Gönderen Konu: Saçı yıkarken tarakla yıkamak  (Okunma sayısı 67 defa)

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçı yıkarken tarakla yıkamak
« : 28 Aralık 2024, 09:22:21 »
Demek istediğim şu arkadaşlar egzama sorunu varsa bu sac derisindeki biriktiler gerçekten saçlara zarar veriyor kaşıntıya sebep oluyor ve kasıyoruz daha zarar veriyoruz en son geçen 20 aralikta kontrol için sac kliniğine gitmistim bir gün önce saçlarımı yıkadım kontrol edilecekti baktı saçlarında egzama var ve sampuan kalıntıları var dedi tekrar yıkanacak dedi saçımı ıslattı sampuan sürdu ucu toplu iğne gibi bir tarakla sac derimi
Onunla taradı bütün kalıntıları temizledi bayağı bir rahatlama hissettim ben en cok tararken dökülecek diye korktum bir sey olmaz ben bu işi 13 senedir yapıyorum dedi dökülmedi ama canım gitti korktum dökülecek diye ama başka cozum yok gibi bence mantıklı geldi böyle sorunlarınız var sac derisi hava alsın istiyorsanız yeni ekim yaptırdıysanız bence deneyin siz ne düşünüyorsunuz doğru bir sey mi deneyen var mi

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçı yıkarken tarakla yıkamak
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2024, 09:57:45 »
Ben her saçımı yıkadığımda ıslakken ahşap saç fırçasıyla 100 e yakın darbeyle önden arkaya her bölgeye eşit olacak şekilde tarıyorum, ıslakken sürtünme az olduğu için saça daha az zarar verir bence taramak, aynı zamanda kalın uçlu olduğu için hem saç derime kan akışını hızlandırarak masaj yapıyor hem yumuşatıyor hemde kalıntı kaldıysa temizlemeye yardım ediyor. tarama sonrası soğuk suyla kısa süre durlayıncada tamamdır.

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçı yıkarken tarakla yıkamak
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2024, 10:46:40 »
Demek istediğim şu arkadaşlar egzama sorunu varsa bu sac derisindeki biriktiler gerçekten saçlara zarar veriyor kaşıntıya sebep oluyor ve kasıyoruz daha zarar veriyoruz en son geçen 20 aralikta kontrol için sac kliniğine gitmistim bir gün önce saçlarımı yıkadım kontrol edilecekti baktı saçlarında egzama var ve sampuan kalıntıları var dedi tekrar yıkanacak dedi saçımı ıslattı sampuan sürdu ucu toplu iğne gibi bir tarakla sac derimi
Onunla taradı bütün kalıntıları temizledi bayağı bir rahatlama hissettim ben en cok tararken dökülecek diye korktum bir sey olmaz ben bu işi 13 senedir yapıyorum dedi dökülmedi ama canım gitti korktum dökülecek diye ama başka cozum yok gibi bence mantıklı geldi böyle sorunlarınız var sac derisi hava alsın istiyorsanız yeni ekim yaptırdıysanız bence deneyin siz ne düşünüyorsunuz doğru bir sey mi deneyen var mi

Her fırçayla olmaz Tangle Teezer'in ilgili modellerini inceleyin , pahalıdır ama işinizi görürürler, elinizi saçınıza götürüp saç derisiyle oynamak dediğiniz gibi doğru değil enfeksiyon riskini artırırsınız.

Facebook Twitter Instagram