Gönderen Konu: SAÇ EKİMİNİN 6. AYINDAN SONRA DÖKÜLME ve YARDIM  (Okunma sayısı 12986 defa)

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ilk olarak herkese merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptıralı yaklaşık 6 ay oldu ve geçiyor. Herşey süper bir şekilde yolundayken son 15 gündür elimi her atığımda 5-6 saç teli geliyor. Verteks bölge gürken inanılmaz açıldı ve aralarda seyrelme oldu. Bundan 20 gün önceki saçlarım çok iyi bir formdayken şuan hiç hoşuma gitmiyor. şok dökülme gibi birşeyle karşı karşıyayım. Daha önce bu durumu yaşayan kimse var mı? Lütfen kimse nerede ektirdin vs. gibi sorular sormaz sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİNİN 6. AYINDAN SONRA DÖKÜLME ve YARDIM
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2018, 13:39:57 »
Saç ekenlerde ara ara böyle şeyler oluyor benim ilk ekimimde olmuştu ama sonra düzeldi işin garibi hem doner de hemde ekim alanında olmuştu ama sonra normale döndü.ekim yaptırdığımız saçlar birazda kıymetli olduğu için hemen paniğe kapılıp abartıyoruz bence  :)

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2018, 14:06:27 »
Saç ekenlerde ara ara böyle şeyler oluyor benim ilk ekimimde olmuştu ama sonra düzeldi işin garibi hem doner de hemde ekim alanında olmuştu ama sonra normale döndü.ekim yaptırdığımız saçlar birazda kıymetli olduğu için hemen paniğe kapılıp abartıyoruz bence  :)

Ağabeyli kardeşim, normalde saç ekiminin hemen akabinde (1 ay sonrasında) şok dökülme oldu ve çıktı. Şuan rutine döndü dediğim anda beni depresyona soktu diyebilirim. Hele 6. ayı geçmiş bir durumdayken böyle olması keyfimi kaçırdı ve daha deneyimli arkadaşlara sormak istedim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2018, 14:21:09 »
Tepe  bolgesınızın dokulme ve dokulmeden oncekı fotolarını eklersenız bır bakalım.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2018, 14:27:01 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2018, 14:27:15 »
Donör bolgesınızın dokulme ve dokulmeden oncekı fotolarını eklersenız bır bakalım.

Hintel, donör bölgesinde sorun yok. Mevcut sorun üstlerde. 20 gün öncesi bu şekildeyken şuan üstler de bu şekilde...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2018, 14:28:15 »
Saçlarını kısalttınmı ? Bu 2 foto arasında uzunluk aynımı? Minoksil kullanıyomusun ?
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2018, 14:38:40 »
Saçlarını kısalttınmı ? Bu 2 foto arasında uzunluk aynımı? Minoksil kullanıyomusun ?

Saçlarımı kısalttım fakat 1 ay öncesinde bu şekilde değildi. Sık bir yapıya sahipti. Minoxil kullanmıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Şubat 2018, 14:49:18 »
Saçlarınızı  kısalınca sıze seyrek gelmis olabilir. Ama bayada fark var görüntüde kayıp yaşamış gibi Var olan saçlarınızı güçlendirmek adına bir süre fınasterıd kullanabılırsınız
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2018, 14:53:21 »
Saçlarınızı  kısalınca sıze seyrek gelmis olabilir. Ama bayada fark var görüntüde kayıp yaşamış gibi Var olan saçlarınızı güçlendirmek adına bir süre fınasterıd kullanabılırsınız

6. Ay olmasına rağmen böyle bir dökülme normalmi sizce? Yani bu dökülenler kayıp mı yoksa tekrar ör: 1 ay sonra hacim kazanır mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2018, 15:01:06 »
bu sekıldebir dökülme normal degil eger kısa ve uzun saç farkı degilse
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2018, 15:19:58 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

dsolar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Şubat 2018, 15:29:55 »
Normal olup olmadığından emin değilim. Dökülmesi bencede normal değil  ama süreci bekleyeceğim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2018, 16:38:18 »
ilk 2 ekimden sonra bir ekime daha ihtiyacım vardı onu yaptırdım 4 ay gecti futtu saçlar çıktı ohbe dedim saç sorununu hallettim derken 1 hafta yasadı saçlar dokuldu arastırdım ekerken şerefsizler damarları zedelemişler ondan olmuş saç çıkıp yasamamış ya ekerken damarların zedelendi yada ekilen saçta bolgesel dokulme olur toplu halde dokulur bende sağ sakakta olmuştu sonra geri geldi zaten ekilen saçtaki toplu dokulme geri gelir deniliyor insallah odur sendeki ve saçlar geri gelir
saçları ekmeydi dersin

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2018, 17:40:14 »
Bence kardeşim senin kendi saçın dökülüyor.fotodan belli zaten ekim saçı olamayacak kadar gür ve doğal saçın varmış .son halindeki fotoda ekim saçları duruyor ,nerden anladın dersen doğal değil o saçlar ekim saçı olduğu belli.
Senin saçların neden bu kadar döküldü gerçekten ilginç bir durum ,bu kadar agresif bir şekilde hızlı dökülmesi normal değil.hintelin dediği gibi bir süre finasterid kullanman doğru olacak gibi.

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2018, 19:24:49 »
Arkadaşa katılıyorum dökülenler ekim saçı değil, bencede. Kendi saçınız dökülüyor, agresif şekilde tedavi adımlarına bakın

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2018, 19:49:13 »
gercekten kendi saçı dokulmuş gibi.şoka girmiş olmasın kendi saçı genetik bu kadar kısa zamanda bu hasarı veremez ceimde aynı değil ışık falanda ama genede kayıp var ..ekimde cılız ufalmış saçlar ölür.dandik yer ekerse kişinin kendi saçıda ölür damarlar zezdelenirse ama o zamanda ekim saçıda kafada pek kalmaz.mevsimsel falanda deil vitamin eksiliğimi şumu bumu tuhaf bir durum var dermotolog gorse ii olabilir
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram