Gönderen Konu: Growth hormonu  (Okunma sayısı 167 defa)

kaaninho

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Growth hormonu
« : 22 Ocak 2025, 20:35:38 »
Growth hormonunun saçları güçlendirdiği ve dökülmeyi az da olsa engelleyici etkisinin olduğu söyleniyor. Bu bilgilerin doğruluğu var mıdır ya da daha önce growth kullanan varsa bilgilendirebilir mi

Alper1

• Hero Member
Ynt: Growth hormonu
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2025, 01:40:58 »
Saçları güçlendiriyor daha da kalınlaştırıyor fakat erkek tipi kelliğe karşı bir etkisi yok.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Düzelecek inşAllah

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2025, 17:57:14 »
İşlem nasıl yapılıyor? Kök hücre veya mezoterapi gibi enjekte mi? Telojene iyi gelebilir deneyebilirim

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2025, 03:46:18 »
Growth hormonu bence güvenilir birşey değil çok nadiren olsa da yan etki bu
Growth hormonu vücutta birçok şeyi büyütür kemikleri kasları tendonları bazı hücreleri buna kanser hücreleri de dahil
Allah büyük.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2025, 03:55:34 »
İşlem nasıl yapılıyor? Kök hücre veya mezoterapi gibi enjekte mi? Telojene iyi gelebilir deneyebilirim
Saç için değil daha çok büyüme sorunu yaşayan veya kaslarını yetersiz hissedenler kullanıyor. Bazı vücutcular da daha fazla kas için bunu kullanıyor fakat yararlı değil aksine zararlı bir şey. Yan etkileri çok yüksek.
  • Yaşınız 23

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2025, 03:57:15 »
Saç için değil daha çok büyüme sorunu yaşayan veya kaslarını yetersiz hissedenler kullanıyor. Bazı vücutcular da daha fazla kas için bunu kullanıyor fakat yararlı değil aksine zararlı bir şey. Yan etkileri çok yüksek.
Zaten igf ile doğrudan bağlantısı var insülinle vesaire hiç şakaya gelecek birşey değil
Allah büyük.

kaaninho

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2025, 22:56:27 »
Yan etkileri sadece el ve ayak büyümesi değil mi? Avrupadaki +30 yaş insanların çoğu bu hormonu kullanıyor daha genç gözükmek için açıkçası ben çok fazla yan etkisi yok diye kullanmayı düşünüyordum

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2025, 00:26:53 »
Yan etkileri sadece el ve ayak büyümesi değil mi? Avrupadaki +30 yaş insanların çoğu bu hormonu kullanıyor daha genç gözükmek için açıkçası ben çok fazla yan etkisi yok diye kullanmayı düşünüyordum
ağırlık kaldırarak da doğal yollarla growth hormonunu arttırabilirsin
fakat dışarıdan hormon almaya başladığın anda vücut kendisininkini üretmeyi durduracak ileridede eski sağlığında çalışmayacak
bu çoğu hormon takviyelerinde geçerli

growth hormonunun

Insülin
Gençlik
boy kemik uzaması
kas büyümesi / iyileşme
vücutta organların büyümesi
vücutta hücrelerin büyümesi

kısacası herşeyi büyüten birşey uzun boylu insanlara bak mesela sultan kösem adamın heryeri büyük gözlerinden tut kafası
kasları

büyümeyi geçtim eğer kanserli hücren var ise bunun çok nadir bi yan etkisi kanser hücrelerini öyle dehşet şekilde büyütüyor
Allah büyük.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2025, 01:43:30 »
Şeker hastalığı, tiroit bozukluğu, el, yüz ayak büyümeleri gibi kalıcı yan etkiler yapıyor yani geçici değil. Hormonu kullanırken kazara bir büyüme gözlemlediğinizde veya tiroitler bozulmaya başladığında geçmiş olsun bir ömür boyu ilaç kullanmak zorundasınız.
  • Yaşınız 23

Ahmetbsr21

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2025, 03:51:58 »
onlar doktor kontrolünde çok az miktarlarda kullanıyorlar eğer sen tutupta gıda takviyesi niyetine kullanırsan tahtalı köye kapılar...
Allah büyük.

Facebook Twitter Instagram