Saç Ekimi Sonuçları
aynen dostum 1 ayı doldurunca al 20 günün filan kaldı sanıyorum
Tamamdır hocam bi sorum olcak kliniğin verdiği root power 2li şampuan bitiyor birde mienin setini almıştım oradaki şampuandan devam mı edeyim yoksa başka şampuan mı alayım birde hergün yıkamaya devam ediyorum değil mi?
Ne çabuk bitirdin yav Kendi kullandığın şampuana geçebilirsin ya da araştırıp 1 ay sonra içersinde kafein olan bir şampuan seçebilirsin.Şok dökülmeye kadar yıka sonra istersen iki günde bir de yıkarsın amma güzel durula şampuandan iyi arındır.
Hayırlı olsun saç ekiminiz güzel duruyor fiyata göre işçilikleri kaliteli merkezsin umarım sonucun seni mutlu eder
Merak etme 20 günden itibaren dökülmeler başlar 40 50 günlerde son bulur. 90.günden sonra çıkışları gözlemlemeye başlarsın.
Ufak ufak başlamıştır ama sen zor hissedersin ayrıca yani şok dökülmenin başlaması veya başlaması çok fazla bir şey ifade etmiyor sen bunlara takılma saç ekiminde güzel duruyor sağlıklı duruyor yakında başlar ne zaman olduğu çok önemli değil
rica ederim dostum içini neden sıkıyorsun ki güzel temiz bir saç ekimi verdiğin paraya bu hizmeti başka yerde alamazsın parasına göre güzel saç ekimi
Güzel kabuk sonrası hayırlısı olsun