merhabalar Mardin de yaşıyorum 35 yaşındayım uzun araştırmalar sonucu Dr. Alican koçhan'da saç ekimi yapmaya karar verdim 25 ve 26 Kasım'da yaptım iki günlük operasyonu toplam 5650 greft ekildi özellikle tek günde bitmesini çok istiyordum aşırı ısrar ettim ama hoca izin vermedi motorlu alım yapmasına rağmen ense bölgesini çevremde gördüğüm insanlarda çok fazla yıpratmaması planlı bir şekilde ilerlemesi ve biraz da yeni teknikleri takip etmesi açısından ben sectim aklımda tabi kararsızlıklar vardı ama sonuç olarak Dr. Alican koçhan da karar kıldım kabuklarım döküldü sürecim bu şekilde Procar biotin önerildi bana ve coraspini bir kutusunu bitirmem söylendi her ay fotoğraf istendi doğru mu yaptım bilmiyorum aslında farklı büyük şehire de gidebilirdim imkanım vardı hocanın birebir görüşmesi ve süreçi takip etmesi kanal açma işleminde birebir olması beni biraz etkiledi açıkçası çevremde de referanslar vardı sürecim bu şekilde yorumlarınızı mutlaka bekliyorum mutlaka süreçle ilgili saçlar dökülünce ve eğer çıkmaya başlarsa süreci sizinle paylaşacağım