Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Finasterid kullanmaktan korkuyorum, yan etkilerinden dolayı. Daha önce proscar aldım 5'e böldüm 2 gün kullandım ve cinsel isteksizlik yaşadığımı sandım. Sonra ürolog bir arkadaşımla bu konuyu görüştüm, 60-70 yaşlarında prostat hastalarına günlük 5 mg proscar verdiğini ve hastaların hiç birinde iktidarsızlık şikayeti olmadığını söylemişti. Hatta direkt arkadaşımın tabiriyle hastalar "dipçik" gibiymiş
"Zaten 2 günde etki etmez seninki psikolojik de olsa sorun yaşadığın için kullanmamanı tavsiye ederim" dedi.
Finasterid kullanıyor musunuz? Korkulacak bir madde mi? Proscar alıp 5'e bölüp kullanmak mantıklı mı? Eğer kullanmaya karar verirsem ekimden önce mi başlamak gerekir?
Doktorlardan önce size danışma sebebim şuydu aslında. Konuya yabancı olduğum için yanlış bir karar vermek istemedim. Tabii ki lise zamanlarımdaki saçları istiyorum ama pek mümkün görünmüyor. Sadece önlere ekim yapılsa tepe açık olduğu için kötü bir görüntü olmaz mı? Vertexe de ekim yapılsa, dökülünce yine sıklaştırma ekimi yapılamaz mı?
Bu arada Koray Erdoğan en iyisi sanırım ama bütçemi aşıyor ne yazık ki. Bu işe 10.000 TL ayırabiliyorum şu an. Daha düşük fiyat olsa tabii ki daha çok işime gelir. Bu bütçeyle hangi doktorları tavsiye edersiniz? Yada bütçemi ayarlamak için beklemek mi daha mantıklı olur?
Bir sürü soru sordum yine size gerçekten çok teşekkür ederim. iyi ki böyle bir platform ve çıkar beklemeden yardımcı olmaya çalışan insanlar var. Kellik dayanışması galiba bizimki.