Gönderen Konu: AHMET TOSUN (THE HAIR CLINIC) / 25 Yaş / 4950 GREFT / 26.12.2024  (Okunma sayısı 159 defa)

Jeavelin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar
The hair clinic (Ahmet Tosun) saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım. Saç ekim merkezindeki ekip ve Ahmet bey ilgiliydi. Operasyon 9 gibi başladı ve greft alımından sonra kanal açım işlemini ahmet tosun kendisi yaptı. Daha sonra alınan saçlar ekildi ve operasyon 4.30 gibi sona erdi. Ekim sonrası görüntüler aşağıdaki gibi

Jeavelin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet tosun saç ekimi 4950 greft yaş 25
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2024, 23:03:14 »
Saç ekimi önceside durumun aşağıdaki gibiydi. Yorumlarınızı bekliyorum

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2024, 23:09:00 »
hayırlı olsun açıklığın çok değil ama saç tellerin güçlü olmadığı için zor bir ekim sayılır umarım ekilenlerin çoğunluğu tutar 5000 greft az bir sayı değil büyük oranı çıkarsa açıklığın kapanır gibi ,ayrıca öndende bir foto atarsan iyi olur kardeşim çizgi dizaynını görebilmemiz adına.

Jeavelin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2024, 23:11:33 »
Tekrardan merhaba.
Şuan 5. Gündeyim ve son durumuda paylaşıyorum. Ayrıcı ekim öncesi ve sonrası önden görüntüyüde ekledim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Aralık 2024, 23:22:23 »
hayırlı olsun saç durumuna göre saç ekimin gayet güzel olmuş ön çizgi tasarımın ve sıklık çok güzel ama senin de saçlarında dökülme devam ediyor finasterid gerekir kullanırsan
hemde ekilen saçları güçlendirmiş olursun güzel sonuç almanı desteklersin düşünürsen umarım güzel sonuç alırsın geçmiş olsun
Global Moderator

Jeavelin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2024, 23:26:03 »
Teşekkürler. Finanstredim yan etklileri konusunda tereddütlerim var. Kabuk dökümü işlemi yapıldıktan sonra Ahmet bey ile konuşup karar vereceğim. Her ay prp yaptırmayı düşünüyorum bunun dışında önerebileceğiniz takviye olur mu

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 31 Aralık 2024, 01:06:12 »
Teşekkürler. Finanstredim yan etklileri konusunda tereddütlerim var. Kabuk dökümü işlemi yapıldıktan sonra Ahmet bey ile konuşup karar vereceğim. Her ay prp yaptırmayı düşünüyorum bunun dışında önerebileceğiniz takviye olur mu

Şimdiden sonra fin kullanacaksanız ekime hiç bir faydası olmaz hocam geçici olarak kullanacaksanız hiç başlamayın.

Jeavelin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Ocak 2025, 18:47:23 »
Şuan 7. gündeyim durum aşağıdaki gibi

Kocadağ

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2025, 20:40:20 »
ekim sıklığı ve planlama güzel.yaşından dolayı dökülme devam edebilir süreci kabullen yada elinden geleni yap

Jeavelin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk döküm sonrası ekim yapılan alan ve donör alanı bu şekilde

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
4950 greft alınmasına rağmen donör çok iyi gözüküyor.

Facebook Twitter Instagram