AKL KLİNİK 4800 GREFT yaş 31 24/12/2024
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4,5 yıldır saç ektirmeyi düşünüyordum ve forum ile de yaklaşık 2 yıl önce tanışmıştım ara ara
konuları takip etmekteydim ve yaklaşık 1 ay önce 3 klinikle görüşerek konum ve fiyat açısından uygun geldiği için Akl klinikte karar kıldım ve saç ekimimi gerçekleştirdim.
Operasyon sürecim
Sabah saat 8 de klinikte gerekli formlar doldurulduktan sonra Hasan hoca ön saç çizgisini belirledi. Ardından damar yolu açılarak fotoğraf çekimleri yapıldı ve alım için donör bölgeye iğneler yapıldı. Çok acılı bir süreçti diyemem sade kulak
yakınları ve uç noktalarda biraz acı hissettim oda dayanılmayacak kadar kötü değildi.
Alım işlemi tamamlandıktan sonra ekim yapılacak alan için Hasan hoca geldi ve ön çizgi için kanalları açtı kalan kısmı
ekipteki arkadaşlar tamamladı. Kanal açımı da bittikten sonra ihtiyaç ve yemek molası verildi ardından ekime başlandı.
Ön bölgeye sık bir ekim uygulanarak üst taraflarada sıklaştırma gerçekleştirildi. Ekimim 16:30- 17:00 sularında tamamlandıktan sonra ilk 10 gün boyunca yapmam gerekenler tarafıma aktarıldı.
Bugun de ilk yıkamam gerçekleştirildi. Sağ donör bölgemden sol bölgeye göre biraz daha fazla alım yapılmış gibi geldi umarım
hızlı toparlar. Ekim ile alakalı görüş ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Ekim Öncesi fotoğraflar