Gönderen Konu: 26 yaş saç ekimi öncesi tavsiyeler  (Okunma sayısı 42 defa)

Noone35

• Yeni üye
  • *
26 yaş saç ekimi öncesi tavsiyeler
« : 26 Aralık 2024, 19:28:46 »
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 3 sene önce bu forumu keşfettim ve burada bir çok bilgi edindim.Öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim 16-17 yaşında saçlarım dökülmeye başladı ve şakaklarım 18 yaşına girdiğimde açılmıştı.3 sene önce saçım aşagı yukarı şuanki durumunda gibiydi,2 sene düzenli olarak finansterid kullandım 3 günde 1 olmak üzere.Saçıma istediğim şekili veremiyordum ve artık bu yaşlarda istediğim gibi saçım olmayacaksa ne zaman olacak diyip ocak ayında ekim yaptırma kararı aldım.sizce nasıl bir sonuc alırım ? Tavsiyelerinize açığım ekinm öncesi şunu bunu yapsan daha iyi sonuç alırsın dediğiniz yorumlarınızı bekliyorum

Dralper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 26 yaş saç ekimi öncesi tavsiyeler
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2024, 23:35:05 »
Ektir tabi üstat ön taraf gitmiş .Moralini bozacağım belki ama senin makyaj yapacağın pek bir şey kalmamış ha var ha yok misali .
Erkeğin makyajı saçıdır .Sen özellikle sana estetik bir ön çizgi yapabilecek yerlere bak. Düşündüğün bir yer varmı.

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : Bugün, 00:14:37 »
Donör ,açıklık ,yaş iyi bir sonuç için gayet müsait . Bence ektir ama kendi saçlarının aralarına girmeden minumum sayılar ile başarılı sonuçlar alabilen merkezleri araştır.

Noone35

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : Bugün, 19:39:47 »
Ektir tabi üstat ön taraf gitmiş .Moralini bozacağım belki ama senin makyaj yapacağın pek bir şey kalmamış ha var ha yok misali .
Erkeğin makyajı saçıdır .Sen özellikle sana estetik bir ön çizgi yapabilecek yerlere bak. Düşündüğün bir yer varmı.

Ahmet tosun yada asuman hanım diye düşünüyorum.Benim için en önemli kısım şakaklar şuan .o bölgeyi pas geçiyor bazı ekimciler ama şakaklara kesin bi müdahale isteyeceğim.Bu arada cidden haklısın saçıma şekil vermekle falan uğraşmıyodum ön taraflar yok gibi makyaj falan kalmadı yani.

Noone35

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : Bugün, 19:41:45 »
Bu arada babam kel ilerlerde olası 2.bir ekime ihtiyacım olacak muhtemelen.bu duruma ne diyorsunuz finansterid ne kadar daha korur bu saçı dedigim gibi son 2  senede pek bi değisiklik olmadı saçımda.
Böyle bir ön çizgi düşünüyorum bu arada sizin görüşünüz nedir ön çizgi için
« Son Düzenleme: Bugün, 20:01:39 Gönderen: Noone35 »

Facebook Twitter Instagram