Gönderen Konu: AHMET TOSUN Hair Clinic 17.12.2024 / 4600 GREFT / YAŞ 26  (Okunma sayısı 190 defa)

felix24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese selamlar, uzun süreler yaptığım araştırmalar sonucu Ahmet Beye ekim yaptırmaya karar verdim.
Operasyon öncesi ön ve tepe bölgesi için kapanabilceğini konuşmuştuk ama operasyon sırasında ön kısımdaki açıklık geniş olduğundan arka kısma girilmedi yoğunluk ön ve orta bölgede sağlanmış oldu ve 4600 greft ekimi yapıldı.

Ön çizgiyi yine Ahmet beyle normal kısımdan 1 parmak yukarısı olarak belirledik geniş bir alan olduğundan daha sık bir görünüm sağlamak için bu şekilde çizildi.

Operasyon sırasında Beyza, Sümeyye hanım Yıkama ve hazırlık kısmında Aleynur hanım ve operasyon öncesi ve sonrası ilgilenen İlker beye teşekkür ederim çok rahat bir operasyon geçirmiş oldum.
Klinikten verilen ilaçlar harici tepedeki seyrekliği kapatmak amacıyla takviye kullanmayı düşünüyorum. Ekteki fotoğraflar operasyon öncesi sonrası ve 1 gün sonraki yıkama sonrasına aittir. Fikirlerinizi duymak isterim

felix24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHMET TOSUN HAIR CLINIC | 17.12.2024 | 4600 GREFT | 26 YAŞ
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2024, 11:09:58 »
4. Gün
Sıklık ön çizgi ve süreç hakkında fikirlerinizi duymak isterim

Kyuubi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2024, 00:43:07 »
Hayırlı olsun güzel ekim olmuş ama ben şunu anlamıyorum neden şakaklara ekim yapmıyorlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: AHMET TOSUN Hair Clinic 17.12.2024 / 4600 GREFT / YAŞ 26
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2024, 11:21:48 »
Hayırlı olsun saç ekimi ön çizgi tasarımın alan geniş alana göre Ekim sıklığı gayet güzel duruyor çok da sağlıklı bir dikim hiçbir sorun yok saç ekilen alanda ve ciltte ön çizginde referans noktalarına uyumlu gayet güzel bir hekim umarım güzel sonuç alırsın
Global Moderator

felix24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2024, 11:50:54 »
Hayırlı olsun güzel ekim olmuş ama ben şunu anlamıyorum neden şakaklara ekim yapmıyorlar
Teşekkür ederim, planlamada onu hiç konuşmadık benimde özel isteğim olmadı şakak bölgesi için hatta fazla çıkarabilseydik arka tepe kısma devam edilecekti böyle yapıldı

felix24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHMET TOSUN Hair Clinic 17.12.2024 / 4600 GREFT / YAŞ 26
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2024, 11:53:02 »
Hayırlı olsun saç ekimi ön çizgi tasarımın alan geniş alana göre Ekim sıklığı gayet güzel duruyor çok da sağlıklı bir dikim hiçbir sorun yok saç ekilen alanda ve ciltte ön çizginde referans noktalarına uyumlu gayet güzel bir hekim umarım güzel sonuç alırsın
bundan sonrası artık saça sağlıklı bakmakta bende ekimden memnunum sonuçları beraber göreceğiz insallah, tesekkür ederim

felix24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba tekrardan, 12. Gün kabuk dökme işlemini evde kendim uyguladım. 20. Günden itibaren proscar ve xpecia beraber kullanmamı önerdi klinik benimde niyetim var başlamaya. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz bunları veya farklı bir seçenek

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz bende aynı yere ektirdim

Facebook Twitter Instagram