Gönderen Konu: Allah rızası için yardım edin (saç dökülmesi)  (Okunma sayısı 949 defa)

Gkmn

• Full Member
Allah rızası için yardım edin (saç dökülmesi)
« : 19 Aralık 2024, 20:23:38 »
Arkadaşlar 24 yaşındayım babam kel amcam kel dayım kel değil. Saçlarım yaklaşık 5 aydır çok agresif dökülüyor bütün vitamnlerim hormonlar yüksek DHT testi de verdim uzun sürüyor onu bekliyorum kullanmadığım bitkisel yağ kalmadi nane Argan lavanta ısırgan otu kabak çekirdeği Mersin yağı Hint yağı biberiye yağı her şey. Artık ne yapmalıyım Fin min dut kullanmaktan korkuyorum babamın saçları 30 dan sonra dökülmüş bende dönem dönem seboraik dermatit de oluyor şimdi yok ama yinede dökülüyor. Procapil içerikli bir eczacının toniği kullanıyorum biberiye kafein felan varmış içinde. Şampuan Dalin kullanıyorum.

Gkmn

• Full Member
Ynt: Allah rızası için yardım edin (saç dökülmesi)
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2024, 20:27:29 »
Arkadaşlar 24 yaşındayım babam kel amcam kel dayım kel değil. Saçlarım yaklaşık 5 aydır çok agresif dökülüyor bütün vitamnlerim hormonlar yüksek DHT testi de verdim uzun sürüyor onu bekliyorum kullanmadığım bitkisel yağ kalmadi nane Argan lavanta ısırgan otu kabak çekirdeği Mersin yağı Hint yağı biberiye yağı her şey. Artık ne yapmalıyım Fin min dut kullanmaktan korkuyorum babamın saçları 30 dan sonra dökülmüş bende dönem dönem seboraik dermatit de oluyor şimdi yok ama yinede dökülüyor. Procapil içerikli bir eczacının toniği kullanıyorum biberiye kafein felan varmış içinde. Şampuan Dalin kullanıyorum.

uluslararasıliskilercanavarı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2024, 22:21:34 »
doktora gittiniz mi?
dermaroller haftada 2 defa
alpecin caffeine şampuan baslayacağım
22 de anında fin baba

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2024, 22:25:48 »
doktora gittiniz mi?

Gittim medikal Park dermatologa çinko eksikmiş çinko takviyesi verdi d eksevimlir dedi d vitmanini verdi b 12 de eksevimlir  dedi onu verdi dedim ee bunlar kullanınca fayda edicek mi dedim evet inşallah durucak dedi birde panplus Gold tablet verdi neden aga e vermedin dedim aynı içeriği zaten hemen hemen dedi bu olay Ağustos da oldu 4 ay geçti hiçbir değişiklik olmadı saçlarım agresif dökülüyor şikayet ettim biraz daha bekle dedi doktor aradı beni dönem dönem sebo oluyor konazol kullanıyorum haftada 1 DHT bloker diye oda saçı baya kurutuyor yakıyor gibi sanki saçlarım inceldi geçen seneye göre durum bu
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2024, 22:45:47 Gönderen: Gökmen demirhan »

uluslararasıliskilercanavarı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2024, 22:27:13 »
Gittim medikal Park dermatologa çinko eksevimli çinko takviyesi verdi d eksevimlir dedi d vitmanini verdi b 12 de eksevimlir dedi onu verdi dedim ee bunlar kullanınca fayda edicek mi dedim evet inşallah durucak dedi birde panplus Gold tablet verdi neden aga e vermedin dedim aynı içeriği zaten hemen hemen dedi bu olay Ağustos da oldu 4 ay geçti hiçbir değişiklik olmadı saçlarım agresif dökülüyor şikayet ettim biraz daha bekle dedi doktor aradı beni dönem dönem sebo oluyor konazol kullanıyorum haftada 1 DHT bloker diye oda saçı baya kurutuyor yakıyor gibi sanki saçlarım inceldi geçen seneye göre durum bu
günde kaç tel dökülüyor yastığınızda duşta ?
dermaroller haftada 2 defa
alpecin caffeine şampuan baslayacağım
22 de anında fin baba

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2024, 22:28:25 »
günde kaç tel dökülüyor yastığınızda duşta ?

Maks 50
Genelde 30 20

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2024, 22:46:37 »
Finastreid istedim o olmaz hormonal bozukluklar olur dio yapram birşey bildiğini düşünmüyorum o doktorun.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2024, 23:22:54 »
Ön saç çizgisi ne durumda kuruyken fotoğrafını atar mısın
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2024, 23:28:32 »

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #9 : 19 Aralık 2024, 23:36:33 »

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 20 Aralık 2024, 05:54:22 »
Pek AGA gibi durmuyor muhtemelen dökülmeleriniz vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Çinko, B12 ve D vitamini eksikliğiniz var bunlar zaten başlı başlına çok saç döker önce takviyeleri kullanın bunları yerine oturtun. Erkek tipi kellik gibi bir durum gözükmüyor.
  • Yaşınız 23

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2024, 10:02:08 »
Dediğim gibi vitamin depolarim ful şu anda tahlil sonuçları ortada doktor genetik dedi oe doktor bir şey bildiği yok zaten ne zaman duracak bu saç dökülmem? Ve Yeni saç çıkışı ne zaman olacak saçlarım inceledi ve hacmi azaldı çünkü

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2024, 16:14:30 »
Pek AGA gibi durmuyor muhtemelen dökülmeleriniz vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Çinko, B12 ve D vitamini eksikliğiniz var bunlar zaten başlı başlına çok saç döker önce takviyeleri kullanın bunları yerine oturtun. Erkek tipi kellik gibi bir durum gözükmüyor.

D vitmamini B12 eksik değildi eksevimlir diye verdi sadece çinko eksevimli diğerleri normal ama saç dökülmesi yaklaşık 6-7 senedir düzenli olarak var lisede saçlarım çok gür ve kalındı şimdi inceldi ve azaldı buda mi vitaminlerden dolayı

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2024, 16:18:03 »
D vitmamini B12 eksik değildi eksevimlir diye verdi sadece çinko eksevimli diğerleri normal ama saç dökülmesi yaklaşık 6-7 senedir düzenli olarak var lisede saçlarım çok gür ve kalındı şimdi inceldi ve azaldı buda mi vitaminlerden dolayı
Vitamin eksikliği saç döker ve inceltir ve yerine konulduğunda da hemen etki göstermez 4-5 ay beklemeniz lazım yani biraz daha bekleyin sabredin.
  • Yaşınız 23

Gkmn

• Full Member
« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2024, 16:20:04 »
Vitamin eksikliği saç döker ve inceltir ve yerine konulduğunda da hemen etki göstermez 4-5 ay beklemeniz lazım yani biraz daha bekleyin sabredin.

Eğer dediğin gibi olursa sana yemek ismarlicam 😅 başka önerin varmı tonik dermaroller felan kullanmayı bırakmalı miyim

Facebook Twitter Instagram