Gönderen Konu: duran saç dökülmesi yıllar sonra tekrar başlar mı  (Okunma sayısı 347 defa)

Alper1

• Hero Member
Ynt: duran saç dökülmesi yıllar sonra tekrar başlar mı
« Yanıtla #15 : 16 Şubat 2025, 18:51:18 »
işte benımde bahsettiğim buydı sakalla destekleme gereği var gibi
Donör bölge sağlamsa sakala da gerek kalmaz o biraz da kişinin saç kalitesiyle alakalı. Bazı kişilerde retrograde alopecia oluyor kulak üstünden başlayıp enseye kadar döküyor haliyle donör bölgenin de bir kısmı dökülüyor bu durumda sakal veya kasık kılları işe yarar.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Şubat 2025, 19:05:20 »
Donör bölge sağlamsa sakala da gerek kalmaz o biraz da kişinin saç kalitesiyle alakalı. Bazı kişilerde retrograde alopecia oluyor kulak üstünden başlayıp enseye kadar döküyor haliyle donör bölgenin de bir kısmı dökülüyor bu durumda sakal veya kasık kılları işe yarar.
Bende hem retrograd var kulak üstü seyrelme tarzında hemde difüz incelme ben sakal kıllarından ve genetik kodlanmış sağlam saçlı bölgeden hafif destek alıp vertexi kapattırabilirmiyim ki bizim saçımız hem dalgalı hemde bazı yerleri seyrek diffüz incelmeyede çok benzemiyo
(Topical) Ketoconazole shampoo %2 (dht)
(Topical) finasterid %0.050 4 ml + Biotin Keratin (diffuse thinning) (Dht)
(Topical) IGF-FGF-KGF-VEGF (büyüme faktörü)
(Topical) Castor oil (Hint yağı) (pgd2)
(Oral) D3 vitamin(pgd2)
(Oral) E vitamin(pgd2)
(Oral) quercetin (pgd2)
(Oral) omega3(pgd2)

لا إ

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Şubat 2025, 19:07:36 »
Sakaldan 2000 greft alsalar saçtanda 1000 olurmu sizce doğallığı falan yada doktor böyle bişeye izin verir mi
(Oral) D3 vitamin(pgd2)
(Oral) E vitamin(pgd2)
(Oral) quercetin (pgd2)
(Oral) omega3(pgd2)

لا إ

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 17 Şubat 2025, 00:21:02 »
Sakaldan 2000 greft alsalar saçtanda 1000 olurmu sizce doğallığı falan yada doktor böyle bişeye izin verir mi
Doktorla konuşman lazım bilemiyorum. Ama sakaldan 2bin greft almak risklidir bu seferde sakalın görüntüsünü çok bozacaktır bazı doktorlar sakal ile uğraşmak bile istemiyor.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Şubat 2025, 00:47:02 »
Doktorla konuşman lazım bilemiyorum. Ama sakaldan 2bin greft almak risklidir bu seferde sakalın görüntüsünü çok bozacaktır bazı doktorlar sakal ile uğraşmak bile istemiyor.
Valla sakal olacağına saç olsun çok daha iyi erkeğin makyajı saçıdır |-onayisareti-|
(Oral) D3 vitamin(pgd2)
(Oral) E vitamin(pgd2)
(Oral) quercetin (pgd2)
(Oral) omega3(pgd2)

لا إ

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Şubat 2025, 00:49:06 »
Koray erdoğan hoca sakaldan almaya karşı bi çoğu profesyonel saç ekimi doktorlarıda ense dışında vücut kıllarından ekime karşı neden karşılar bilmiyorum ama ensesi yetmeyen kisilerin tek umudu bunlar aslında doğal durmuyo vb diyip o doktoru kötüleyecekler diye düsündükleri icinmi uğraşmak istemiyorlar acaba
(Oral) D3 vitamin(pgd2)
(Oral) E vitamin(pgd2)
(Oral) quercetin (pgd2)
(Oral) omega3(pgd2)

لا إ

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Şubat 2025, 16:34:59 »
Koray erdoğan hoca sakaldan almaya karşı bi çoğu profesyonel saç ekimi doktorlarıda ense dışında vücut kıllarından ekime karşı neden karşılar bilmiyorum ama ensesi yetmeyen kisilerin tek umudu bunlar aslında doğal durmuyo vb diyip o doktoru kötüleyecekler diye düsündükleri icinmi uğraşmak istemiyorlar acaba
Sakal kıl yapısı ile donördeki saç yapısı farklı olduğu için insanın kafasında nasıl durur belli olmuyor. Saç ektiren çok kişi gördüm ama hepsi donörden ektirmişti sakaldan ektiren kimseyi canlı canlı görmedim.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram