Gönderen Konu: OCAK 2025 SAÇ EKTİRMELİYİM  (Okunma sayısı 1383 defa)

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
OCAK 2025 SAÇ EKTİRMELİYİM
« : 13 Ocak 2025, 14:06:32 »
bu ay içinde saçımı ekim yapmak istiyorum konum %90 izmir/ %10 istanbul olabilir.
.
referans ile birçok arkadaşımın ektirdiği şekillere baktım ve gerçekten diplerde açıklık var önden baktığınızda saç dipleri görünüyor bunun olmasını istemiyorum.
.
bütçem 40/80 bin arası kök hücreli saç ekimi favorilerimden araştırdım ve gayet güzel duruyor yaptıran varsa bilgi almak isterim.
.
çoğu görüştüğüm yer sapphire fue tekniği size uygundur diyor fakat dhi saç ekimi daha pahalı farklarına baktım ama bilmediğimden anlayamadım aydınlanmak isterim hangisi iyidir yada başka saç ekimleri de var.
.
saçlarım eskisi gibi olmaz belki ama önden bakıldığında ya bu adam ektirmiş estetiğini vermek istemiyorum saç dipleri görünümü önemli benim için;
.
fotoğraflarımı paylaşayım.

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: OCAK 2025 SAÇ EKTİRMELİYİM
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2025, 00:16:31 »
tek senansta iyi bir sonuç almak istersen biraz risk alman lazım ve mega seans  yapan yerleri araştırman lazım bence bunu yapma çünkü açıklığın çok fazla ,iki seansla sonuç alabileceğin temiz ve risksiz ekim yapabilen yerleri araştır .izmir ilede kendini sınırlama bence iyi ekimcilerin çoğu istanbulda

dogukan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2025, 08:22:13 »
İstanbula gidip kalma durumu 10. Gün yıkamadan tut hepsini merkezde yaptırmak isterim prp için git gel uğraşmak istemiyorum. İstanbul paketleri için prp istemiyorum dediğimde fiyat düşmüyor yakın olması psikolojik olarak daha etkili ben olumsuz bişey gördüğümde gidebilceğim biyer olsun da isterim bi sorunda sıkıntıda referans ile gitmek isterim. İzmir çiğli ekol hastanesinde görüşme yapıcam ektiren bir abimiz harbi keltoş olmasına rağmen çok iyi saçları çıkmış ama başka yerlere de açığım gider görüşürüm

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2025, 12:30:44 »
Beklentilerin çok yüksek. Onu istemiyorum bunu istemiyorumdan ziyade kendinden fedakarlık edip(maddi manevi) istediğin sonuca ulaşmaya çalışacaksın. Diğer türlü beklentilerini karşılama ihtimalin düşer. Kararda, zamanda, parada donörde senin birader. Risk algına göre aksiyon alacaksın. Umarım gönlünce olur sonucun

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2025, 22:26:15 »
yaş bilgisi yazarsan daha sağlıklı olur.kendini bir şehire odaklama isterse uzak olsun ama kaliteli iyi ekim yapan bir klinik seçmelisin.ilk yıkama kabuk dökümü işlemlerini evde rahatlıkla yapabilirsin bu seni korkutmasın hepsi çok kolay videoları var.açıklığın geniş bu yüzden tek ekimde başarı elde etmen zor olabilir (bu yüzden iki aşamalı ekim planlamalısın bu dediğimi yapmazsan ileride pişman olacaksın bunuda unutma).son olarakda daha sakin bir uslup kullanmalısın.

Facebook Twitter Instagram