Gönderen Konu: Saç ekim öncesi yardım edin çok kararsızım:( ( fotoğraflı)  (Okunma sayısı 123 defa)

Saymın

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar. Çoktandır forumdayım. 25 yaşındayım. 18 yaşından beri dht ve genetik bazlı dökülmem var. Yaklaşık 2 yıldır dutasterid+minox+konazol+dermaroller+biotin gibi takviyelerle saçlarımı olabildiğince korumaya ve dökülmesini önlemeye çalıştım. Ancak artık gerçekten yoruldum. Saçlarımı ektirmeye karar verdim. İstanbulda çok ünlü herkesin bildiği bir ekim merkezi ile görüştüm(asumanhair). Görüşmeden ve aklıma takılan bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

- Öncelikle fotolarda da görüldüğü üzere saç  tellerim ince ve ve önde tüy gibi saçlar var. Vertexde baya açılma var. Görüşme yaptığım yer yeni ekilen saçlarımın tutacağını ancak şuan olanların ekimden sonra ileride dökülebileceği yönünde. Sizce ekime uygun muyum

- yaşım biraz genç sizce biraz daha beklemeli miyim. Ancak psikolojik olarak beni baya yorar gibi.

- Ben minoxu ön ve üste uyguluyordum. Ancak hocamız üste uygulmayı bırakıp yan ve dönore  uygulayıp donörü güçlendirmeyi amaçladığını söyledi. Sizce ilerisi için bu sorun olmaz mı? Dönor minoxu bağımlı kalmaz mı

- minoxla beraber alopexy t sprey de kullanmamı söyledi. Aynı anda bu ikisini sabah akşam uygulamak sorun olur mu ?

- ekim öncesi sizin önerileriniz görüşleriniz çok kıymetli. Özellikle ekim yaptıran abilerim kardeşlerim cevap verirse çok sevinirim.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim öncesi yardım edin çok kararsızım:( ( fotoğraflı)
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2024, 18:21:26 »
bence bekleme saç bu yaşta lazım yalnız yüksek greft ektirmesen bence iyi olur çünkü ihtiyacın yok .minoxil ise donör bölgeye uygulama olayını ilk defa duyuyorum sanırım greftleri güçlendirip ekimden sonra saç çıkma oranını arttırmak amaçlanıyor aşırı yüksek doz kullanmadığın sürece bir zararı olmaz bence.

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2024, 01:53:52 »
Teşekkürler başka önerileri olan lütfen söylesinn :((

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2024, 09:20:53 »
Başka öneri yok mu

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2024, 02:05:55 »
Ektir ama sıkıntılı bir ekim çoğu ekim merkezinde sahte bir sonuç ortaya çıkar sonra o güçlenen saçlar eskiye dönünce ektirdiğine pişman olursun .asuman bu işin içinden çıkabilecek nadir merkezlerden ama dediğim gibi bence senin ekim sıkıntılı biraz özellikle uzun yıllar gidecek kalıcılığı olabilecek güzel bir sonuç açısından .

Saymın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2024, 02:33:24 »
Ektir ama sıkıntılı bir ekim çoğu ekim merkezinde sahte bir sonuç ortaya çıkar sonra o güçlenen saçlar eskiye dönünce ektirdiğine pişman olursun .asuman bu işin içinden çıkabilecek nadir merkezlerden ama dediğim gibi bence senin ekim sıkıntılı biraz özellikle uzun yıllar gidecek kalıcılığı olabilecek güzel bir sonuç açısından .

Ne dediğinizi tam anlayamadım. Neden sıkıntılı bir ekim ? Sahte sonuç ne demek , ben asuman hanımda ektireceğim zaten diğer ekim merkezlerine düşük para verip ektirmektense

Facebook Twitter Instagram