Gönderen Konu: 17.12.2015 Verteks Saç Ekimi 3000 Greft/ Eskisehir sakarya hst. mehmet sezgin by  (Okunma sayısı 57676 defa)

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme devam ediyor açılmaya başladı wertex
37 günüm

fehmi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ayni gün yaptirmisiz. Ne zaman baslati dökülme sende?

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4gün fln oldu bu zaman içerisinde baya yogun dökülme oldu ama şuan durdu sanırım tek tük dökülüyor sende durumlar nasıl ve hangi şampuan kullanıyorsun

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4gün fln oldu bu zaman içerisinde baya yogun dökülme oldu ama şuan durdu sanırım tek tük dökülüyor sende durumlar nasıl ve hangi şampuan kullanıyorsun

Şampuanın dökülkmeye yada çıkmasına pek bi faydası yoktur. Önerim Sebamed Anti Hair loss o gölgede kanlanmayı bir miktar artıracaktır. Şampuandan çok bişey beklememek lazım

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Zigavusu cok övüyolar çıkartma amaclı degılde döktürmemek amaclı iyi bi şampuan giibi

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
41 günüm

Reciproc

• Sr. Member
Verteks ekimlerinden sonra minoxidil içeren sprey ve yahut köpük versiyonlarının kullanılması gerektiğini düşünüyorum,hemde ekimden sonra 3 hafta sonra başlamak kaydıyla,tabi bunlar kişisel fikirlerim olup bilimsel bir veri ne yazıkki bu konuda yok,tamamen kişisel gözlemlerime dayanarak ve dünyada bu işi hakkıyla yapan ekimcilerin bu konudaki tavsiyelerini göz önünde bulundurarak söylüyorum,yoksa verteks ekiminden sonra saçların normal büyüme seyrini tamamlaması bulması en az 1.5 seneyi buluyor...

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bilgin için sagol bende araştırdım baya ama yan etkıleri vs beni ürküttü biraz gec olsun güç olmasın :) donör bölgedeki kızarıklık kendini bi atlatsa zaten kısa kesim olarak takılcam baya bi süre umarım istedigimizi alırız

Reciproc

• Sr. Member
Bilgin için sagol bende araştırdım baya ama yan etkıleri vs beni ürküttü biraz gec olsun güç olmasın :) donör bölgedeki kızarıklık kendini bi atlatsa zaten kısa kesim olarak takılcam baya bi süre umarım istedigimizi alırız
En önemli yanetkisi kalp çarpıntısı,dk daki nabız sayısını sinsice yükseltiyor özellikle çok sürerseniz başağrısı yapıyor,yüksek tansiyon sebebi olabilir,yazdıkların dolayısıyla bunuda hatırlatalım...

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bende onun için saçın dogal haline bıraktım

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
46günümdeyim şok dökülme bitti
Çeyregi dökülmedi diyebilirim
Şimdilik durum bu

Eskisehirrrrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
51 gün

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme baya şiddetli olmuş kardeş pek bişey kalmamış bundan sonra sabır gerekiyor.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Insallah istediğin sonucu alirsin bu vertex adamın başına bela en çok fre nin olduğu bölge inşallah en az fre ile sonucun çıkar güzel bir örnek  teşkil eder

Facebook Twitter Instagram