Anket

Yan etki gormeyen arkadaslar ilacı kaça bolerek kullandınız

4 e bolerek kullandım
29 (50.9%)
5 e bolerek kullandım
28 (49.1%)

Toplam Oy Verenler: 57

Gönderen Konu: Finasteridden yan etki gormeyen arkadaslar  (Okunma sayısı 12606 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasteridden yan etki gormeyen arkadaslar
« Yanıtla #30 : 12 Şubat 2018, 15:58:23 »
Mastırbasyon saç dökmez zAten hocam bu nerden çıktı ... insanın cinsel şiddetinden bahsediyoruz boga gibi gece gündüz cinsellik düşünen biri ıle daha mülayim olan birinde finasterid in etkileri degişebilir diyorum.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 12 Şubat 2018, 16:01:51 »
2 bileşen bir araya geliyor dht oluşuyor bildiğim kadarınla olay bu finasterid bunlardan birinin yerine geciyor dhtyi azaltıyor zaten 1 mg finasterid yuzde 38 baskılıo saçlı deride dhtyi kanda demiom 5 mgsi bile yuzde 40.sawpalmetto dandik yuzde 3 5 baskılıyor .erkeği kadınlaştıran ne varsa saç dokulmesini azaltıyor kararında  erkeklik gucunu azaltıyoruz.bu konuda 50 tane makale mevcut finasteridin zararı olmadığına ve olduğuna dair.tek gercek kullanıcı deneyimleri.ona bakarsanız bişi olmadı diyende dolu yabancı sitelerde adamın penisi yok olmuş boyle bir soylenti bile var:)bu konu sitelerde yıllardır bir tartısılır 10 sayfa surur ama sonuc alınmaz kullanıcı deneyimlerinden gerisi yalan
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 12 Şubat 2018, 16:17:13 »
Finas kullanım kötü beslenen biri isen ve zaten normalde dht seviyesi düşük biriysen bunun bir çok açıklaması mevcut.. fiziksel olarak gücsüz biri isen bünyen zayıfsa ayda yada 2 haftada bir cinsellık aklına gelıyor (mastırbasyon ihtıyacı fazla duymuyorsan) finas yan etki yapabılır tabi bunların aksı durumlarda da yan etki yapabilir ama genel olarak izlenimlerim bu şekilde..
Dht ve testo seviyesi atıyorum %80 olan bir kiside  %30 azalma çok etkilemez %60 olan bir insanda%30 etkiler ama ..

Bunlar tamamen kısının fısızıksel yapısı ıle alakalı...

Aktif spor hayatı olan bir insanı finas etkilemez çok yaglı hantal insanda kılo artısına beden olabilir metobolizma yavasladığı için.

Bu ılacı kullanırken spor önemli tabi spor insan hayatı ve direnç için her türlü önemlidir güçlü fizik güçlü bünye sağlıklı atlatil vucud insanı piskolojık olarak güvende tutar mutlu olur kendine güveni olur.

Ben uzun zamandır kullanıyorum finasterid  cinsel ilişki sırasında acaba bu ılacı kullanıyorum ya sertleşmessem diye düşünürsen sertleşmessin birçok olgusu piskolojıktır benim gibi spor yapan saglıklı yasıyan protein agırlıklı beslenen biri isenis ve en önemlisi kafanıza takmıyorsanız rahat biriysenız hiç bişey olmaz rahat rahat kullanırsınız.

Ve pros car 4 bölünüp içilir 1 sene sonra 5 bölünüp içebilirsin saçların güçlenip tam verimi aldıktan sonra doz düşürüp korumaya yönlenebılır.
Propeci a sabit doz oldugu için 1 mg alınır.

Tam tersi testosteronu yüksek olan finasteride daha çok yan etki görür, yan etkiyi sadece cinsel yan etki olarak düşünmeyin DHT nun hipotalamusta çok önemli görevleri var,  canı mastürbasyon ve seks istemeyen bir insanın zaten saçları dökülmez (androgenetik) ,canımız seks istemeyecek seviyede seks ve spor yapabilirsek testoyu olması gereken yerde kullanmış oluruz ve saçlarımız dökülmesi durur,kullanmadığımız testo zaten gidip saçı döküyor

Dostum zaten dht yi baskılamak Testo artışına neden olur.. kullanmadığımız testo degil  testonun daha güçlü bir erkeklik hormonuna dönüşmesi yani dht saçımızı döküyor. ve saç dökülmesinin cinselligi çok isteyip istememek ile alakası yok saçının Dht ye olan duyarlılığı ile alakası var duyarlı ise ayda birkere istesen döker .. duyarlı degılse gece gündüz kudur gene dökmez. Bunları daha az duyarlı yada çok şiddetli duyarlı olarak dökülme şekline göre degerlendirebilirsin. benim bahsettiğim durum saç dökülme nedenleri yada hormonların bilimsel açıklamaları değil.. yan etki durumu genelde yan etki gördüm diyenlerde gözlemlediğim durumlar.

Bu arada finasta Alkol gibi (sadece örnek alkol benzetmesi ciddiye alıp tartışmaya kalkan olur simdi:))) )doz olarak etkileyici olabılır bana 1mg yan etki yapmıyor ama 2 mg yapabılır buda dediğim gibi fiziksel özellıklerinize baglı o yüzden 1 mg kullanıp yan etki gördügünü düşünen olursa 0,5 mg ile devam edebılır.

Son olarak 2mg finasterid ile 5 mg finasterid aynıdır temalı saçma sapan şemalara inanmayınız bunlar mılattan kalma örneklerdir. Doz ne kadar artarsa baskı okadar güçlenır kandaki buna baglı olarakda yan etkılerde tabi yan etki görürseniz.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2018, 16:42:34 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 12 Şubat 2018, 17:01:03 »
Finas kullanım kötü beslenen biri isen ve zaten normalde dht seviyesi düşük biriysen bunun bir çok açıklaması mevcut.. fiziksel olarak gücsüz biri isen bünyen zayıfsa ayda yada 2 haftada bir cinsellık aklına gelıyor (mastırbasyon ihtıyacı fazla duymuyorsan) finas yan etki yapabılır tabi bunların aksı durumlarda da yan etki yapabilir ama genel olarak izlenimlerim bu şekilde..
Dht ve testo seviyesi atıyorum %80 olan bir kiside  %30 azalma çok etkilemez %60 olan bir insanda%30 etkiler ama ..

Bunlar tamamen kısının fısızıksel yapısı ıle alakalı...

Aktif spor hayatı olan bir insanı finas etkilemez çok yaglı hantal insanda kılo artısına beden olabilir metobolizma yavasladığı için.

Bu ılacı kullanırken spor önemli tabi spor insan hayatı ve direnç için her türlü önemlidir güçlü fizik güçlü bünye sağlıklı atlatil vucud insanı piskolojık olarak güvende tutar mutlu olur kendine güveni olur.

Ben uzun zamandır kullanıyorum finasterid  cinsel ilişki sırasında acaba bu ılacı kullanıyorum ya sertleşmessem diye düşünürsen sertleşmessin birçok olgusu piskolojıktır benim gibi spor yapan saglıklı yasıyan protein agırlıklı beslenen biri isenis ve en önemlisi kafanıza takmıyorsanız rahat biriysenız hiç bişey olmaz rahat rahat kullanırsınız.

Ve pros car 4 bölünüp içilir 1 sene sonra 5 bölünüp içebilirsin saçların güçlenip tam verimi aldıktan sonra doz düşürüp korumaya yönlenebılır.
Propeci a sabit doz oldugu için 1 mg alınır.

Tam tersi testosteronu yüksek olan finasteride daha çok yan etki görür, yan etkiyi sadece cinsel yan etki olarak düşünmeyin DHT nun hipotalamusta çok önemli görevleri var,  canı mastürbasyon ve seks istemeyen bir insanın zaten saçları dökülmez (androgenetik) ,canımız seks istemeyecek seviyede seks ve spor yapabilirsek testoyu olması gereken yerde kullanmış oluruz ve saçlarımız dökülmesi durur,kullanmadığımız testo zaten gidip saçı döküyor

Dostum zaten dht yi baskılamak Testo artışına neden olur.. kullanmadığımız testo degil  testonun daha güçlü bir erkeklik hormonuna dönüşmesi yani dht saçımızı döküyor. ve saç dökülmesinin cinselligi çok isteyip istememek ile alakası yok saçının Dht ye olan duyarlılığı ile alakası var duyarlı ise ayda birkere istesen döker .. duyarlı degılse gece gündüz kudur gene dökmez. Bunları daha az duyarlı yada çok şiddetli duyarlı olarak dökülme şekline göre degerlendirebilirsin. benim bahsettiğim durum saç dökülme nedenleri yada hormonların bilimsel açıklamaları değil.. yan etki durumu genelde yan etki gördüm diyenlerde gözlemlediğim durumlar.

Bu arada finasta Alkol gibi (sadece örnek alkol benzetmesi ciddiye alıp tartışmaya kalkan olur simdi:))) )doz olarak etkileyici olabılır bana 1mg yan etki yapmıyor ama 2 mg yapabılır buda dediğim gibi fiziksel özellıklerinize baglı o yüzden 1 mg kullanıp yan etki gördügünü düşünen olursa 0,5 mg ile devam edebılır.

Son olarak 2mg finasterid ile 5 mg finasterid aynıdır temalı saçma sapan şemalara inanmayınız bunlar mılattan kalma örneklerdir. Doz ne kadar artarsa baskı okadar güçlenır kandaki buna baglı olarakda yan etkılerde tabi yan etki görürseniz.

Burada  resöptörleri duyarsız olanları konuşmuyoruz ,onların zaten sacı dökülmez,testo finasla %15 artıyor bu da amlamsız işlevsiz bir testostrondur, bazı organlarda işlevsizdir,hatta bazen bu testosteron östrojene dünüşür ,ancak hücre içinde yani DHT dönüşerek anlamlı hale gelir
0.2 mg finasteride ile 5mg finasteride saç skalpında herdeyse aynı etki yaratır

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 12 Şubat 2018, 19:43:35 »
dunyanın en unlu dermolotologunun videosu vardı onu izledim dht gelio saç kokune dokunuo geri gidio normalde bu boyle ama saç kokumuz dhtye duyarlı ise gelio köke oturuo  saçı mahvedio koke yapıştığında.yani bizim sorun dht değil dht herkeste var hatta saçı besleyen horman ama saç koku duyarlı ise ayvayı yedik demektir oraya köke yerleşip kökün ibini dibini kurutuo.bu duyarlılığı nasıl yeneriz koku nasıl uzaklaştırırız ondan ayırırız bu bulunamıo tam olarak
saçları ekmeydi dersin

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 12 Şubat 2018, 21:11:44 »
Ek olarak Bir erkeğin testosteron seviyesi hayatı boyunca üç kere ani bir artış gösterir. Bu artışların ilki anne karnında hamileliğin ikinci üç aylık döneminde, ikincisi doğduktan altı ay sonra ve son olarak 10-11 yaşlarından 18 yaşına kadar olan dönemde yaşanır. Bundan sonra ise testosteron hormonunda çok büyük bir artış yaşanmaz.

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 13 Şubat 2018, 13:00:03 »
Benim 13 ay oldu yan etkileri gecmedi yan etki gøren hic bulasmasin bu ilaca..

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 13 Şubat 2018, 14:25:59 »
Benim 13 ay oldu yan etkileri gecmedi yan etki gøren hic bulasmasin bu ilaca..
Hocam bi doktora görün istersen acaba doktor ne diyecek

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 13 Şubat 2018, 15:34:40 »
çoktan dra gitmiş olman gerekti git bence
saçları ekmeydi dersin

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #39 : 14 Şubat 2018, 01:01:36 »
Arkadaşlar yaklaşık 5 ay oldu kullanalı hafif unutkanlık dışında başka yan etkisini görmedim. Aksine ilacı bir ara 2 3 gün kullanmadım saç diplerim yeniden yanmaya başladı. Saç dökülmesini yavaşlatacaksa bu kadarcık yan etki benim adıma problem değil. Benim saçlarıma fena gelmedi finasterid.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 14 Şubat 2018, 18:36:35 »
Arkadaşlar yaklaşık 5 ay oldu kullanalı hafif unutkanlık dışında başka yan etkisini görmedim. Aksine ilacı bir ara 2 3 gün kullanmadım saç diplerim yeniden yanmaya başladı. Saç dökülmesini yavaşlatacaksa bu kadarcık yan etki benim adıma problem değil. Benim saçlarıma fena gelmedi finasterid.

Bende de unutkanlık yaptı,bu ilacı ergenlik sonrası veya saçlar ilk inceldiğinde alırsanız kelliğiniz tarih olur,siz bakmayın bazı ekimciler hava atıp biz bu kadar iyiniz böyle ekeriz ,hastalar finasteride bir bıraksın görürüm onların başarısını  ,işte bu yanetkiler olmasaydı şimdi tüm ekimciler dükkanları kapatmışlardı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 15 Şubat 2018, 18:44:18 »
Unutkanlık yapmasa bile insan genel anlamda unutkan yada dalgın olabiliyor bu ilacı kullanan herkes acama şimdi unutkanmıyım piskolojisine bürünecek burda yazdıklarınıza dikkat ediniz kullanan insanlar en ugak durumdan etkileniyor. Ve her durumu ilaca baglıyor piskolojisi bozuluyor.
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #42 : 17 Şubat 2018, 19:36:21 »
Unutkanlık yapmasa bile insan genel anlamda unutkan yada dalgın olabiliyor bu ilacı kullanan herkes acama şimdi unutkanmıyım piskolojisine bürünecek burda yazdıklarınıza dikkat ediniz kullanan insanlar en ugak durumdan etkileniyor. Ve her durumu ilaca baglıyor piskolojisi bozuluyor.

Doğrudur zaten korkarak kullanan bir insan okuduğu bütün yan etkilerini psikolojik olarak üzerinde yaşaması olağan bir durumdur. O zaman düzelterek söyleyeyim, ilacı kullanmadan öncede özellikle (1 yıla yakın bir zamandır) iş tempomdan dolayı hafif bir unutkanlık yaşıyordum. Bu durum %100'de 100 finasterid kaynaklı mıdır inanın bilmiyorum ama unutlanlık dediğim olay öyle ciddi boyutlarda değil zaten. Buradan ilacı kullanın diye yazmıyorum bunu, zaten herhangi bir ilacı kullanacaksanız doktor kontrolünde kullanmanızı öneririm. Sonuç olarak ben ilacı kullanırken kafamda planladığım bir sonucu aldım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 18 Şubat 2018, 00:54:17 »
dunyanın en unlu dermolotologunun videosu vardı onu izledim dht gelio saç kokune dokunuo geri gidio normalde bu boyle ama saç kokumuz dhtye duyarlı ise gelio köke oturuo  saçı mahvedio koke yapıştığında.yani bizim sorun dht değil dht herkeste var hatta saçı besleyen horman ama saç koku duyarlı ise ayvayı yedik demektir oraya köke yerleşip kökün ibini dibini kurutuo.bu duyarlılığı nasıl yeneriz koku nasıl uzaklaştırırız ondan ayırırız bu bulunamıo tam olarak

Aha işte geçen ay bunu buldular. İlaca dönüşmesi, arıza çıkarmaması filan 5 seneyi buluyor. Her şey iyi giderse, olacak bu sefer. DHT'den sonra şansa buldukları ikinci etmen oldu. DHT yerine DHT'den sonra gerçekleşen adımlara müdahale etmeyi deneyecekler.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 18 Şubat 2018, 09:15:43 »
adı ne?bir maddede bulundu neosh101 dekimiydi el cranell dekiymiydi neydi bilion 2 onay var 2.5 ar seneden 5 sene birinciyi gecti 2.de kaldı bu dediğin madde ne adı ne ?insallah 2 onayı gecer.
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram