Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım
Uzun süredir forumun takipçisiyim , saç ekimi için araştırma içindeydim forumdaki başarılı sonuçları dikkatimi çeken Ers clinic ile görüşme gerçekleştirdim Ersan beyin samimi , açıklayıcı anlatımı oldukça iyiydi zaten burada %90 karar kılmıştım fiyat / sonuç kıyaslamasıyla ve görüşmenin hemen ardından 15.12.2024 tarihine randevu oluşturdum operasyonu gerçekleştirdim. ( Ersan beyin ilgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim )
Sabah 09:00'da başlayan işlem 16:30'da sona erdi 4300 greft ekildi , kadro oldukça profesyonel bir o kadarda güler yüzlüydü operasyonum düşündüğümden rahat geçti sanki diş tedavisi yaptırmışım gibi
Asıl süreç şimdi başlıyor tabi ki umarım sonuçta güzel olur işlemden sonra klinik bana özel bir bakım seti önerdi var olan saçlarım ve ekilenleri güçlendirmem adına 6 aylık bunu kullanmaya başlayacağım bunun dışında prp / mezoterapi yaptıracağım sizlerin de önerilerinizi beklerim
İşlemden önce ve operasyon sonu resimlerime görüşlerinizi bekliyorum sizce nasıl olmuş
# Yaş 29 #
# 4300 Greft #
# Fue Teknik #
# Ers Clinic #