Gönderen Konu: PUBİK BÖLGE SAÇ EKİMİ YAPACAK BABAYİĞİT SAÇ EKİM MERKEZİ?  (Okunma sayısı 111 defa)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar uzun süre sonra herkese merhabalar tekrar ekim zamanım geldi ve çattı inanılmaz tekrar bir dökülme süreci sonrası ne kullandıysam hiçbir etki olmaması nedeniyle ön çizgiye ekilenler iyide tepe bölgem neredeyse hiç saç kalmadı dutastreid enjeksiyon dan tutun birçok konuda ve tesavide forumda ilkleri denedim ama sonuç hüsran. Şimdi sizlere son halimin fotoğraflarını atacağım donör bölgemi hırpalatmak istemiyorum ve tepe bölgemden cok rahatsızlık duyuyorum. Açıkcası tekrar bir ekim süreci düşünüyorum fakat göğüsten alma durumu ne yazıkki yok donörde iptal. PUBİK (genital kasık) bölgesinden ve sakaldan desteklenerek tekrar bir ekim düşünüyorum ve bunu yapacak babayiğit doğru bir saç ekim merkezi arıyorum teşekkürler.

Edgar X

• Hero Member
 Keşke yapan olsa 1 dk durmam  ;D

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Keşke yapan olsa 1 dk durmam  ;D

Şuanda birkaç merkez ile irtibat halindeyim gerekirse yurtdışında bulursamda forumdaki arkadaslara konu ile alakalı yardım edeceğim. Pubik saç ekimini gerekirse türkiyede başarılı yapacak doğru bir hoca da bulursam bildireceğim mutlaka bir merkez forumu önemseyip ekimi yapacaktır.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
DR NEDİM ARDIÇ pubik bölge saç ekimini gerçekleştirebildiğini iletmekte nedim bey hakkında forumda çok birşey göremedim keneisi ile alakalı bilen eden yazarsa sevinirim

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Durumu merak edenler için saç bu şekilde

admin45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum dudasterid enjeksiyonunu araştırırken senin konunla karşılaşmıştım daha önce belliki çok işe yaramamış halbuki o zamanlar müthiş bir sonuç almıştın bende heveslenmiştim  :) acaba tekrarmı gerekiyordu dudasterid enjeksiyonu için .
bu arada bahsettiğin doktor nedim ardıç heralde belki iyidir ama forumdaki konuları bende pek olumlu izlenim yaratmamıştı.

Facebook Twitter Instagram