Gönderen Konu: Kullanabileceğim Güçlü Antiandrojen (sipro,flutamid,bicalut)  (Okunma sayısı 329 defa)

Kishou

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
18 Yaşındayım,maalesef 17 Yaşımda aşırı agresif dökülme başladı.Bende 17 olduğum için 18 olmayı bekledim 18e girmeye 2 ay kala fınasteride başladım 3 ay kullandım Hiçbir etkı etmemesı sonucu dutasteride geçtim şuan dutta 6.ayım ancak hala dökülmem devam ediyor. İnanılmaz derecede saçlarım minyatürlesti ve inceldi. Dutt bile durdurmadı. Kullanmadığım vitamin roller serum kalmadı tek, işe yarayan mınox oldu. Bende artık kafayı bozdum inanılmaz derecede psikolojim bozuldu gerçekten herşeyden vazgeçtim yeterkı saç dökulmem dursun her türlu yan etkileri razıyım. vücut geliştirme ile uğraşıyorum hayatımda büyük bir önem taşıyor ancak bundan bile vazgeçtım. Antiandrojen olarak ne kullanabilirim adnrocur,casodex yan etkisi önemli değil yeterkı dökülmeyi azaltsın hatta bitirebilirse onuda yapsın... :/

Leon Mathilda

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kullanabileceğim Güçlü Antiandrojen (sipro,flutamid,bicalut)
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2024, 19:12:31 »
18 Yaşındayım,maalesef 17 Yaşımda aşırı agresif dökülme başladı.Bende 17 olduğum için 18 olmayı bekledim 18e girmeye 2 ay kala fınasteride başladım 3 ay kullandım Hiçbir etkı etmemesı sonucu dutasteride geçtim şuan dutta 6.ayım ancak hala dökülmem devam ediyor. İnanılmaz derecede saçlarım minyatürlesti ve inceldi. Dutt bile durdurmadı. Kullanmadığım vitamin roller serum kalmadı tek, işe yarayan mınox oldu. Bende artık kafayı bozdum inanılmaz derecede psikolojim bozuldu gerçekten herşeyden vazgeçtim yeterkı saç dökulmem dursun her türlu yan etkileri razıyım. vücut geliştirme ile uğraşıyorum hayatımda büyük bir önem taşıyor ancak bundan bile vazgeçtım. Antiandrojen olarak ne kullanabilirim adnrocur,casodex yan etkisi önemli değil yeterkı dökülmeyi azaltsın hatta bitirebilirse onuda yapsın... :/
Kardeşim çok uzun araştırmalar yapmış biri olarak bu yazdığın ilaçları çok uzun süre inceledim ama yazdıkların kesinlikle kullanılmamalı,bunların yerine oral minoksidil dene gözünü seviyim,bu yazdıkların direk seni feminenleştirir,illa kullanıcam diyorsanda düşük dozaj spiro dene,bence sen tedavi olarak artık son raddeye geldim diyosan oral minox 2,5 mg,düşük dozaj oral spiro ve dutasterid kullan,Spiroyuda çok tavsiye etmem açıkçası ama düşük dozaj kullanırsan belli oranda işe yarar,sakın testesteronunu baskılamaya başlama,kadınsılaşmaya başlarsın.

Kishou

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2024, 19:44:42 »
Teşekkür ederim kral beni düşündüğün için ancak ciddi manada psikolojim bozuldu Hani bana deseler ki saçların olacak ama 10 15 sene sonra öleceksin, diğer seçenekte sağlıklı olup ama kel olarak 60 70 sene yaşayacaksın deseler 10 sene saçlarımla yaşayıp ölmeyi yeğlerim. O derece etkiledi bu olay. Artık ilerisini düşünmek istemiyorum 20 21 yaşlarında kel gezmeyi. Ne yaparsam yapayım durmadı. Aşiri çaresiz hissediyorum. Spora gidiyorum kafa dağıtmak için aynada saçları görünce yine moralim bozuluyor. Anlayacağın bu iş çığırından çıktı zaten depresan kullanıyorum maalesef birazda o saç döngüme etkı ediyor.Yorumun için tekrardan çok teşekkür ediyorum dediklerine bir bakacağım. Özellikle  siproya.
  • Yaşınız 18

Leon Mathilda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2024, 20:10:14 »
Teşekkür ederim kral beni düşündüğün için ancak ciddi manada psikolojim bozuldu Hani bana deseler ki saçların olacak ama 10 15 sene sonra öleceksin, diğer seçenekte sağlıklı olup ama kel olarak 60 70 sene yaşayacaksın deseler 10 sene saçlarımla yaşayıp ölmeyi yeğlerim. O derece etkiledi bu olay. Artık ilerisini düşünmek istemiyorum 20 21 yaşlarında kel gezmeyi. Ne yaparsam yapayım durmadı. Aşiri çaresiz hissediyorum. Spora gidiyorum kafa dağıtmak için aynada saçları görünce yine moralim bozuluyor. Anlayacağın bu iş çığırından çıktı zaten depresan kullanıyorum maalesef birazda o saç döngüme etkı ediyor.Yorumun için tekrardan çok teşekkür ediyorum dediklerine bir bakacağım. Özellikle  siproya.
Dostum sen benim dediğimi yap zarar almadan çık bu işin içinden dediklerimi,ab ve usa da çok yapan var,Dutasteride 1 adet,1 adet oral minox 2,5 mg hatta spiroyu sevimlir et direk testesteronu düşürüyor bunun yerine dutasteride de dozaj artışına git 2 tane felan daha fazla iş görür.Ketekonazal felanda kullan işin çözülür ya bu kadar zorlama.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 31 Aralık 2024, 20:43:11 »
Olm çoluk çocuğa şöyle tavsiyeler vermeyin yahu. Hadi finas, dutas kullansın, hadi oral minox fln okey. Androcur, spiro falan ne gerek var.

Çocuk daha kafa da basmıyor bazı şeyleri idrak etmeye, abi olarak biraz makul mantıklı olalım ya :)

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Aralık 2024, 21:43:48 »
Kardeşim hiç doktora gittin mi? Tiroid hastalığın olabilir, demir eksikliği, b12 eksikliği, çinko eksikliği vs ilk önce universite yada eğitim araştırma hastanesinin dermatoloji bölümüne git genel bir kontrol ve tahlillerini yaptır.

Kishou

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Aralık 2024, 22:17:18 »
Yaptırdım. T4, tsh,t3, sensitif testesteron, b12, ferritin. Birçok kan testi yaptırdım sorun çıkmadı.3 ay fın aldım etkı etmeyince 6 ay 1mg dut aldım ama maalesef ondanda etkı göremedim. Saçlarım aşiri inceldi şuan.konuyu açma nedenımde buradaki insanların beni anlayabileceği. Artik siproteron,flutamide,bicalutamide bi çözüm yolu bulmayı deneyeceğim
  • Yaşınız 18

ahmet bwb

• Jr. Member
  • **

saçı bir görelim önce
ekstra tedavi için önerilere açığım:
1mg dutasteride kapsül (günlük)
5mg minoxidil kapsül (günlük)
çinko
d vitamini
biotin
haftalık 1mm dermastamp microneedling

Vesperrost

• Yeni üye
  • *
Yaptırdım. T4, tsh,t3, sensitif testesteron, b12, ferritin. Birçok kan testi yaptırdım sorun çıkmadı.3 ay fın aldım etkı etmeyince 6 ay 1mg dut aldım ama maalesef ondanda etkı göremedim. Saçlarım aşiri inceldi şuan.konuyu açma nedenımde buradaki insanların beni anlayabileceği. Artik siproteron,flutamide,bicalutamide bi çözüm yolu bulmayı deneyeceğim
Saçının fotoğrafını görürsem sana yardımcı olabilirim

Saymın

• Jr. Member
  • **
Dostum bende saç ekimi düşünüyorum şuan ama dutasterid ben de etki etti baya. Hatta acaba şuan dutasteridi bırakıp koruduğum  saçlarımın  dökülmesini bekleyip öyle ekip yaptırıp güzel sonuç alır mıyım diye düşünüyorum. Benzer yönlerimiz var benimde senin yaşlarda başladı dökülmem ve bende vucut geliştirme yapıyorum. Emin ol belli bir süreden sonra tedavi etki etmeye başlıyor. Sürece sadık kal
  • Yaşınız 27

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 07 Ocak 2025, 04:00:02 »
Dostum bende saç ekimi düşünüyorum şuan ama dutasterid ben de etki etti baya. Hatta acaba şuan dutasteridi bırakıp koruduğum  saçlarımın  dökülmesini bekleyip öyle ekip yaptırıp güzel sonuç alır mıyım diye düşünüyorum. Benzer yönlerimiz var benimde senin yaşlarda başladı dökülmem ve bende vucut geliştirme yapıyorum. Emin ol belli bir süreden sonra tedavi etki etmeye başlıyor. Sürece sadık kal

Bu arada babak kel w7 bende o yolun yolcusuyum. Ben dutla bunu durdurdum(şimdilik). Yanında tabi vitamin ve takviyeler de kullanıyorum.
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram