Gönderen Konu: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 411 defa)

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi
« : 10 Aralık 2024, 12:10:01 »
Herkese merhabalar,
İsmim Çınar, 45 yaşındayım, Antalya'da yaşıyorum. 2-3 yıllık bir git-gel den sonra saç ekimine karar verdim. Bir aksilik olmaz ise 18 Aralık günü operasyonum gerçekleşecek. Kliniği ise, bu siteden aynı kişiye saç ekimi yaptırmış bir arkadaşın konusunu okuyarak buldum. Sonrasında ise, aynı kişiye saç ekimi yaptırmış 2-3 tanıdık (ya da tanıdığın tanıdığı) kişiye rastladım. Sonuçlardan memnun kaldıklarını söyleyince gidip görüşmeyi gerçekleştirdim, ve yaptırmaya karar verdim. Donör bölgemin gayet sağlıklı ve kalın olduğunu, 4.500 greft gibi bir ekimle güzel sonuç alabileceğimiz söyledi.
Forumda baktım ama pek beyaz saçlı ekim sonucu göremedim, saçları beyaz olup ta, aklında soru işareti olanlara da belki bir örnek olur.
Yardım ve yorumlarınız bekliyorum.

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Oğuz Akıncı klinik 4500 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2024, 23:13:51 »
İyi akşamlar, az önce ekimden çıktım eve geldim, totalde 13 saat kadar orada kaldım. Donör alımından sonra sırt üstü yattığımda ense bölgemde ki biraz acı hariç süreç sıkıntısız geçti. 4500 ün biraz üzerinde greft kullanıldı. Oğuz Bey le birlikte, Azra ve Raziye Hanımlar da sagolsunlar, ilgili ve samimi davrandılar. Çok tatmin edici bir ekim olduğunu belirttiler tabi ben kendim bisey soylemem için henüz çok erken. Oğuz Bey günde 2 xpecia ve çeyrek finasterid önerdi. Fin e mesafeliydim biraz ama Oğuz Bey 1/4 kullanımın cok bir yan etki yapmayacağını belirti.  Elimden geldiğince sureci paylaşmaya devam edeceğim. Umarım kendim de siz arkadaşlar da isteği sonuca ulaşır

Enes Ernim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2024, 23:37:18 »
Merhaba geçmiş olsun ekim sık ve güzel ekim alanıda sağlıklı görünüyor. Takviyeler iyi umarım sonucu çok güzel olur.

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2024, 23:40:44 »
Merhaba geçmiş olsun ekim sık ve güzel ekim alanıda sağlıklı görünüyor. Takviyeler iyi umarım sonucu çok güzel olur.
Teşekkür ederim, umarım...

keltosadayadayi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2024, 01:04:07 »
Hayırlı olsun amcam, söylemişlerdir lakin kafanı bir yere çarpmamaya ve sırt üstü yatmaya özen gösteresin sevgiler ve saygılar
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2024, 10:45:48 »
Hayırlı olsun amcam, söylemişlerdir lakin kafanı bir yere çarpmamaya ve sırt üstü yatmaya özen gösteresin sevgiler ve saygılar
Sağol yeğenim, sorma dün gece tedirginlikten ve boyun yastığı yüzünden hiç uyumadım desem yeridir.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2024, 11:48:38 »
Hayırlı olsun.Güzel bir ekim yapmış doktorunuz..

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2024, 15:29:38 »
Bugün ilk yıkamayı yaptık. Kafaya 2 gün sonra şu değince biraz rahatladım. Bir yere çarparım, ya da yanlışlıkla kaşırım gerginliği ve boyum yastığı ile uyuyamamanın haricinde sıkıntı yok

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Aralık 2024, 15:33:01 »
Ha bir de 2. gün öğleden sonra alın bandının üstünde başlayan hafif şişlik buğu kulak hizasına doğru indi. Dün halbuki 4 litreye yakın su içtim ayrıca ödem atıcı hap ta kullanıyorum

keltosadayadayi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2024, 04:14:30 »
Hayırlı olsun amcam, 7/8 günden sonra evde kabukları dökmek amacıyla parmaklarının oval kısmıyla biraz daha sert yıkama yapabilirsin. Cildin hassas olacaktır bu dönemlerde sızlama tarzı acılar hissetmen gayet normal. Zaten 10. yıkamada kanunların tamamını alırlar ve sonrası kaşıntı ve şok dökülme

NOT : Öyle bir ödem göremedim moraller tavan
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2024, 05:19:07 »
Hayırlı olsun amcam, 7/8 günden sonra evde kabukları dökmek amacıyla parmaklarının oval kısmıyla biraz daha sert yıkama yapabilirsin. Cildin hassas olacaktır bu dönemlerde sızlama tarzı acılar hissetmen gayet normal. Zaten 10. yıkamada kanunların tamamını alırlar ve sonrası kaşıntı ve şok dökülme

NOT : Öyle bir ödem göremedim moraller tavan
Cok sağol. Ödemi falan pek dert etmedim de, yastik konusunda biraz hassas olduğumdan, ve kazımaya karşı nöbet te olduğumdan şu an bile ayaktayım uyuyamadim

keltosadayadayi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2024, 05:32:33 »
Cok sağol. Ödemi falan pek dert etmedim de, yastik konusunda biraz hassas olduğumdan, ve kazımaya karşı nöbet te olduğumdan şu an bile ayaktayım uyuyamadim
Kliniğim eğer kaşınma dayanılmaz bir hal alırsa bepantol ün kaşıntı kremini alabilirsin demişti abim haberin olsun. Grupta belki daha etkili kremler de bulabilirsin. Kaşıntı krizi tuttuğunda kafayı soğuk su ile ıslatmak en cazip olanı.

10.günden sonra rahat rahat uyursun zaten 7/8 gibi artık iyileştiğini görünce biraz daha kontrollü yatış pozisyonlarına geçersin abi. En zor kısmı bu günler sonrasında bu çile aklına bile gelmeyecek.

Saçı bol bol ıslatmak + fotoğrafta bir yerde morluk gibi bir yer gördüm ne olur ne olmaz diye oranın kurumasına izin verme özellikle 3.günden sonra kendi yıkamalarında oraya biraz daha ovalayarak masaj yaparsan risklerin de önüne geçmiş olursun.

NOT : Kişisel tecrübelerim.

Sevgiler saygılar
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Aralık 2024, 09:54:46 »
Kliniğim eğer kaşınma dayanılmaz bir hal alırsa bepantol ün kaşıntı kremini alabilirsin demişti abim haberin olsun. Grupta belki daha etkili kremler de bulabilirsin. Kaşıntı krizi tuttuğunda kafayı soğuk su ile ıslatmak en cazip olanı.

10.günden sonra rahat rahat uyursun zaten 7/8 gibi artık iyileştiğini görünce biraz daha kontrollü yatış pozisyonlarına geçersin abi. En zor kısmı bu günler sonrasında bu çile aklına bile gelmeyecek.

Saçı bol bol ıslatmak + fotoğrafta bir yerde morluk gibi bir yer gördüm ne olur ne olmaz diye oranın kurumasına izin verme özellikle 3.günden sonra kendi yıkamalarında oraya biraz daha ovalayarak masaj yaparsan risklerin de önüne geçmiş olursun.

NOT : Kişisel tecrübelerim.

Sevgiler saygılar

Eyvallah kardeşim,
Bu saçı ıslatma olayını dün sordum kliniğe, yapma, günde 1 kez yıka yeter dediler. Bu morluğun resmini birazdan atacağım kliniğe. Morgan ziyade lacivert. Saçlarım beyaz olduğu için, alim öncesi donör bölge boyanmıştı, acaba oradan falan boya mı bulaştı bilmiyorum, umarım öyle biseydir.

Saygı ve sevgi bizden..

başpınar07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Aralık 2024, 17:59:45 »
Selamlar,
Bugün ekimden sonraki 4. gün. Şu an ilk isteğim, kafamı doğrudan yastığa koymak.  Bugün artık boyun yastığını, kafamın altına değil, sadece sağa sola dönmeyi engellemek için çenemin altından kulak altına doğru koymayı düşünüyorum.
İlk resim, dün yıkamadan sonrasına ait. Oradaki koyu renkli kısmı merkeze sormak için cektim, kan pıhtılaşmış dendi, umarım öyledir.

keltosadayadayi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2024, 18:14:31 »
Gayet şık gözüküyor amcam o mor gözüken kısmı sürekli nemli tutmakta fayda var. @hintell bu tarz durumlar için bir krem öneriyordu adı aklıma gelmedi. Uzman değerlendirmesi daha iyi olur Nekroz felan olmasın.. Klinikler genelde bu tarz durumlarda sorun yok sorun yok diyor ama sonrasında sorumluluktan kaçıyorlar.

Uzman arkadaşları yoruma davet ediyorum.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Facebook Twitter Instagram