Genel olarak iyiydi ilgi alaka benimde 10.günüm. Çok şüpheyle gittim ekim işi okadarda söylendiği kadar ağrısız sızısız değilmiş uğraştırıyor ilk bir hafta uyuması cartı curtu. Günde 8-9 kişi alıyorlar gibi geldi max çok çalışıyorlar sağlam yoğunluk var. Ekim olurken her günde insanlar pansumanı ve yıkamalarına geliyordu. Yabancı ağırlıklı ama gurbetçi ve türk müşterilerede rastladım. Ve ekimden 8-10 ay sonra gelen müşterilerde vardı çok memnun kalıp saçları harika çıkmış. Ve takibe gelen tüm müşteriler bana en az 1-2 yakınının da Adem köse kliniğe gelip saç ektirdiğini memnun kaldığını söyledi. İçin orada biraz rahatladı yani 3 gün boyunca kliniğe gidip yeni yeni memnun kalan insanlarla görüşüp hiç şikayette görmeyince mutlu olduk. Biz 3 arkadaş gittik aynı gün bu arada Aralık 26'sı gibi. Adem kösede ekim sürecenin içinde olmasada lobide insanlara selam verip hal hatır soruyor. Özellikle son gün çok samimi sohbet edip tavsiyelerde bulundu. Söyledikleri şey bizimkisi bir günlük iş bundan sonra 6 ay saç sana emanet söylediklerimizi yaparsan 1 seneye istediğin sonuçlara ulaşırsın her türlü eskisinden güzel olur ama prpleri vb aksatma gibi gibi. Ben çok yüksek beklentiyle gitmemiştim ama birazcık beklentimi yükselttiler. Ben kel olarakda mutluydum açıkçası adamlar bana umut verdi sanki biraz

benim postumu takip et. 26/12/2024 Adem köse