilo aldım biraz göbeklendim vs belki bu yüzden olmuş olabilir.
Yediklerime dikkat etmeye başladım, dışardan yemeyi ayda 1-2 ye indirdim eskiden 2günde bir yerdim. Şekeri bıraktım, d vitamini kullanmaya başladım (jinekomasti için faydalı)
Kafamda kocaman bir bölge keldi şimdi toparladı çok şükür.
Büyük pişmanlığım başlarda çok bilmediğim için fin ve duttan kaçmam ve minoxidili yapılan kötü yorumlardan dolayı bırakmam oldu.
Şimdi elimdeki serumlar bitince minoxidil ekleyeceğim.

İmkanınız varsa prp mezo yaptırın, saç lazeri için şapka temin edin (yurt dışında satılanlar)

İsmail bey, benim yaşım 44 hani benim bu zamana kadar ki saç dökülmesinde hiç ama hiç bunu dert etmedim belki cahilliğimden belki çokta kafama takmamaktan. Mevcudu koruma çabanızı anlıyorum ama bu sağlığınızdan daha kıymetli değil. Saçlarım dökülmesin diye bir ömür ilaçların esaretinde kalmak benim aklıma pek yatmıyor hele ki uzun vadede Allah korusun başka hastalıklar yüzünden bu ilaçları bile kullanamaz duruma gelebilir insan. Ne diyelim Allah maddi manevi sağlık sıhhat afiyet versin..

Değerli yorumunuz için teşekkürler...
Ekim Tarihi:30.01.2025
Ekim Merkezi: Ahmet Tosun (thehairclinic)
Greft Sayısı:4800
Medical Tedavi: The Mossi London Multi vitamin

Saç ekim süreci: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37574.0

Zoidac

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Buradaki kilit nokta DHT blockerlar onun haricinde geriye kalanlar sadece tedavileri hızlandırır yardımcı olur. Bunların hiçbirini yapmadan sonuç beklemek zaten şuan ki teknolojiyle imkansız.

Evet DHT yüzünden dökülen dökülecek bunu durdurmak istesek hem saglıgimizdan hem de paramızdan oluyoruz maalesef.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Ekim Tarihi:30.01.2025
Ekim Merkezi: Ahmet Tosun (thehairclinic)
Greft Sayısı:4800
Medical Tedavi: The Mossi London Multi vitamin

Saç ekim süreci: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37574.0

Facebook Twitter Instagram