Gönderen Konu: Yaş 28, DHI 4650 greft ekimim (Vega Hair Clinic)  (Okunma sayısı 403 defa)

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 28, DHI 4650 greft ekimim (Vega Hair Clinic)
« : 15 Aralık 2024, 07:37:42 »
Herkese merhaba,

Reklam veya olası memnuniyetsizlik olmaması açısından ilk 6 ay yaptırdığım kliniği paylaşmayı düşünmüyorum.
Yaşım 28.
Erkeksi ön açılma dediğimiz açılmam mevcut idi, ön sağ sol kısımlar geriledi ve neredeyse durdu diyebilirim. Ancak ekime karar verme sebebim tepe bölgemin 6-7 ay gibi kısa bir sürede deri gözükecek şekilde açılmasıydı. 2 gün evvel anlaştığım bir klinikte 4650 adet greft alındı ve ön sağ sol olmak üzere yaklaşık 4150 greft ekildi. Tepe bölgesine de 500 adet ekim yapıldı. Bana göre kanama çok oldu gibi ama kabul edilebilirdi yine de. Aydan aya buraya fotoğraflarımı yüklemeyi düşünüyorum.

Ekim öncesi saç durumum ve ekim sonrası sıcak fotoğraflarımı paylaşıyorum. Yorumlarinizi dikkate alacağım, umarim güzel sonuçlar alırım.

Edit : Forum kuralları gereği klinik ismi paylaşmak zorunluymuş, editlendi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DHI 4650 greft ekimim
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2024, 22:50:39 »
klinik ismi yazmadan konu paylaşmazsınız forum kurallarına aykırı yazmazsanız üzgünüm konuyu kaldırmak durumundayım
Global Moderator

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DHI 4650 greft ekimim
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2024, 22:59:48 »
klinik ismi yazmadan konu paylaşmazsınız forum kurallarına aykırı yazmazsanız üzgünüm konuyu kaldırmak durumundayım

Selam patron, düzelttim, afedersin.
Değerli yorumlarını bekliyorum.

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 28, DHI 4650 greft ekimim (Vega Hair Clinic)
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2024, 23:01:45 »
3. günden fotoğrafları ekledim.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2024, 23:20:02 Gönderen: laheyl »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2024, 23:04:06 »
dhı ekimine göre daha iyi bir saç ekimi olabilirdi özellikle tepe daha sık ekilebilirdi ama ekim kötü değil serkan aygın gibi daha iyi bu işi yapan  dhı bir merkez seçebilirdin
saçların iyi durumda çünkü.. bu ekime de kötü demiyorum ama merkezin çok yüksek bir başarısını göremedim umarım senin saç ekimin başarılı olur

ön çizgi fena durmuyor sıklıkta kendi saçına göre ayarlanmış ön hatta hayırlısı olsun umarım güzel sonuç olur

saç yönlerinde kendi saçlarına uyumludur umarım

yeni koyduğun resimde saç ekimin daha güzel duruyor
Global Moderator

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2024, 23:06:29 »
dhı ekimine göre daha iyi bir saç ekimi olabilirdi özellikle tepe daha sık ekilebilirdi ama ekim kötü değil serkan aygın gibi daha iyi bu işi yapan  dhı bir merkez seçebilirdin
saçların iyi durumda çünkü.. bu ekime de kötü demiyorum ama merkezin çok yüksek bir başarısını göremedim umarım senin saç ekimin başarılı olur

ön çizgi fena durmuyor sıklıkta kendi saçına göre ayarlanmış ön hatta hayırlısı olsun umarım güzel sonuç olur

saç yönlerinde kendi saçlarına uyumludur umarım

yeni koyduğun resimde saç ekimin daha güzel duruyor

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, iyi ki bu forumdasin dostum. Umarim güzel sonuçlar alırım. Sağlıcakla kal Hintellcim.

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2024, 20:14:06 »
8. gün ön hat ve donör bölge görüntüsü.
Pazartesi günü kabukları aldırmaya gideceğim.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2024, 20:59:30 »
Ekim forumdaki diğer kiliniklerin ekimlerine göre kalite olarak çok iyi gelmedi gözüme ama kötü de diyemem umarım iyi sonuç alırsınız yanılırım

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2024, 20:35:51 »
11. gün kabuk dökümü sonrası.

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2024, 21:39:51 »
kabuk dökümü sonrası güzel görünüyor umarım çıkışlar gerçekleştikten sonrada buna yakın bir görüntü olur.

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2024, 21:45:14 »
Ekim forumdaki diğer kiliniklerin ekimlerine göre kalite olarak çok iyi gelmedi gözüme ama kötü de diyemem umarım iyi sonuç alırsınız yanılırım

Cihan hocam çok teşekkürler yorumun için sabırla bekliyorum 1-2 ay içinde gelişmeleri atarım. Umudum var çok dökülmem yoktu sadece yanlar ve üstlere destek olsun istiyorum. Hayırlısı

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2024, 21:46:12 »
kabuk dökümü sonrası güzel görünüyor umarım çıkışlar gerçekleştikten sonrada buna yakın bir görüntü olur.

Umarım sırıtmaz. Ben simdilik memnunum gibi ancak 4-5 ay sonra işler değişebilir tabi. Değerli yorumun için sağ ol dostum.

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2024, 22:01:16 »
11. gün donör fotoğrafı.

burakkurtel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Aralık 2024, 11:58:33 »
Saçların yönleri dik değil dimi hocam ? Bana mı öyle geldi acaba bunun dışında güzel duruyor kabuk sonrası

laheyl

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Aralık 2024, 17:53:33 »
Saçların yönleri dik değil dimi hocam ? Bana mı öyle geldi acaba bunun dışında güzel duruyor kabuk sonrası

bazıları dik gibi ama sağdakiler yana soldakiler sol yana bakıyor geneli. önler de ileriye doğru eğimli. çıkınca netleşecektir. sabırsızlıkla bekliyorum ben de. ekim anında sorduğumda arka aldığımız greftin eğim yönüne doğru ekiyorum demişti hemşire kadın. umarım sırıtmazlar. şimdi hali bile beni memnun ediyor açıkçası.

Facebook Twitter Instagram