Gönderen Konu: Dr.İlhan SERDAROĞLU-24.01.2018 4200Greft Ön ve Tepe Bölgesi Saç Ekimi  (Okunma sayısı 9057 defa)

Hasanzh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar , ben 24 Ocak’ta uzun araştırmalar ve kararsızlıklar sonrasında, 4 tane arkadaşımın ekim yaptırıp çok iyi sonuç aldığı İlhan hocaya gittim. Ekim sürecini ve sonrasını çok açık ve güzel bir şekilde anlattı ve sonrasında zaten en büyük pişmanlığınızı yaşıyorsunuz neren bu kadar çok beklemişim ve tedirgin olmuşum diye. Ekim ortamı, değerli İlhan Hoca ve ekibi sizi kendi evinizdeymişsiniz gibi ağırlayacaklar. Ekim süreci anlatılanın aksine çok güzel ve acısız geçiyor. Benim ekim sabah 10 san akşam 7 e kadar sürdü ve hiç farketmedim. Eklediğim fotoğraflar ilk gün ,5.gün, 10.gün ve  15.güne ait. Yükleme kotası sebebiyle bu kadar ekleyebildim.Ama size tek kelimeyle hiç düşünmeden profesyonel bir ekim,hijyen ve güzel sonuç istiyorsanız İlhan Hoca tam adresi.Ben ekim düşünen herkese tavsiye ediyorum.

charlie.brown

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.
Ekim öncesi fotoğraflar ve sonrası donör bölgesini paylaşabilir misiniz?

bozkurt

• Hero Member
İyi sonuçlar dilerim. Ücret olarak ne kadar ödediniz? Bir de İlhan Hoca ekimde hangi işlemleri yapıyor?

Hasanzh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim sağolun.Ücret olarak 5500 TL ödeme yaptım. Öncelikle muayeneniz yapılıyor ben daha öncesinde randevu alıp, nasıl yapılacağını kaç tane ekileceğini Hocayla planlamıştım. Ekim günü  Öncelikle İlhan hoca  bizzat kendisi greftleri alıyor daha sonra ekibi greftleri topluyor. Bu işlem ortalama 3-3,5  saat sürüyor ve Yemek molalsı veriliyor. Sonrasında ekim yapılacak bölgeye  saç kökleri için kanallar açılıyor ve ekim işlemi başlıyor. Yaklaşık 7-8 saat süren bir operasyon.Tüm işlemler Direkt İlhan hoca kontrolünde yapılıyor. Ben ek olarak hocamızın tavsiyesi ile Prp yaptırdım(600 TL)

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Ama size tek kelimeyle hiç düşünmeden profesyonel bir ekim,hijyen ve güzel sonuç istiyorsanız İlhan Hoca tam adresi.Ben ekim düşünen herkese tavsiye ediyorum.

Ekiminiz hayırlı olsun umarım beklentileriniz gerçekleşir. Bence tavsiye etmeden önce sonucunuzu bekleseniz daha iyi olur. Bu gibi ifadeler forumda hoş karşılanmıyor.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ilhan hocanın fiyat politikası hakkında oturup düşünmesi lazım bence . Bu tarihte 3000 great için 6000tl fiyat vermişti bana 4200 için 5500 nedir anlayamadım. Anladigim kadarıyla pazarlık yapıyor kendisi .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

bozkurt

• Hero Member
Ben de çözememiştim bu ücret konusunu. Dediğin gibi bu pazarlıkla böyle olur. Hiçbir standart yok.

hacktor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, güzel bir sonuç olmasını dilerim.

Hasanzh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ilhan hocanın fiyat politikası hakkında oturup düşünmesi lazım bence . Bu tarihte 3000 great için 6000tl fiyat vermişti bana 4200 için 5500 nedir anlayamadım. Anladigim kadarıyla pazarlık yapıyor kendisi .
Yanlış anlaşılma olmasın.Bu konuya açıklık getirmek istiyorum.Ben normalde 20 ekim 2017 tarihi için randevu almıştım ama gidemedim ve bu fiyat o tarih itibariyle verilen fiyattır.Sağolsun hocamız bu konuda yeni fiyat farkı istemedi.Normalde talep edilen rakam 7bin TL dir

Hasanzh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ekim sonrası 30.günü tamamladım.Şuana kadar herşey yolunda,kısmi dökülmeler devam ediyor. fotoğraflarları ekledim yorumlarını bekliyorum

corosman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
güzel gözüküyor hocam. yeni resimlerinizi bekliyoruz.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sık bir ekim olmuş şu andada çok iyi görünüyor şok dökülme henüz tam olmamış .umarım çok olmaz.

Hasanzh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba arkadaşlar bugün 2.ayı tamamladım.Dökülmeler yaklaşık 10 gündür durdu.Yorumlarınızı bekliyorum
« Son Düzenleme: 25 Mart 2018, 00:57:57 Gönderen: Hasanzh »

Cenk49

• Full Member
Şok tam anlamıyla olmamış ..çoğu saç kendini kurtarmış onlarda üçüncü aya kadar uzayınca erkenden güzel bir görüntü olacak sanki.benim anlamadığım erken sonuç alanlarda sonradan çok saç çıkmıyor umarım sizinki öyle olmaz zaten bu resimlere bakarak bu kadar ileriyi öngörmem biraz abartı oldu sanki   ;D

Hasanzh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şok tam anlamıyla olmamış ..çoğu saç kendini kurtarmış onlarda üçüncü aya kadar uzayınca erkenden güzel bir görüntü olacak sanki.benim anlamadığım erken sonuç alanlarda sonradan çok saç çıkmıyor umarım sizinki öyle olmaz zaten bu resimlere bakarak bu kadar ileriyi öngörmem biraz abartı oldu sanki   ;D

Teşekkür ederim umarım iyi sonuç alırım.

Facebook Twitter Instagram