Gönderen Konu: SAÇ EKİMİNİN 6. AYINDAN SONRA DÖKÜLME ve YARDIM  (Okunma sayısı 12989 defa)

kerim7327

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİNİN 6. AYINDAN SONRA DÖKÜLME ve YARDIM
« Yanıtla #30 : 13 Şubat 2018, 04:18:31 »
Hocam ben de farkli bir yonden yaklasmak istiyorum. İnternette gezinirken karsilastigim bir sahsin durumuna benziyor. Onun 1 ay icinde saclari cok dokulmus ve seyreklesmisti. Ama o kisi ekim felab yapmamisti. Doktora gitmis ve genetik baslangic cevabini almis. Ancak o kendince inanmayip kendini daha iyi bildigi icin biraz arastirma yapip beslenme ve bakimsizliktan kaynaklanabilecegini ongormus ve buna bagli olarak beslenmesine dikkat edip, gerekli bakimi yaptirarak 2 ay icinde eskisinden daha iyi bir hale gelmis. Sizin boyle bir durumunuz olabilir mi veya su son 15 gun icinde bu durum yasanmadan once asiri stres yasamaniza sebep olan biseyler olmus olanilir mi ? Bu arada gecmis olsun.
Saygilar,

Merhaba Kerim kardeş, ilk olarak farklı bir düşünce ve gördüğünle cevap yazdığın için teşekkür ederim. Son 1.5 ayda inanılmaz stres yaşadım ve gerçek anlamda çok yıprandım o stresten sonra tam o stres bitti ve üzüntü yaşadım. Üzüntünün ardından yine aşırı bir stres dönemi yaşadım ki tam bu evrede bu travmayı yani saç dökülmesini yaşadım diyebilirim. Söylediklerine ve diğer söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Moral olarak kendimi bitik duruma getirdim ama Allah’ın izniyle bu sürecide atlatıp kendime iyi bakıp daha iyi olacağım... güzel yorumların ve fikir paylaşaccak arkadaşlar içinde teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. Umarim en kisa surede sagliginiza kavusur ve huzurlu gunler gecirirsiniz.
Saygilar,

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 13 Şubat 2018, 11:07:45 »
sağlık sorunun yoksa  senin ve ailenin  yada  birini  kaybetmediysen ,gerisini salla hepsi gereksiz  ne zaman öleceğimiz belli değil stres ,aşk acısı, iş sıkıntısı,duygusal boşluk,vs bu tarz şeyleri sallayın .. hayat bu zaten milyonlarca kişi bu durumları yaşıyor..hayattaki en önemli hazine sağlık gerisi cidden çok önemli değil.geçmiş olsun dostum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 13 Şubat 2018, 11:13:31 »
acılar ağlayana az derdi olupta kahredende var çok derdi olupta takmayanda var .zaten takarsan vucudun bir yerinden elbet çıkıo
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 13 Şubat 2018, 15:29:47 »
Finasterid kullan bi süre.
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 13 Şubat 2018, 16:59:34 »
sağlık sorunun yoksa  senin ve ailenin  yada  birini  kaybetmediysen ,gerisini salla hepsi gereksiz  ne zaman öleceğimiz belli değil stres ,aşk acısı, iş sıkıntısı,duygusal boşluk,vs bu tarz şeyleri sallayın .. hayat bu zaten milyonlarca kişi bu durumları yaşıyor..hayattaki en önemli hazine sağlık gerisi cidden çok önemli değil.geçmiş olsun dostum

Kesinlikle haklısın. Haklısın diyorum ve bende öyle düşünüyorum ama işte bazen insan yaşadıkları yüzünden çok yıpranıyor. Allah hastalık, sağlık sorunu yaşatmasın inşallah. Teşekkür ederim.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 13 Şubat 2018, 17:01:09 »
acılar ağlayana az derdi olupta kahredende var çok derdi olupta takmayanda var .zaten takarsan vucudun bir yerinden elbet çıkıo

Ne kadar doğru dedin. Bir yerden elbet çıkıyor ve çıktıda. Sırf stres yüzünden yaşadıklarım yüzünden yıllardır istediğim güzelim saçlarım döküldü. Şimdide yine üzüldüm ama bakalım inşallah düzelecek.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 13 Şubat 2018, 18:22:20 »
ya stres ya egzama falan diyecemde oda o kadar hızlı dokmez .gelir saçların bence
saçları ekmeydi dersin

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 13 Şubat 2018, 18:56:43 »
ya stres ya egzama falan diyecemde oda o kadar hızlı dokmez .gelir saçların bence

Çok şükür sağlık problemim yok. Tek maruz kaldığım ve yaşadığım şey aşırı stresti. Hele son 2 ayda hatta 2.5 ayda çok yıprattı beni ve buna bağlıyorum ben herşeyi açıkcası. Allah hayırlısını nasip etsin ve inşallah gelir.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 13 Şubat 2018, 20:57:11 »
bu surecte çok hızlı kilo verme oldumu
saçları ekmeydi dersin

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Şubat 2018, 21:49:55 »
bu surecte çok hızlı kilo verme oldumu

Yok hayır, benim stres döneminde vs kilo kaybım olmaz ve genelde hep aynıyımdır.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 13 Şubat 2018, 22:21:01 »
hızlı kilo kaybıda saç dokuo.
saçları ekmeydi dersin

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 13 Şubat 2018, 22:28:40 »
hızlı kilo kaybıda saç dokuo.

Ben kendimi bildim bileli hep aynı olduğum için öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. Tel sorunun stres olduğunu düşünüyorum ve kafaya taktığım içinde etki etti bence.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 14 Şubat 2018, 19:44:57 »
Son durumunu sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar. Bayağı seyrekleşti çünkü 20-25 gün öncesine göre. Dökülme eskisi gibi değil diyebilirim.

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 14 Şubat 2018, 20:20:28 »
Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var. Malum saçlarım döküldü ve seyreklik gözle görülür düzeyde. Saç ekimi sonrası ekilen saç kökten çıkmadıysa tekrar kendini yeniler mi? Tam sormak istediğimi soramasamda umarım az da olsa anlaşılmıştır.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 14 Şubat 2018, 20:29:36 »
hücre yenisini verir merak etme saç teli ölü canlı olan hucredir ekimden sonra 3 gun carpma sorun olmaz .demir eksikliği şu bu gibi bişide olabilir gibime geldi kafa kendini toparlıcak gibi geldi bana
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram