Gönderen Konu: Androcurun Yanına Eklenebilecek İlaç  (Okunma sayısı 155 defa)

Kishou

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Androcurun Yanına Eklenebilecek İlaç
« : 02 Ocak 2025, 00:59:23 »
Günlük 12mg Androcurun yanına ekleyebileceğim birşey var mıdır? Örneğin Günluk 1 tane dutasterid
Sonrasında 5mg oral minoxsidil alsam saç dökülmesınde daha iyi bir sonuç alabilir miyim.Yoksa 12mg Androcur DHT yide blokladığı için dutasteride gerek kalmaz mı?

Vesperrost

• Yeni üye
  • *
Ynt: Androcurun Yanına Eklenebilecek İlaç
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2025, 11:46:54 »
Günlük 12mg Androcurun yanına ekleyebileceğim birşey var mıdır? Örneğin Günluk 1 tane dutasterid
Sonrasında 5mg oral minoxsidil alsam saç dökülmesınde daha iyi bir sonuç alabilir miyim.Yoksa 12mg Androcur DHT yide blokladığı için dutasteride gerek kalmaz mı?
Günlük 0.5mg dutasterid ve oral minoxidil kullanılmalı. Saç masajı mutlaka hergün yapılmalı en önemli faktörlerden biri saç masajı.

Not: androcur yerine günlük dutasterid kullan dht blockerler uzun vadede etkisi göstermeye başlar

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2025, 15:11:47 »

androcur nasıl ne işe yarıyacak ki
ekstra tedavi için önerilere açığım:
1mg dutasteride kapsül (günlük)
5mg minoxidil kapsül (günlük)
çinko
d vitamini
biotin
haftada 1mm dermastamp microneedling

Kishou

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2025, 15:46:24 »
Testesteron baskılayacağım Androcur ile nasil ise yaramasın ki.
  • Yaşınız 18

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2025, 21:28:05 »
test hormonu ile saç dökülmesinin doğrudan ilişkisi yok ki. dht döküyor baskılarsan duruyor test %15 civarı artıyor düzeliyor test saç dökmüyor bu kadar aslında.
çinko
d vitamini
biotin

Kishou

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2025, 22:51:43 »
Kral iyide kafayı yiyeceğim 2.5mg dutasteride alıyorum şuan saçlar hala aşırı cansız ince ve dökülüyor. 6 ay kadar 1mg kullandım şimdi yeni yeni 2.5mg yaptım 3 ay 2.5mg kullanacağım saçlarda hala fark olmaz ise Androcur ile testesteron baskılayacağım eğer verim alırsan devam edeceğim almazsa kaderine bırakacağım. Ama şimdiden bilgi edinip hazırlık yapmak istiyorum ilaçlar hazırda dursun zaman kaybetmek istemiyorum.
  • Yaşınız 18

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2025, 11:33:40 »
vücudun kullandığı alternatif dht pathler var ilacın çalışmadığı kısımdan olabilirsin. dediğim gibi test ile doğrudan ilişki olmadığı için test ile vücudun üzerinde mevcut yaşında kesinlikle deney yapmamalısın
çinko
d vitamini
biotin

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2025, 11:35:28 »
Kral iyide kafayı yiyeceğim 2.5mg dutasteride alıyorum şuan saçlar hala aşırı cansız ince ve dökülüyor. 6 ay kadar 1mg kullandım şimdi yeni yeni 2.5mg yaptım 3 ay 2.5mg kullanacağım saçlarda hala fark olmaz ise Androcur ile testesteron baskılayacağım eğer verim alırsan devam edeceğim almazsa kaderine bırakacağım. Ama şimdiden bilgi edinip hazırlık yapmak istiyorum ilaçlar hazırda dursun zaman kaybetmek istemiyorum.

ve tekrar söylüyorum saçını görmemiz gerekir daha rahat konuşmak için
çinko
d vitamini
biotin

Facebook Twitter Instagram