Gönderen Konu: ASMED / A GRUBU / KORAY ERDOĞAN / 3500 GREFT - 23.12.2024  (Okunma sayısı 4235 defa)

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun süredir forumu takip eden ve buradan birçok bilgi edinen birisi olarak belki başkalarına da bir faydam dokunabileceğini düşünerek bu konuyu açıyorum.

23.12.2024 tarihinde ASMED klinikte ekim işlemimi gerçekleştim. Çok fazla ayrıntı vermek istemiyorum, zaten ASMED kalitesi ve süreç ile ilgili forumda birçok konu bulabilirsiniz ama özetle tüm süreçten fazlasıyla memnun kaldığımı belirtebilirim.

Toplamda 3500 adet greftin ekimi gerçekleşti, ekimden 6 ay öncesinde proscar 1/4 kullanmaya başladım ve 2 yılı aşkın süredir de SOLGAR 5000 biotin kullanıyorum, malesef ki seboreik dermatit rahatsızlığım mevcut.

Ekim öncesi, ekim sonrası, kabuklu hali, kabuk dökümü sonrası ve güncel durumu paylaşacağım, saç tellerimin kumral ve çok ince olduğunu da ayrıca belirteyim, benzer saça sahip arkadaşlar için örnek teşkil edebilir.

Tüm ekim yapan arkadaşların istedikleri sonuçları almasını dilerim.

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED / A GRUBU / KORAY ERDOĞAN / 3500 GREFT - 23.12.2024
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2025, 16:20:45 »
Ekim sonrası

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2025, 16:22:08 »
Kabuklu hali

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2025, 16:25:24 »
Kabuk dökümü sonrası

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2025, 16:29:10 »
23. gün hafif nemli ve kuru fotoğraflar

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2025, 22:38:35 »
Hayırlı olsun hocam ekim çizgi dizaynı ,planlama vs gayet güzel görünüyor yalnız ekim alanında halen ciddi kızarıklık var ekim merkezi bu durumu gözlemledimi aacaba ve birde sebore için bir değerlendirmeleri oldumu ,gerek ekim üzerinde etkileri gerekse tedavisi vs konularda.

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2025, 22:54:33 »
Hayırlı olsun hocam ekim çizgi dizaynı ,planlama vs gayet güzel görünüyor yalnız ekim alanında halen ciddi kızarıklık var ekim merkezi bu durumu gözlemledimi aacaba ve birde sebore için bir değerlendirmeleri oldumu ,gerek ekim üzerinde etkileri gerekse tedavisi vs konularda.

Teşekkür ederim hocam. Cildim çok hassas olduğu için kızarıklığın normal kişilere kıyasla daha uzun süreceğini söylediler, iyileşme sürecini hızlandırmak için PRP önerdiler ayrıca. Şampuan olarak da vichy dercos anti dandruff ve Sensinol şampuan kullanıyorum. Dermatitin ekime muhakkak etkisi olduğunu düşünüyorum, olabildiğince kontrol altında tutmak gerekiyor ama bir tedavisi de yok malesef.

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2025, 12:50:20 »
Hayırlı olsun bence süper bir saç ekimi yapmışlar çok başarılı duruyor umarım çok güzel sonuç alırsınız çok iyi bir tercih asmed bu işin son noktası ve sizi de yaptırbileceğiniz en iyi yere saç ektirmişsiiniz umarım güzel sonuç olur

Tintilla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2025, 13:39:35 »
Hayırlı olsun hocam, Demek sizdede bende olduğu gibi egzama var, ara ara tekrarlıyor bu hastalık malesef ama ekimi ciddi etkilediğini duymadım şu zamana kadar. Bu sitedede egzamasi olup ektiren ve gayette iyi saçlarına kavuşanlar mevcut.

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2025, 14:11:49 »
Hayırlı olsun bence süper bir saç ekimi yapmışlar çok başarılı duruyor umarım çok güzel sonuç alırsınız çok iyi bir tercih asmed bu işin son noktası ve sizi de yaptırbileceğiniz en iyi yere saç ektirmişsiiniz umarım güzel sonuç olur

Yorumunuz ve iyi niyet temennileriniz için çok teşekkür ederim. Bu forum sayesinde tanıdım ASMED'i, Koray Hoca gerçekten alanında en iyilerinden. Tabiki burada yapılan ekimlerin yüzde yüz başarı olasılığı yok, ne kadar iyi yapılırsa yapılsın genetik faktörler belirliyor sonucu biraz da fakat ne olursa olsun memnuniyeti en ön planda tutan bir klinik olması en önemlisi.

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2025, 14:17:41 »
Hayırlı olsun hocam, Demek sizdede bende olduğu gibi egzama var, ara ara tekrarlıyor bu hastalık malesef ama ekimi ciddi etkilediğini duymadım şu zamana kadar. Bu sitedede egzamasi olup ektiren ve gayette iyi saçlarına kavuşanlar mevcut.

Çok teşekkür ederim hocam. Dediğiniz çok doğru, kontrol altında tutulduğu sürece ekime bir zararı olmayacaktır, normal kişilere kıyasla daha çok dikkat edilmesi gerekiyor sadece. Konsültasyon döneminde Koray Hoca'ya özellikle sordum egzamanın ekim başarısına bir etkisi olup olmayacağını, bu seviye için hiçbir sorun olmayacağını söyledi, bu yüzden yaptırdım zaten. Fakat dediğim gibi ekstra dikkat edilmesi gerekiyor.

Noone35

• Full Member
« Yanıtla #11 : 17 Ocak 2025, 19:40:28 »
Şu ön cizgi tasarimindan kötü sonuç çıkmaz hayırlı olsun.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2025, 02:49:29 »
Hayırlı olsun hocam umarım en güzel şekilde neticelenir ekim.
Seboreik dermatit ise sanıldığı gibi tedavisi  olmayan bir sorun değil kesinlikle tedavisi var fakat herkeste aynı şekilde çözüm şekilleri karşılık bulamayabiliyor .Size iyi gelen şey başkasına iyi gelmeyebilir sadece çözüm olan tüm yöntemleri sırası ile denemek gerekir en sonunda bunlardan birisi kesinlikle sorunu çözecektir.

Tintilla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2025, 10:32:16 »
Çok teşekkür ederim hocam. Dediğiniz çok doğru, kontrol altında tutulduğu sürece ekime bir zararı olmayacaktır, normal kişilere kıyasla daha çok dikkat edilmesi gerekiyor sadece. Konsültasyon döneminde Koray Hoca'ya özellikle sordum egzamanın ekim başarısına bir etkisi olup olmayacağını, bu seviye için hiçbir sorun olmayacağını söyledi, bu yüzden yaptırdım zaten. Fakat dediğim gibi ekstra dikkat edilmesi gerekiyor.
Evet bende Dilek hanıma sormuştum çok ciddi derecede olmadığı sürece sıkıntı çıkartmaz demişti. Gittiğimde çok az vardı zaten önünü kesmiştim. Dermatolog Saide hanım Kelual Ds önermişti banada egzama için ayrıca daha öncede Vichy Dercos kullanıyordum 2sine devam etmemi söyledi ve 1ay sonra kontrole çağırmıştı hassas cilt oldugundan. Ekim zamanı ikimizin aynı sayılır 24-25 benim.

Sariman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2025, 12:57:39 »
Şu ön cizgi tasarimindan kötü sonuç çıkmaz hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, tasarımdan fazlasıyla memnunum Koray Hoca'nın çizdiği çizgiye hiç müdahale etmedim, umarım güzel bir sonuç olur dediğiniz gibi.

Facebook Twitter Instagram