Gönderen Konu: Haftada 5 gün fin 1 gün dut kombinasyonu saçları coşturur mu ?  (Okunma sayısı 170 defa)

dejavuu86

• Sr. Member
13 ay fin kullandım ama istediğim etkiyi aldım diyemem  1 sene ara verdim saçlarım halen noorwwod 2 tepede seyrelme var Fin kullanırken mutlaka faydası olmuştur ama istediğim etkiyi alamadim kullandığım zamanda tepe bölgesinde acaba bu sefer 5 gün fin 1 gün dut hatta dışardan da biberiye yağı kullansam daha bir etki alirmiyim bu tedavi planı ile  bu arada lütfen minox onermiyin dışardan tedavi için saç derim kepeklenmeye ve egzamaya yatkın o yüzden kullanmam .saçımın güncel hali bu durumda  resimleri paylaştım yaşım 38

ahmet turan

• Sr. Member
Ynt: Haftada 5 gün fin 1 gün dut kombinasyonu saçları coşturur mu ?
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2024, 17:42:46 »
Dostum burası sohbet bölümü sen tedavi ile ilgili konu açıyorsun onun yerine şöyle derli toplu saçının durumunuda gösteren resimleride ekleyerek tedavi bölümlerine konu açsan daha iyi olmazmı.

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: Haftada 5 gün fin 1 gün dut kombinasyonu saçları coşturur mu ?
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2024, 18:52:00 »
Dostum burası sohbet bölümü sen tedavi ile ilgili konu açıyorsun onun yerine şöyle derli toplu saçının durumunuda gösteren resimleride ekleyerek tedavi bölümlerine konu açsan daha iyi olmazmı.
haklısın tedavi bölümüne açmam gerekirdi ama dalginligima geldi ama resimleri ekledim en azından daha sağlıklı bir yorum öneri gelir diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram