Gönderen Konu: Sizce Bu Saçı Hangi Doktor Ekmeli?  (Okunma sayısı 4603 defa)

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce Bu Saçı Hangi Doktor Ekmeli?
« : 05 Şubat 2018, 22:15:26 »
Yaşım 22 . Kendimi bildim bileli saçlarım dökülür fakat son iki yılda saçlarım bu hali aldı ve bende sürekli kısa kestirmek zorunda kaldım . Ve şimdi farkettim ki flashlı saçlarım müthiş seyrek ve kötü gözüküyor. Gönül ister saçımı Koray Erdoğana ektireyim ama malesef o kadar param yok. Şu ana kadar sadece Hakan Doğanay,ın kliniğine resmimi yolladım ve 3000-3500 arası greftin yeterli olacağını söylediler . Sizce donör yeterli mi? Hakan Hoca ile bu saç tipinde güzel bir başarı elde edebilir miyiz. Bu saça tavsiye edebileceğiniz başka bir hoca var mı?
Şimdiden Teşekkürler

bozkurt

• Hero Member
Ynt: Sizce Bu Saçı Hangi Doktor Ekmeli?
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2018, 22:26:07 »
Biraz daha dökülse de öyle ekilse nasıl olur? Yaşın daha genç. 3-4 yıla daha çok dökülür. Ekilenler de seyrek kalır. Kötü bir görüntü oluşur. Tabi bu benim yorumum.

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2018, 22:29:25 »
Biraz daha dökülse de öyle ekilse nasıl olur? Yaşın daha genç. 3-4 yıla daha çok dökülür. Ekilenler de seyrek kalır. Kötü bir görüntü oluşur. Tabi bu benim yorumum.
Bunun için Hakan Hoca kafama biraz yattı doğru planlamayı yapabileceğini düşündüğüm için. Emin ol büyük bir özgüven sorunu yaşıyorum 3 4 yıl beklemeye tahammülüm kalmadı.
Yorumunuz için teşekkürler

ozy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2018, 22:37:44 »
hakan hocadan guzel sonuc alanlar oldu ama yasin hakkaten genc ve sac tipin daha dokulecekmis gibi duruyor, ya ekimi medikal tedaviyle desteklemeli yada 2. ekimi goze alarak bu ise girismelisin

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2018, 22:40:31 »
hakan hocadan guzel sonuc alanlar oldu ama yasin hakkaten genc ve sac tipin daha dokulecekmis gibi duruyor, ya ekimi medikal tedaviyle desteklemeli yada 2. ekimi goze alarak bu ise girismelisin
İkinci ekimi göze almış durumdayım yeterki yeni ekilen saçlar beni 4 5 yıl idare etsin tabi bir de bu donör ikinci bir ekimi kaldırır mı bilemem

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2018, 07:28:40 »
olanı korumaya alman gerekir
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2018, 10:59:02 »
Ön taraf orta ve tepeyi 1 kerede sıklastırırsan var olanlarıda korursan dogru bir doktorda bu işi 1 kerede bitirirsin yada ileride ufak bir operasyon sıklaştırma daha yaparsın ama kel kalmassın seçimlerini doğru yaparsan oyüzden bu forumdan olabildiğince yararlan doğru adımlar at.
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2018, 11:53:30 »
sadece ön kısmı ektirceksin seyrelmiş bölüm dahil sorunlu kısım o bölge geri kalan sıkıntısız ,,
       orada ki saçlar dökülse bile ona göre planlama yapacak hoca bulmalısın. senin 30 lardan sonra noorwod 5 olur en fazla öyle duruyor yaptıracağın ekim 30 35 lere kadar götürür diye düşünüyorum.bu yaşları saçlı geçir ileride ne gibi yenilikler olacağını bilemiyoruz anı yaşamak değerlendirmek gerekir.bence ekim için uygun saçın çünkü önde şekil verebileceğin yoğunlukta bir saç yok..

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2018, 01:44:08 »
En son zekiraya kul ve hakan doğanay arasında kaldım. Sık bir ekim istiyorum , sizce hangisini seçmeliyim ve sık bir ekim içim kaç bin greft beni tatmin eder?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2018, 08:07:07 »
kime ektirceksen ektir aralara daha once girince dokmeden ektiği ornekler olsun elinde 3 4 bin grfete bayağı sık our amaa ekimde en doğrusu gelecek planı yaparak yapılan ekim planlamasıdır sıkık yerine kapatıcılığı dusun ve kalan grfetleri sonraki yıllarsa sakla olanı korumaya almayı arastır bence
saçları ekmeydi dersin

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2018, 11:40:13 »
Dökülme devam edicek gibi duruyor pro-pecia ile dökülmeyi kontrol altına almalısın ortalar dahada seyrekleşecek gibi önleri ektirip ortalarada sıklaştırma yaptırırsan saç sorunın kalmaz dogru doktoru bulursan.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2018, 16:07:32 »
En son zekiraya kul ve hakan doğanay arasında kaldım. Sık bir ekim istiyorum , sizce hangisini seçmeliyim ve sık bir ekim içim kaç bin greft beni tatmin eder?
Zekeriya kulun son ekimlerini gördükten sonra hakan doğanayı tek geçerim.kulun ektiği saçlar çok cılız çıkıyor bence çoklu greftleri ziyan oluyor yani çoklular tekli olarak çıkıyor.ektiği saçın çıkmasına rağmen zayıf olmasını ben buna bağlıyorum.
Dökülme tipine bakılırsa bence hakan doğanay daha uygun gibi ön tarafta daha güzel işler çıkarıyor.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 22 Şubat 2018, 17:34:26 »
Eğer ikisi arasında kaldıysanız ben de Hakan Doğanay derim. Ekimlerini başarılı buluyorum.

MelihT05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Şubat 2018, 20:05:17 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim . Maddiyattan dolayı micro motor seçeceğim dönor alanın
Toparlanmasından başka dezavantajı var mı

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Şubat 2018, 20:58:12 »
paranı topla manuel yaptır motora bulaşma ertele gerekirse ekimi.manuelde kalitlei kıllar tek tek alınır greft ziyanı olmaz motordaki gibi
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram