Uzun süredir forumu takip eden ve buradan birçok bilgi edinen birisi olarak belki başkalarına da bir faydam dokunabileceğini düşünerek bu konuyu açıyorum.
23.12.2024 tarihinde ASMED klinikte ekim işlemimi gerçekleştim. Çok fazla ayrıntı vermek istemiyorum, zaten ASMED kalitesi ve süreç ile ilgili forumda birçok konu bulabilirsiniz ama özetle tüm süreçten fazlasıyla memnun kaldığımı belirtebilirim.
Toplamda 3500 adet greftin ekimi gerçekleşti, ekimden 6 ay öncesinde proscar 1/4 kullanmaya başladım ve 2 yılı aşkın süredir de SOLGAR 5000 biotin kullanıyorum, malesef ki seboreik dermatit rahatsızlığım mevcut.
Ekim öncesi, ekim sonrası, kabuklu hali, kabuk dökümü sonrası ve güncel durumu paylaşacağım, saç tellerimin kumral ve çok ince olduğunu da ayrıca belirteyim, benzer saça sahip arkadaşlar için örnek teşkil edebilir.
Tüm ekim yapan arkadaşların istedikleri sonuçları almasını dilerim.