Herkese selam arkadaşlar yılbaşından önce yeni yıla yeni saçlarla girmenin dileğiyle operasyonumu gerçekleştirdim
, bir süredir anonim olarak forumu takip ediyordum Ers clinicin gelen güzel sonuçları ve fiyat olarak ta bütçeme uygun olması dikkatimi geçti , tercihim oldu inşallah sonuç yüzümüzü güldürür
Sabah 09:00'da klinikte olduğumda Ersan bey tarafından karşılandım gayet hoş sohbetiyle birlikte planlamanın nasıl olacağı ve sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında son bilgileri paylaştı oldukça samimi ve ilgiliydi akabinde çizimler yapıldı resimler alındı operasyon başladı
işlem FUE yöntemiyle gerçekleşti 5000 greft ekilen kök sayısı. Operasyon güzel geçti sadece ilk gün boynumda biraz ağrı oldu. Alım ve kanal işlemleri bittikten sonra son aşama ekim sırasında uzun süre kafanızı oynatmamanız gerekiyor o biraz yordu beni bunun dışında her şey iyiydi ekipteki arkadaşlar harikaydı ellerine sağlık çok titiz çalıştılar
Konumu sürekli güncel tutacağım süreci eksiksiz paylaşmak istiyorum , sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum . İşlem öncesi - sonrası ve ilk yıkama sonrası görsellerimi paylaştım şuan 4.gündeyim