Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm 30 yaşındayım , uzun zamandır aklımda olan saç ekimini gerek sosyal medyadan gerek sosyal çevremden araştırmaya başladım.Elazığ'da ikamet ettiğim için Askerde de devrelerimin önerisiyle Batman ilinin hekimlerinin saç ekim için iyi olduğunu , eğer kesin olarak ektireceksem konum olarak yakın olacağı için burayı tercih etmemi önerdiler.(Ekim sonrası Yıkama , Saç bakımı , Prp ve Mezoterapiler nedeniyle) Klinikleri araştırırken bu forumu buldum , forum önerileri sonucunda Batman Büşra Can Hair Transplant kliniğinde 6 Aralık 2024 Cuma günü itibariyle saç ekimimi yaptırdım.Büşra hoca referans sorduğunda asker arkadaşlarımı ve forumumuzu söyledim.Büşra hoca forum kullanıcılarına ve yorumlarına gayet önem veren birisi.İşlem günü 2. vaka olarak kliniğe giriş yaptım.Osman hoca donör bölgemi inceledi ve güzel olduğunu belirtti.Daha sonra 1 seans Prp yapıldı.Donör alımım Büşra hocanın sohbet muhabbeti ve açtığı müzikler eşliğinde gayet güzel geçti ve 5600 greft alım yapıldığı bilgisini verdi. Alkol ve sigara kullanmamama rağmen sinirlerin yoğun olduğu bölgelerde bayağı ağrı hissediliyor.Donör alımı bittikten sonra ön hattın çizilmesi ve yemek yemek için ofise geçtik.Baş bölgemin sağ tarafı (tabiri caizse boynuz tarafları)
çıkıntılı olması nedeniyle daha doğal bir görüntü almak için Büşra hoca yaklaşık 15-20 dakika uğraştı.İşine ve vakaya verdiği önemi burdan anlayabilirsiniz.Ön hat çizimi bittikten sonra Büşra hoca kanalları açtı.(Alınan donörlerin ekileceği delikler)Osman Hoca , Büşra hoca ve eğer okursa affetsin ismini hatırlayamadığım asistanlarıyla birlikte ekime başladılar.Saat 13:00 itibariyle başlayan ekim saat 22:45 civarı bitti.Büşra hoca donör alımından ekime kadar tüm aşamalarda yer aldı.Ekimi yapan hekimin her aşamada olması benim olmazsa olmazımdı , beklentimi karşıladılar.Kliniğin ilgi,alaka ve işçiliğinden memnunum gidişatı paylaşacağımın bilgisini verdim.Sizlerin de ekimim konusunda yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Herkese iyi forumlar.