Saç ekimi bana kalırsa saçlarınızın dökülmeye başlamasından itibaren asla korkmadan ve geç kalmadan gitmeniz gereken bir tedavi süreci gerektiriyor. Sonuçta ne kadar geç kalırsanız saçlarınız daha da dökülmeye başlayacağı için alanın kapanması ve görünüş estetikliği kaygılarınız oluşabilir sonrasında. Bu konulara başlarında ben daha deneysel bekliyordum süreci işte zaten dökülüyormuş gibi ön yargılar ile duyduklarımdan dolayı böyle yaklaşıyordum ardından bir arkadaşım elini taşın altına koyarak bu sürece kalkıştı ve benim de kendisini sürekli ve yakından takip etme şansım oldu 6-8 ayın sonunda artık saçlarının gerçekten çıkmış olduğunu, sıklığını ve alın çizgisini de gördükten sonra direkt olarak arkadaşımın yaptırdığı Sibel Ulusan’na gitmem 2 günümü aldı sadece. Tüm süreci bana kendisi anlattı aynı videolarla izlediğimiz kişiler gibiydi. Operasyonun sonunda hiçbir sorun yaşamadan hayatına devam etti. Bende gidip aynı ay içerisinde operasyon geçirdim ve 16. ayın içerisindeyim bu şekilde sonuçları ben bile beklemiyordum. Ayrıca klinikteki muameleniz de cabası sürekli olarak ilgili ve düzenli şekilde bakımlarınız da yapılıyor. Sizi asla boş bırakmıyorlar ve düzenli olarak kontrollerinizi yaptırıp süreç hakkında da sürekli bilgi alabiliyorsunuz. Beklediğimden fazla gelişmiş bir bilim dalı ve sağlık teknolojisi ile karşılacağınızdan emin olabilirsiniz. Daha önce orada operasyon geçirdiğini ve iyi sonuçlar aldığını bildiğiniz yerlere gidin her işin boku çıktığı gibi bunun da çıkmıştır emin olun. Boşuna yaptırmak donör bölgenizi yani ensenizi de tahrip edecektir. İzmirli arkadaşlara en net önerim Sibel Ulusan’a gitmeleridir. Hayatınız değişiyor arkadaşlar cidden.