Arkadaşlar tekrar merhaba. Kısa bir bilgilendirme için kendimi tanıtayım. Yaşım 36 be 14 yıldır saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Genç yaşlarımda, özellikle de 2008’de uyguladığım tedavimle efsane bir sonuç almıştım (uygun bir zamanda onları da yüklerim). Ancak hepinizin malumu bu ilaçları uzun süre kullanmak hem insanı sıkıyor hem de yaş ilerledikçe artık eski sonuçları alamıyorsunuz. Bu arada doktora tezimi yazarken son 1 yılda oldukça fazla saç kaybı yaşadım. Derken bu forumu keşfettim. Maddi durumumla orantılı (bütçe olarak maksimum 15-18 lira arası verebilirim) ve gayet güzel sonuçlar veren merkezleri toparladım ve anket olarak sizlere sundum. Bu arada ilk önce hisar hastanesi ile görüştüm. Oradan bir eleman fotoğraflarımı gördükten sonra aradı. Fiyat bilgisi verdi ve imzalı kaşeli belge verdiklerini söyledi saç çıkması için. Öncelikle ön bölgeye ekim yapacaklarını, daha sonra da diğer alana dediler. Hatta şu mesajı gönderdiler direkt “**** Bey merhaba , Hisar Hastanesi ESTEMYLIFE Estetik ve Saç Ekim Merkezi’nden *** ben, tek seansta kapanmayabilir açıklığınız. İkinci seans gerekebilir belki. Muayenede netleşir. ilk işlemde Ön alın çizginiz yenilenecek sık bir ekimle arkaya doğru ilerleme sağlanacak. Maksimum seviyede greft alıp ekiyoruz. Herhangi bir kısıtlamamız yok. İkinci seansınız 1 sene gibi zaman sonra yapılır tek seferde kapanmazsa. ilk işlem için 5 bin TL ücreti olacak. Yazılı kaşeli imzası garanti sertifikası veriyoruz.”
Ancak hasan beyi instagram’da arenamed’deki serkan aydın ile beraber bir mekanda oldukça samimi fotoğraflarını görünce tereddütlerim oluştu. Bu ayın 14’ü esma - serkan’a. Ay sonu da özgür hocaya görüneceğim denizli’de. Özgür hoca ile whatsapp aracılığıyla irtibat kurdum. Bu fotoğraflarımı gönderdim ve donör alanımın gayet iyi olduğunu, ancak tek seansta değil de önce 3200 greft, 1 sene sonra da kalan kısmı ekeceğini söyledi. İnternetten izlediğim videolarına bakınca da çok mütevazi biri gördüm kendisini. Neyse konuma döneyim ben. Arkadaşlar sizce nerede ekim yaptırırsam, bu açıklık için daha tatmin edici sonuçlar alırım. Katılan herkese şimdiden teşekkürler.