Gönderen Konu: [ ERS CLİNİC ] 5000 GREFT - 30.12.2024 Yeni yıl yeni saçlar  (Okunma sayısı 445 defa)

İbrahimGazi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ERS CLİNİC 5000 GREFT - 30.12.2024 YAŞ : 27 YÖNTEM : FUE

Herkese selam arkadaşlar yılbaşından önce yeni yıla yeni saçlarla girmenin dileğiyle operasyonumu gerçekleştirdim :)) , bir süredir anonim olarak forumu takip ediyordum Ers clinicin gelen güzel sonuçları ve fiyat olarak ta bütçeme uygun olması dikkatimi geçti , tercihim oldu inşallah sonuç yüzümüzü güldürür

Sabah 09:00'da klinikte olduğumda Ersan bey tarafından karşılandım gayet hoş sohbetiyle birlikte planlamanın nasıl olacağı ve sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında son bilgileri paylaştı oldukça samimi ve ilgiliydi akabinde çizimler yapıldı resimler alındı operasyon başladı
işlem FUE yöntemiyle gerçekleşti 5000 greft ekilen kök sayısı. Operasyon güzel geçti sadece ilk gün boynumda biraz ağrı oldu. Alım ve kanal işlemleri bittikten sonra son aşama ekim sırasında uzun süre kafanızı oynatmamanız gerekiyor o biraz yordu beni bunun dışında her şey iyiydi ekipteki arkadaşlar harikaydı ellerine sağlık çok titiz çalıştılar

Konumu sürekli güncel tutacağım süreci eksiksiz paylaşmak istiyorum , sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum . İşlem öncesi - sonrası ve ilk yıkama sonrası görsellerimi paylaştım şuan 4.gündeyim

İbrahimGazi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
işlem sonu

İbrahimGazi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
3.gün ilk yıkama sonrası ekim ve donör alanı

erich von

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun maşallah saç ekiminizi bence çok başarılı yapmış merkez ön çizgi ve sıklık harika duruyor valla ers ucuz ama baya kaliteli bir merkez umarım güzel sonuç alırsınız

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ers saç ekimin güzel bir plan yapılmış sık bir saç ekimi ön çizgi tasarımı da güzel umarım güzel sonuç alırsınız geçmiş olsun

Muribab

• Hero Member
hayırlı olmasını dilerim güzel bir saç ekimi yapmış Bu merkezi yeni fark ettim ekimleri gayet güzel fiyatına göre maşallah sizin de saç ekiminiz güzel yapılmış sık çizgide güzel umarım güzel sonuç alırsınız

Kyuubi

• Yeni üye
  • *
Kafada ödem olduğu için mi o kadar üstte gözüküyor ön çizgi hayırlı olsun güzel ekim

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekim epey sık yapılmış gibi görünüyor umarım en güzel sonucu alırsın üstat.

BJKKARA

• Hero Member
Güzel olmuş saç ekiminiz maşallah ön çizginizde gayet başarılı tasarlanmış forumun istediği tarzda çizgiler bunlar.. umarım güzel sonuç alırsınız

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
başlık güzelmiş  :) inşallah dediğin gibi olur kardeşim umarım yıl sonuna doğru tarak geçmez saçına.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: [ ERS CLİNİC ] 5000 GREFT - 30.12.2024 Yeni yıl yeni saçlar
« Yanıtla #10 : 03 Ocak 2025, 23:59:34 »
Hayurlı olsun saç ekimin açıklık geniş senin baya hocam
Saç ekimini merkez gayet özenli yapmış
Ön çizgi tasarımını ve greft dagılımını çok güzel yönetmişler kendilerini tebrik ederim.
Bu fiyata bu kalite ben beklemezdim.

Umarım sonucunda böyle güzel olur
Global Moderator

İbrahimGazi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2025, 13:48:48 »
Güzel yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize
herkes çok iyi göründüğü söylüyor bende mutluyum gidiş hattan
şuan 7 .gündeyim ekim ve donör bölgenin durumu  |-onayisareti-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2025, 14:08:08 »
Selamlar evet gayet sağlıklı ve güzel duruyor.
Global Moderator

teketek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Ocak 2025, 19:02:26 »
Çok sık olmuş ekimin hayırlı olsun

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 07 Ocak 2025, 01:12:12 »
gayet sık duruyor saç ekimin hayırlısı güzel ekiyor adamlar saçı ers listelere kısa zamanda girdi böyle devam ederler umarım

Facebook Twitter Instagram