Gönderen Konu: Saç ekimi sonrasi Minoxil kullanımı  (Okunma sayısı 445 defa)

Alper1

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi sonrasi Minoxil kullanımı
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2025, 19:58:16 »
Açıkçası zaten ekime kalıcı bir çözüm amacıyla gidiliyor fakat ekimden sonra geçici bir çözüm olan minoksidilin önerilmesi bana çok saçma geliyor. Eğer iş minoksidile kalırsa ekime ne gerek var diye düşünüyorum.
Bence kullanılmamalı.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2025, 20:01:34 »
Minox 3 ay kullandiriyor Asuman hanım
Amac kan akışını daha fazla sağlayıp saç cikisini hızlandırmak . Saçları daha iyi beslemek
 Anlaşılmayacak bir tarafı yok

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2025, 21:02:36 »
Minox 3 ay kullandiriyor Asuman hanım
Amac kan akışını daha fazla sağlayıp saç cikisini hızlandırmak . Saçları daha iyi beslemek
 Anlaşılmayacak bir tarafı yok
Siz minoksidilin etki mekanizmasını sanırsam bilmiyorsunuz. Minoksidil kullanıldığı müddetçe etki sağlayan bir ilaçtır yani 3 ay kullandınız baktınız yeni saçlar çıkıyor kan akışı hızlandı hemen ardından ilacı bıraktığınızda verdiği bütün etkiyi ve çıkan saçları geri alıyor. Biz boşuna mı diyoruz minoksidil kullanmayın diye.
Tercih sizin bir şey diyemem.
  • Yaşınız 22

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2025, 21:06:25 »
Siz bence şunu anlamadınız , minoxidil burda saçlı deriye uygulanmıyor arkadaşım , yeni ekim yapilmis ekim alanina uygulaniyor ki damarlar genişlesin. Amaç saç cikisini saglamak , o kökün tutmaşı için teşvik etmek . Diğer saçlara uygulanan bir tedavi amacı değil bu öncelikle bunu anla . Asuman hanım yılların uzman ekimcisi, bu alanda ödül almış birisi bana bunu böyle anlattı .

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2025, 21:09:06 »
Ayrıca ekim alanında 2 -3 ayda kullanildiktan sonra döngü falanda olmaz . Bu kadar senaryo kurmayın . Normal saça uygulamaktan bahsetmiyoruz burada . Sadece köku olan boş kafanın ekimli kısmı . Ha normal saça ekim harici dediklerin geçerli olabilir , ama benim konum bununla ilgili değil

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2025, 00:39:39 »
Siz bence şunu anlamadınız , minoxidil burda saçlı deriye uygulanmıyor arkadaşım , yeni ekim yapilmis ekim alanina uygulaniyor ki damarlar genişlesin. Amaç saç cikisini saglamak , o kökün tutmaşı için teşvik etmek . Diğer saçlara uygulanan bir tedavi amacı değil bu öncelikle bunu anla . Asuman hanım yılların uzman ekimcisi, bu alanda ödül almış birisi bana bunu böyle anlattı .
Zaten kafanın ekim gören yerlerindeki damarlar genişliyor bunun için minoksidile gerek yok. Hatta ekim görülmeyen bölgelerde bile yeni damarlar görünür.
  • Yaşınız 22

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 07 Ocak 2025, 00:41:18 »
Ayrıca ekim alanında 2 -3 ayda kullanildiktan sonra döngü falanda olmaz . Bu kadar senaryo kurmayın . Normal saça uygulamaktan bahsetmiyoruz burada . Sadece köku olan boş kafanın ekimli kısmı . Ha normal saça ekim harici dediklerin geçerli olabilir , ama benim konum bununla ilgili değil
Minoksidil 1.ayda bile kıllanma yaratırken 3. ayda bırakılınca tabi ki de döngü olur denemek istiyorsanız 3 ay kullanın sonra bırakınca sonucu paylaşırsınız.
  • Yaşınız 22

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Ocak 2025, 07:52:04 »
Asuman hanımın sonuclarini izle takip et , kafana göre konuşuyorsun . Sadece saç gelişimlerine katkısı olmuş , bıraktıktan sonra da saç daha fazla gelişmeye aydan aya devam etmiş
Ne yani şimdi saç çıkış sürecinde 4 . Ayda bırakınca 5 -6 da saçım mi dokulecek  ;) :D
Gir bak süreçlere fırça gibi ektiği saçlar
Sanki binlerce vaka test etmiş gibi bir özguven
Yillardir saç eken bir uzmanami yoksa 22 yaşında sana mı ? Bence biraz ogrenmeyi dene

airen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Ocak 2025, 11:31:10 »
Asuman hanımın sonuclarini izle takip et , kafana göre konuşuyorsun . Sadece saç gelişimlerine katkısı olmuş , bıraktıktan sonra da saç daha fazla gelişmeye aydan aya devam etmiş
Ne yani şimdi saç çıkış sürecinde 4 . Ayda bırakınca 5 -6 da saçım mi dokulecek  ;) :D
Gir bak süreçlere fırça gibi ektiği saçlar
Sanki binlerce vaka test etmiş gibi bir özguven
Yillardir saç eken bir uzmanami yoksa 22 yaşında sana mı ? Bence biraz ogrenmeyi dene
millete fikrini sormuşsun adam kendi fikrini söylemiş hala tatava yapıyosun ne sıkıntılı elemansın allah etrafındakilere sabır versin

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Ocak 2025, 11:35:13 »
Uslubuna dikkat et  terbiyesizlik yapma . Arkadaş normal minoxil kullanimindan bahsediyor israrla
Benim söylediğim ekim alanina minoxil kullanimi.
Yani saç ekimi sonrası . İkisini aynı degerlendirdigi için katılmadım
Ayrıca üslubuna bakarak Allah senin yanındakilere sabır versin

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 07 Ocak 2025, 19:07:50 »
Uslubuna dikkat et  terbiyesizlik yapma . Arkadaş normal minoxil kullanimindan bahsediyor israrla
Benim söylediğim ekim alanina minoxil kullanimi.
Yani saç ekimi sonrası . İkisini aynı degerlendirdigi için katılmadım
Ayrıca üslubuna bakarak Allah senin yanındakilere sabır versin
İnsanlara üslubuna bak diyorsun önce bi kendi üslubuna bak, yukarıda yazdıklarına bak. Sana insan gibi neler olabileceğini güzel bir dille söylüyorum madem bu kadar hiç bir şey olmayacağından ve döngü olmayacağından eminsen neden gelip buraya sizce kullanmalı mıyım diye başlık açıyorsun? Eğer fikir almak için açıyorsan ne tatava yapıyorsun?
Sana diyorum ki ekim alanına uygulanan minoksidille ekim olmadan dökülen yerlere sürülen minoksidilin hiç bir farkı yok. Ekim alanına minoksidil sıktığın zaman ekilen saçlar güçlü çıkar fakat bıraktığında o güçlü saç yine eski haline döner çünkü mekanizması böyle çalışıyor minoksidilin. Git dene gör zaten eninde sonunda gelip ''Ne yapmam gerekiyor?'' diye konu açacaksın buraya.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 19:19:34 Gönderen: Alper1 »
  • Yaşınız 22

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Ocak 2025, 19:11:18 »
Tatava senin yaptığına denir . Sorulmamış soruya cevap veriyorsun , benim sordugum farklı bir soru sen normal durumlarda olan kullanımdan bahsediyorsun . Ekim bolgesiyle ilgili var mı bu dediklerini destekleyecek bir argüman , sadece boş boş klişe aynı laflar . Tatava yapma çık konumdan . Sen millete finasteride guzellemeye devam et

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2025, 19:15:50 »
Tatava senin yaptığına denir . Sorulmamış soruya cevap veriyorsun , benim sordugum farklı bir soru sen normal durumlarda olan kullanımdan bahsediyorsun . Ekim bolgesiyle ilgili var mı bu dediklerini destekleyecek bir argüman , sadece boş boş klişe aynı laflar . Tatava yapma çık konumdan . Sen millete finasteride guzellemeye devam et
Senin sorduğun soruya 10 defa cevap verdim biraz kitap okuyup, okuduğunu anlama konusunda kendini geliştirseydin ne dediğimi anlardın zaten.
İnsanlara finasterid tavsiye edeceğim çünkü senin 5 sene sonra ekilen saçlarının döküleceği gibi diğer başkalarının da dökülmesin diye bilgilendirmek benim için güzel bir şey. Boşa kendini kandırmak istersen keyfin bilir elinin altında internet var, reddit var, chatgpt var git araştır bakalım fin kullanmadan neler olacağını.
  • Yaşınız 22

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Ocak 2025, 19:43:33 »
Birader öncelikle ne bilirsen bil haddini bil
Yasin küçük , ne okursan oku öncelikle edep öğren . Sen beni nerden taniyorsun ki benimle ilgili fikrin var ? Ayrıca  5 sene sonra dökülen saç diye bişey yok , kişinin donörü sağlam ve zaten hiç dökülmeyecek kadar iyiyse o saç onunla birlikte ölüyor . Eğer zayıfsa ve zaten dokulecekse o zaman tabiki yıllar içinde zayıflar . Beylik laflar etmeden önce düşünmeyi ögren. Kendimi kandiracak yaşı geceli çok oldu , çevremde 9 yıl önce saç ektirip hala taş gibi gezen çok örnek var , adama takviye kullandın mi sor gülüyor . Herkesin süreci ,herkesin genetik yapısı farklı ,her saç ekiminin gelecegide farklı o yüzden . Senden tek bir ricam var konumu terket

Facebook Twitter Instagram