Selamlar, uzun zamandır forumu takip etmekteyim. Yaklaşık 5 senedir saçlarımı uzatarak saçımdaki açıklıkları kapatıyordum. Forumda Dr. Bekir Bek'in sonuçlarını beğeniyordum. Ankara'ya gidip kendisiyle tanıştıktan sonra kesin olarak operasyon yaptırmaya karar verdim. Bekir bey yapığı işi gerçekten özenerek yapan, çok titiz ve profesyonel bir insan. Sonuç iyi olur kötü olur bilemem ama operasyon süreci tam olarak içime sindi, işi bilsem ve kendi kendime saç ekebiliyor olsam ancak bu kadar özenerek ekebilirdim. Bekir beye ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Operasyon süreci 2 gündü. İlk gün 1738 ikinci gün 1773 graft ekim yapıldı. Planlama eski fotolarıma bakılarak yapıldı. Dökülme öncesinde de geniş bir alnım olduğu için ön çizgim çok aşağı çekilmedi. Tepe bölgesi 2. operasyona bırakıldı. Operasyon sırasında ya da sonrasında şiddetli bir acı / ağrı yaşamadım. Operasyon öncesinde Bekir bey'in tavsiyesiyle D vitamini, omega3, biotin ve çinko kullanıyordum, operasyondan sonra propecia'ya başladım. Saçı etkiler mi bilmiyorum ama normal yaşantımda magnezyum, potasyum ve metformin ilaç takviyelerini kullanıyorum.
Operasyon öncesi, planlama, operasyon sonrası ve kabuk dokümü sonrası (12.gün) fotolarını paylaşıyorum. Ayda 1 düzenli paylaşım yapmayı planlıyorum.