Gönderen Konu: SAÇ EKİMİNİN 6. AYINDAN SONRA DÖKÜLME ve YARDIM  (Okunma sayısı 13001 defa)

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİNİN 6. AYINDAN SONRA DÖKÜLME ve YARDIM
« Yanıtla #15 : 08 Şubat 2018, 21:52:01 »
ilk 2 ekimden sonra bir ekime daha ihtiyacım vardı onu yaptırdım 4 ay gecti futtu saçlar çıktı ohbe dedim saç sorununu hallettim derken 1 hafta yasadı saçlar dokuldu arastırdım ekerken şerefsizler damarları zedelemişler ondan olmuş saç çıkıp yasamamış ya ekerken damarların zedelendi yada ekilen saçta bolgesel dokulme olur toplu halde dokulur bende sağ sakakta olmuştu sonra geri geldi zaten ekilen saçtaki toplu dokulme geri gelir deniliyor insallah odur sendeki ve saçlar geri gelir

Emeklikel, kısa sürede de olsa kendi saçımda olsa bu şekilde dökülme olmaz diye düşünüyorum. Bana kalırsa şok dökülme denilen şey oldu v bundan bunu yaşıyorum düşüncesindeyim. Umuyorum ki farklı bir neden yoktur. Düşünün bundan 6 ay boyunca hiç sorun yokken birden 15 günde şok dökülme gibi birşey oluyor. Bu Canımı  çok sıktı ve umarım iyi olur...

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 08 Şubat 2018, 21:55:08 »
Bence kardeşim senin kendi saçın dökülüyor.fotodan belli zaten ekim saçı olamayacak kadar gür ve doğal saçın varmış .son halindeki fotoda ekim saçları duruyor ,nerden anladın dersen doğal değil o saçlar ekim saçı olduğu belli.
Senin saçların neden bu kadar döküldü gerçekten ilginç bir durum ,bu kadar agresif bir şekilde hızlı dökülmesi normal değil.hintelin dediği gibi bir süre finasterid kullanman doğru olacak gibi.

Agabeyli, evet kendi saçım olabilir ama 15 gün öncesinde elime saç teli gelmezken şimdi her attığımda saç teli görmeden olmuyor. Finasterid dediğiniz ürünün içeriği nedir? Gerçekten insanın morali bozuluyor hemde çok..

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2018, 23:04:09 »
1 ayda bu kadar saç dökülür mü?Gerçekten çok ilginç bi durum dermatologa danışın isterseniz ama size minox önericektir tavsiye etmiyorum

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Şubat 2018, 10:13:38 »
1 ayda bu kadar saç dökülür mü?Gerçekten çok ilginç bi durum dermatologa danışın isterseniz ama size minox önericektir tavsiye etmiyorum

Minox bende kullanmak istemiyorum açıkcası söa nedeni konusunda inşallah fikir verir..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Şubat 2018, 12:19:57 »
kime ekim yaptırmıştınız ? bu saç kaybı hiç normal değil, benim  tahminim emeklikelin de dediği gibi damarlara zarar verilmiş olabilir ama 6 ay sonra diyorsunuz bu kısım ilginç..bu kadar hızlı döküldüğüne göre genetik dökülme olmadığını geri geleceğini düşünüyorum.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Şubat 2018, 18:01:09 »
kime ekim yaptırmıştınız ? bu saç kaybı hiç normal değil, benim  tahminim emeklikelin de dediği gibi damarlara zarar verilmiş olabilir ama 6 ay sonra diyorsunuz bu kısım ilginç..bu kadar hızlı döküldüğüne göre genetik dökülme olmadığını geri geleceğini düşünüyorum.

Damarlara eğer zarar vermişlerse 6 ay boyunca herşeyin süper gitmesi normal değil bence. Yada zarar gören damar bu zamana kadar sağlam kalırmıydı? Genetik dökülme 15 gündür olmaz bence ki burası bana ilginç geliyor zaten. Umuyorum ki şok dökülme gibi birşey olsun. Fazlasıyla moral bozan bir durum...

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Şubat 2018, 07:24:21 »
bendede damarları zarar verrmişler 4 ayda sorun oldu ama ekilenler öldü bende.tahlil yapttırdınmı hızla olan vitamin eksikliği şu bu bilmem ne bu kadar dokebilir stres vs...
saçları ekmeydi dersin

mehmet2906

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Şubat 2018, 08:52:45 »
Aynı sorunu bende 5. aylarda yaşadım. Dökülmelerin geneli kırılma şeklindeydi. mevsimsel dökülmeler yaşanabilir. sonrasında düzelir.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Şubat 2018, 08:54:32 »
ben,m soyle oldu 4.ay futta çıktı saçlar 1 hafta yasadı öldüler.insallah toplu şoka falan girmiştir sacların geri gelir bende saçların
saçları ekmeydi dersin

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 12 Şubat 2018, 15:25:26 »
bendede damarları zarar verrmişler 4 ayda sorun oldu ama ekilenler öldü bende.tahlil yapttırdınmı hızla olan vitamin eksikliği şu bu bilmem ne bu kadar dokebilir stres vs...

Emeklikel, evet yaptırdım fakat herhangi birşey yok çok şükür. Stres faktörü etkili olduğunu düşünüyorum. Umarım en kısa sürede düzelir çünkü hiç iyi bir durum değil. İnsan ister istemez strese giriyor.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Şubat 2018, 15:27:36 »

Mehmet, bende elime gelen saçlara bakınca kök göremiyorum birçoğunda hatta şok dökülme yaşadığım dönem gibi sadece kök kısmından kırılıyor gibi geliyor bana. Bakalım ne olacak.

kerim7327

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Şubat 2018, 18:49:12 »
Hocam ben de farkli bir yonden yaklasmak istiyorum. İnternette gezinirken karsilastigim bir sahsin durumuna benziyor. Onun 1 ay icinde saclari cok dokulmus ve seyreklesmisti. Ama o kisi ekim felab yapmamisti. Doktora gitmis ve genetik baslangic cevabini almis. Ancak o kendince inanmayip kendini daha iyi bildigi icin biraz arastirma yapip beslenme ve bakimsizliktan kaynaklanabilecegini ongormus ve buna bagli olarak beslenmesine dikkat edip, gerekli bakimi yaptirarak 2 ay icinde eskisinden daha iyi bir hale gelmis. Sizin boyle bir durumunuz olabilir mi veya su son 15 gun icinde bu durum yasanmadan once asiri stres yasamaniza sebep olan biseyler olmus olanilir mi ? Bu arada gecmis olsun.
Saygilar,
KERİM YAMAN

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Şubat 2018, 21:14:48 »
Hocam ben de farkli bir yonden yaklasmak istiyorum. İnternette gezinirken karsilastigim bir sahsin durumuna benziyor. Onun 1 ay icinde saclari cok dokulmus ve seyreklesmisti. Ama o kisi ekim felab yapmamisti. Doktora gitmis ve genetik baslangic cevabini almis. Ancak o kendince inanmayip kendini daha iyi bildigi icin biraz arastirma yapip beslenme ve bakimsizliktan kaynaklanabilecegini ongormus ve buna bagli olarak beslenmesine dikkat edip, gerekli bakimi yaptirarak 2 ay icinde eskisinden daha iyi bir hale gelmis. Sizin boyle bir durumunuz olabilir mi veya su son 15 gun icinde bu durum yasanmadan once asiri stres yasamaniza sebep olan biseyler olmus olanilir mi ? Bu arada gecmis olsun.
Saygilar,

Merhaba Kerim kardeş, ilk olarak farklı bir düşünce ve gördüğünle cevap yazdığın için teşekkür ederim. Son 1.5 ayda inanılmaz stres yaşadım ve gerçek anlamda çok yıprandım o stresten sonra tam o stres bitti ve üzüntü yaşadım. Üzüntünün ardından yine aşırı bir stres dönemi yaşadım ki tam bu evrede bu travmayı yani saç dökülmesini yaşadım diyebilirim. Söylediklerine ve diğer söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Moral olarak kendimi bitik duruma getirdim ama Allah’ın izniyle bu sürecide atlatıp kendime iyi bakıp daha iyi olacağım... güzel yorumların ve fikir paylaşaccak arkadaşlar içinde teşekkür ederim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Şubat 2018, 22:21:32 »
stresten dokulen saç stres gecince geri gelir
saçları ekmeydi dersin

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Şubat 2018, 23:30:09 »
stresten dokulen saç stres gecince geri gelir

İnşallah emeklikel, çünkü yaşadığım stresler gerçekten çok yıprattı beni. Zor günler yaşadım ve tekrar bu günleride Allah’ın izniyle atlayıp eskisi gibi ol ayı nasip eder inşallah...

Facebook Twitter Instagram