Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim? Pişman olur muyum? fikirleriniz değerlidir arkadaşlar  (Okunma sayısı 233 defa)

hakan6121

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar.  Yaş 39,saç ektirmeyi düşünüyorum(eşim ektir artık diyor acıkcası). Sizce nasıl sonuç alırım değerli yorumlarınızı bekliyorum. 2 ekim düsünüyorum olabilirse 3 acıkcası o noktada sorunum yok yada maddiyat ama bi kaç merkezle görüstüm ticarete dokmusler parayı ver ne cıkarsa mantıgında olduklarını anlamıyacak degilim

siz tecrubeli arkadaslardan acıkcası donor bolgem yeterlimidir yada 2  ekim sonucunda hic yoktan 4-5 numara boyutunda sac olurmu yada aklıma gelmiyen tavsiyeleriniz varsa cok memnun olurum.tesekkurler

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Protez saç daha başarılı olur bence.

Tolgaatr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İyi bir merkezde 2 seans güzel bir hale getirilebilir tepe tam kapanmasada senin görseilini baya değiştirecektir
Bu tarz işlemleri Medeks güzel yapıyor zor iş ama denemeye değer gibi
Ama kafa şeklin güzel yakışıyor da sana vallla:)

ahmet turan

• Sr. Member
sizinle benzer durumdayken saç ekipte fena olmayan bir sonuç alanlar varmı var ama çok riskl muhtemelen çok seyrek ve doğal olmayan bir görüntü ortaya çıkacaktır .saçları kazıtıp takılmak yada protez saç kullanmak bence sizin için en mantıklısı olur.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
Senin donör bölge iki ekimi kaldırırmı bilemiyorum..iyi araştırma yapmalısın bence

hakan6121

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
selamlar arkadaslar acıkcası o yüzden forumu buldum ve tavsiyeleriniz olsun onerileriniz olsun almak istedim acık cok biliyorum ama esim isteyince artık düsündüm sac ekimini

Enes Ernim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba alan çok geniş donör kısıtlı. Sakal ve ense alımıyla 3.5-4klık bir ekim ön ve orta bölgeye düşünülebilir  tepe bölgesine eser oranda serpiştirmeli. Bu beni memnun eder dersen ektir diğer türlü ektirme. Böyle geniş alanlarda medeksin başarı oranı yüksek gördüğüm kadarıyla. Aklında bulunsun selametle

hakan6121

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaslar medeks ile görüstüm asuman hair ve ibrahim hoca ile
asuman hair uygun bulmadı
medeks iki ekimde güzel sonuc alırız donor yeterli  ikinci ekimde sakal takviyeside yaparız dedi fiyat umarım yazmamda sakınca yoktur 50k
ibrahim erayhan oda 2 seans olacak sekilde olur dedi 70k ocak ayı icin

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
Hocam benim açıklıkta senin gibi.Takipteyim seni durumları burada paylaş.Ben Ankara'dayım burda görüştüğüm bir kaç yer olumlu sonuç çıkmaz dedi.Medeks açık alanda başarılı diyorlar.50binde bişey değil.ekim için sakaldan da alırlarsa olur inşallah

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam isimlerini de yaz ki hangi klinik dürüst, hangi klinik müşteriyi kandırıp yolmaya çalışıyor, ortaya çıksın.

hakan6121

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
koray erdogan dönor bolge yetersizliginden operasyonu uygun bulmadı,yapılacak operasyon ekim bölgesi sıklık saglamıyacak hemde donor kapatıcılıgını riske atacak denildi email ile
muttalip keser Fotoğraflar için teşekkürler. Ancak hocamız bu seviyedeki açıklıklar üzerinde operasyon gerçekleştirmiyor dediler
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2024, 20:53:21 Gönderen: hakan6121 »

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
Hocam İstanbul'dasın Ers clinic'i bir araştır.Çok güzel ekimleri var geniş alanda.Muttalp Keser Ankara'da çok dar alanda çalışıyor.Ben istanbulda olsam şansımı degerlendirirdim.2 ekim olarak.Fiyat performans mükemmel

Facebook Twitter Instagram