Gönderen Konu: 28 Ocak AKL klinikt Randevu Oluşturdum  (Okunma sayısı 105 defa)

Akadir_89

• Yeni üye
  • *
28 Ocak AKL klinikt Randevu Oluşturdum
« : 23 Ocak 2025, 15:39:26 »
Merabalar Yaşım 35- 28 Ocak Tarihinde Akl de randevu oluşturdum çok heyecanlıyım donör bölge ve vertex bölgesi korkularım var... Sizce nasıl sonuçlanır değerli yorumlarınızı bekliyorum...bu siteden inanılmaz faydalandım bilgi veren arkadaşlardan Allah razı olsun...Bende sürecimi gün gün hafta hafta paylaşıp sizlere katkıda bulunacam inşallah...

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 28 Ocak AKL klinikt Randevu Oluşturdum
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2025, 18:33:02 »
var olan saçların güçlü görünüyor aslında ,donör bölgende gayet iyi ,normal şartlarda başarılı yapılan bir ekim işlemiyle çok iyi sonuç almanız gerekir.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2025, 21:19:05 »
Merhaba arkadaşa katılıyorum. Lakin ufak bir hatırlatma kulak üstlerinde 3 5 cmlik dikine alan epey seyrek görünüyor mümkünse oraya dokunulmasın alım yapılmasın çok sırıtır. Ekiminde gönlünce olur inş. Ekim yerini iyi seçersen memnun olacağını düşünüyorum sonuçtan dostum

Akadir_89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2025, 23:57:49 »
Eyvallah Kardeşlerim Teşekkür ederim

egemenss35

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2025, 00:01:33 »
Merhaba arkadaşa katılıyorum. Lakin ufak bir hatırlatma kulak üstlerinde 3 5 cmlik dikine alan epey seyrek görünüyor mümkünse oraya dokunulmasın alım yapılmasın çok sırıtır. Ekiminde gönlünce olur inş. Ekim yerini iyi seçersen memnun olacağını düşünüyorum sonuçtan dostum

Bende Akl de yaptırdım ve çok doğal güzel bir sonuç aldım arkadaşım. Finasterid kullanırsan daha da iyi olur. Saç yapın iyi görünüyor inşallah istediğin sonucu alırsın👍

Facebook Twitter Instagram