Gönderen Konu: Kocaeli'deki saç ekim merkezleri ile ilgili  (Okunma sayısı 107 defa)

nitsuga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kocaeli'deki saç ekim merkezleri ile ilgili
« : 23 Ocak 2025, 09:58:41 »
Merhaba, Kocaeli ili içerisindeki saç ekim merkezlerini araştırıyorum fakat bilgi almak için aradığımda şüphe duymamı sağlayan durumlar ile karşılaşıyorum örneğin bir saç ekim merkezinin sayfasında kliniğin yeri Medar Hastanesi yazıyor, hastaneyi aradığımda bizde saç ekimi hizmeti yok cevabı ile karşılaşıyorum. Veya birden fazla kliniğin aynı hastanenin bünyesinde çalıştıklarını söylediklerine şahit oluyorum. Sanırım bu kişiler hastanelerin kliniklerini kiralayıp orada saç ekiyorlar ama sabit bir klinikleri yok, benim çıkardığım sonuç bu. Nedir bunların olayı net olarak bilen gören var ise beni aydınlatsın. Teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Kocaeli'deki saç ekim merkezleri ile ilgili
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2025, 14:49:24 »
Öncelikle sana şunu söylemeliyim hastaneler hastanesinin bir bölümünü dışarıdan birisine kiralayarak saç ekimi yaptırır kısaca kaliteli bir hastanenin adı demek orada kaliteli bir saç ekimi yapılacağı anlamına gelmez Kocaeli’de gidebilecek başarılı bir saç ekimi merkezi ben henüz görmedim eğer iyi bir sonuç istiyorsan formu araştıracaksın hangi merkezler güzel sonuçlar oluyor bunları güzelce oturup birkaç ay inceleyeceksin ondan sonra karar vereceksin bütçene göre yani bu öyle pat diye gidip yapılacak bir işlem değil çünkü hayatım boyunca kafanda taşıyacaksın yani seni rezil de eder vezir de eder bu işin parasını da çok fazla Bakmayacaksın çünkü dış görünüş Bence kişinin en önemli unsuru bundan daha önemli ne var ki altında dünyanın en iyi arabası olsun sana saç çekip maymuna çevirdikten sonra ne fayda değil mi yani öyle düşün o yüzden inceleyip sık sık okuyacaksın kardeşim yani ben Kocaeli’de yaşıyorum illa Kocaeli’de saç ektireceğim diye bir şey yok gideceksin bu işi en iyi yapan yer neresiyse orada saç ektireceksin  başı boşuna şüphelenmene arama taramana bilmem nene kafanı yormana gerek yok oturacaksın formun başına hangi merkez başarılı dikiyor bak her şeyi ortada saç ekilenler gün gün ay ay adamlar durumlarını paylaşıyor bunları soruları sormaya bile gerek yok kendini bunlarla yormana bile gerek yok
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram