Herkese Merhaba, 5 yıl önce keşfettiğim bu forumda binlerce yorum ve mesaj okudum. İkametim Ankara’da olduğu için uzak bir yerde ektirmek istemedim. Yaptığım araştırmalar sonucu Şahin Çelik beyde karar verdim 5 yıl önce ilk yanına gittiğimde Ümitköyde bir yeri vardı görüştük ve saçlarıma baktı. Dökülmenin devam ettiğini saç tellerimin zayıf olduğunu söyleyip bu aşamada ekim olursa verim alamayız biraz saçlarına bakım yap güçlendir 3-4 aya bir daha bakalım dedi tabi o ara cesaretimi toplayıp gitmiştim. Daha sonra bir türlü fırsat bulamadım hep geçiştirdim ve 5 yılın sonunda ekimi yaptırdım. Tabi bu arada da forumu hiç bırakmadım hep takip ettim. Az daha takip etseydim öğrendiğim bilgilerle çırak seviyesine ulaşacaktım. 13 Ocak 2025 Salı günü saç ekimi mi yaptırdım daha önce diş kanalı harici tedavim olmadı o yüzden iğneler delmeler kesmeler kafamda binlerce soru oluşturdu. Biraz abartı olacak ama hastanede kan verirken koldan sokulan iğnelerden daha az bi acıydı, belki de ben iyi motive olmuştum, sürecim o kadar rahat geçtiki anlatamam. 9 da girdiğim ekimden saat 3 de çıktım. 9-11 arası arkadan kök alımı. 11-12 arası Şahin bey kanal açımı. Yarım saat civarı mola, 12.30- 15.00 4700 greftin 3 hemşire tarafından yerleştirilmesi, kısacası 6 saatte tüm işlemlerimi tertemiz hallettiler. Tabi Şahin bey harici bu süreci bana kolay kılan Ergin Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Masada 6 saat boyunca beni her aşamada bilgilendiren ve işinin ehli hemşirelerimiz Ayyüce hanım,Elif hanım, Çiğdem hanım, Buket hanım a da gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ekip süper, bilgili, güler yüzlü, ama en önemlisi parayı hiç bir zaman ön plana koymadan hareket etmeleri. Çok uzatmak istemiyorum hiç bir şey yapmasınızda gidin 1 bardak çaylarını için daha iyi anlayacaksınız. Bende bu süreçte ben nasıl faydalandıysam başka insanlarda faydalansın diye forumda foto paylaşmaya çalışacağım ve sizlerin değerli görüşlerini isteyeceğim. Herkese iyi günler.