Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiye Alma  (Okunma sayısı 121 defa)

random6

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Tavsiye Alma
« : 15 Aralık 2024, 16:27:00 »
Merhaba değerli forumcular, saç ekimi yapmayı düşünüyorum. Yaptırmadan önce size size danışmak istedim ve bazı zorularım var. Yanıt verirseniz çok memun olurum. Birincisi hangi tekniği kullanmak iyi olacaktır? Tepe bölgesini de doldurmak istiyorum toplamda yaklaşık kaç greft gerekecektir? Donör bölgeden yeterli alım yapılabilir mi? Bu soruların dışında vereceğiniz tavsiyeler olur mu? Şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarını benim için kıymetli. Yaşım 38.

ahmet turan

• Sr. Member
Ynt: Saç Ekimi Tavsiye Alma
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2024, 19:39:33 »
Donör bölge iyi bence ,iyi bir yerde çok iz bırakmadan iki seansta 6000 greft çıkar gibi görünüyor .Saç telleriniz kalın ve güçlü duruyor ,ekim sonucunu iyi yönde etkileyecektir bu durum.
Bulunduğunuz yaşta avantaj .En büyük dezavantajınız açıklık fazla ve kulak üstleride malesef çok zayıflamış .Yan şakak olayına girilmesi lazım ama donör rezervleriniz açıklığa oranla kısıtlı .Ekim yeri olarak düşündüğünüz yerler varmı hocam.

random6

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2024, 20:48:11 »
Hocam Ankara’da yaşıyorum. Şimdilik bir yerle görüşmedim ilkin buraya sormak istedim ama burada en iyi yorumları Şahin Çelik almış. Şakaklara ekim yapmak istemiyorum yanlar biraz açık kalabilir diye düşünüyorum kötü durmayacaksa. Bir de sakaldan alım yapılıyor mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2024, 22:57:07 »
açıklık geniş 2 saç ekimi ihtiyacı var 1 ekimle bu alan kapanmaz Ankara için evet şahin çelik düşünebilirsiniz
Global Moderator

Kocadağ

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2024, 16:40:08 »
iki aşamalı ekim yada tek ekimde ön bölgeye yoğunlaşmak birini tercih etmelisin.

Facebook Twitter Instagram