Gönderen Konu: Saçımı kurtarma sürecim  (Okunma sayısı 346 defa)

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saçımı kurtarma sürecim
« : 07 Ocak 2025, 19:01:28 »
Herkese merhaba arkadaşlar benim de Aga tipi dökülmem mevcut.1.5 senedir prp,mezoterapi çeşitli vitaminlerle durdurmaya çalıştım nafile . 2024 Ocak gibi fine başladım, 6 ay bekledim dökülmem durmayınca dutasteride geçtim geçiş sürecinde şiddetli dökülmem olmadı, yalnız 4-4.5 aylarda biraz artış gösterdi . 1 senedir balık,sebze tüketimimi artırdım düzenli tüketiyorum son 2 haftadır döner ve yanlarım da kalınlaşma tepede de iyileşme görüyorum her geçen gün daha iyiye gidiyor eskiden hafif rüzgarda uçan saçlarım şu an kıpırdamıyor . 6 ay daha her gün almayı düşünüyorum daha sonra haftada 3 E düşürüp uzun yıllar böyle kullanmayı düşünüyorum. Bunları anlatmam sebebim gerçekten proteinli beslenip ilacı bu şekilde alırsak muhakkak er ya da geç sonuç alabiliyoruz.
Omega 3, Demir ( düşüktü benim),D vitamini ,biotin aldım . Şu an da aktif olarak probiyotik alıyorum . Sorularınız olursa cevaplarım.Sağlıcakla kalın.

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçımı kurtarma sürecim
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2025, 19:39:31 »

stark55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2025, 20:55:25 »
Bu fotoğrafa göre saçınızda hiçbir sorun görünmüyor daha önceki fotoğraflarınız varsa fark anlaşılabilir ama bu şekilde gayet sağlıklı bir saç yapınız var gibi duruyor.
  • Yaşınız 29
Tedavim
Topikal Finas+Minox

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2025, 21:22:53 »
Valla hocam keşke çekseydim öyle bir canımı sıkıyordu ki bakmaya bile tahammülüm yoktu.Bu kalınlaşma son 2-3 haftadır gelişti

Bay Belirsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2025, 23:59:20 »
Merhaba fini bırakıp duta geçme sebebiniz neydi? Ben de başlamayı düşünüyorum aşırı dökülme ve açıklık var ama neyden başlayacağımı ya da neyle destekleyeceğimi bilemedim.

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2025, 12:53:40 »
Çok işe yaramadı açıkçası belki de yeteri kadar beklemedim (6 aya yakın kullandım) dut’ta  da 5 aydan sonra iyileşme gördüm yaklaşık 20 gündür dökülme de azalma ve saç da artış hissettim ondan önce bunun da işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım .  Saw palmetto ve Yeşil çay da alıyorum hatırladıkça belki faydaları olmuştur.

Bay Belirsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2025, 14:24:10 »
Ben de başlayacağım ama sizce dutla mı başlamalıyım finnle mi? Eğer fin kullanıp 6 ay işe yaramadıysa açıkcası zaman kaybı gibi olsun istemem de.

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2025, 15:20:35 »
Bunu kullanıp beklemeden asla bilemeyiz kimsinde fin yeterli oluyor ve sonuç alan çok ,kimisi de dut tan sonuç alamayıp fine geçiyor.Yani saç reseptörlerinin duyarlılığı genel yapısı bir sürü bilemediğimiz şey herkeste aynı değil.

Facebook Twitter Instagram