Gönderen Konu: Ekim sonrası minoxil kullanımı  (Okunma sayısı 231 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim sonrası minoxil kullanımı
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2024, 02:55:54 »
minoxil ekim sonrası 1 ay sonra başlanır

ama finasterid daha mantıklı
Global Moderator

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2024, 08:48:47 »
Hintell DHT oranım sıkıntılı değil . Saç dökülmem durdu o yüzden finasteride gerek yok dedi Asuman hanım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2024, 23:24:13 »
getik dökülme durmaz kardeşim
Global Moderator

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2024, 23:29:19 »
Her dökülmesi olan kel mi olur diyorsun ?
Dökûlme bir noktada durur hafifler ekimlede desteklendiyse . Güzel bir beslenme ve vitamin takviyesiyle de korunur . İnsanları burada finasteridi kolayca önermen hoş değil .  Sayfayı kurup faydalı olduğun için teşekkürler
Ama bu dikkatimi çekti , finasteride yüzünden çok ciddi problemler yaşayan insanlar varken , senin sözünü ciddiye alan insanlara bu kadar kolay önerme bence , bir uyarı yazabilirsin

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Aralık 2024, 00:30:03 »
Hintell DHT oranım sıkıntılı değil . Saç dökülmem durdu o yüzden finasteride gerek yok dedi Asuman hanım
Hintell haklı sanırım finasterid kullanmak saçı korur link bırakıcam konuyq bakarsınız

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36990.0

Allah büyük.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 11 Aralık 2024, 05:37:30 »
Dökûlme bir noktada durur hafifler ekimlede desteklendiyse . Güzel bir beslenme ve vitamin takviyesiyle de korunur . İnsanları burada finasteridi kolayca önermen hoş değil .  Sayfayı kurup faydalı olduğun için teşekkürler
Ama bu dikkatimi çekti , finasteride yüzünden çok ciddi problemler yaşayan insanlar varken , senin sözünü ciddiye alan insanlara bu kadar kolay önerme bence , bir uyarı yazabilirsin
Eğer dökülme erkek tipi kellikse evet kel olur bu kadar basit. Ekim yapmakta dökülmeyi önlemez sadece dökülenlerin yerine arkadan alınan saçlar eklenir fakat ileride arkadaki saçlarında dökülüp dökülmeyeceğini bilemediğimiz için işinizi garantiye almak amacıyla DHT blocker şarttır. Çünkü saçlar arkadan alınmış olsa bile hangi kıl kökünün zamanla DHT'ye maruz kalacağını ancak zaman gösterir ister riske girip beklersiniz isterseniz de önleminizi alırsınız. Beslenmenin, vitaminlerin AGA'ya hiç bir faydası yoktur bu sadece çocuk avutmasıdır kusura bakmayın.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Aralık 2024, 07:21:38 »
Ya boş konuşma kardeşim . Benim dayılarım 50 yaşını gecti sadece şakaklarında hafif açılma var, oda daha karizmatik oldu . Sen hangi evrende yaşıyorsun  erkek tipi dökülme varsa kel olurmuş :))  zamanında saclarinda dökülme vardı kendiliğinden yavaslayip durdu şuan baya görsen saçlı dersin . Önemli olan erkek tipi dökülmenin ne zaman duracağı , herkesin ki kellikle sonuclansa ortalıkta saçlı erkek kalmazdı
Sen ömür boyu DHT blokker kullanmaya devam et ,bedelini ödersin :)

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Aralık 2024, 14:31:51 »

evet finasteridin bazı kullanıcılarda kalıcı yan etkileri olduğu belirtilmiş kısırlık gibi ama bunlar en az 5 yıl kullanım gibi sürelerde meydana geliyo
ve yanlış dozajlarda tabiki

onun dışında doktor kontrolünde kullanılırsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Allah büyük.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 11 Aralık 2024, 21:47:28 »
Ya boş konuşma kardeşim . Benim dayılarım 50 yaşını gecti sadece şakaklarında hafif açılma var, oda daha karizmatik oldu . Sen hangi evrende yaşıyorsun  erkek tipi dökülme varsa kel olurmuş :))  zamanında saclarinda dökülme vardı kendiliğinden yavaslayip durdu şuan baya görsen saçlı dersin . Önemli olan erkek tipi dökülmenin ne zaman duracağı , herkesin ki kellikle sonuclansa ortalıkta saçlı erkek kalmazdı
Sen ömür boyu DHT blokker kullanmaya devam et ,bedelini ödersin :)
İşte tipik cahil cesaretiyle yorum yazan bir arkadaş  ;D
Herkesin dökülmesi senin dayının dökülmesiyle bir mi zannediyorsun bunun diffuse thinning dökülmesinden tut, retrograde alopecia, Diffuse Unpatterned Alopecia (DUPA)'ya kadar giden bir sürü dökülme çeşidi vardır bunların tedavilerinin hepsinde DHT blocker kullanmak zorundasın.
Yukarıda bahsettiğim risk burada devreye giriyor eğer sen dayın kadar şanslı olacağına inanıyorsan kullanma keyfin bilir ama ben dayımın saçı dökülmüyor benimki de dökülmez kafasıyla hareket etmem önlemimi alırım.
Xpecia ile başladığım ve fin ile devam ettiğim DHT blocker serüveni neredeyse 2.yılına girecek ve her 3 ayda bir kan testi veririm kanımda hiç bir sorun yok ve en ufak bir yan etkiye rastlamadım. Eğer senin kafadaki insanlar lap diye bu ilaca başlayıp hiç bir kontrol yapmazsa sonra da ilacı suçlamasın kendini suçlasın.
  • Yaşınız 22

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Aralık 2024, 21:56:30 »
Önce okuduğunu anlamayı dene :) Birde bilgin bir edayla yazmış komiksin ya. Öncelikle ben zaten DHT oranım sıkıntısız çıktığını ve finasteride kullanmama gerek olmadığını Asuman hanım tarafından ögrendim . Ayrıca yaşım 30 dökülmem durdu , ve sadece şakaklarımda hafif bir gerileme var , bunuda ekim ile çözecegim . Finasteride kullanıp jinekomasti olan kişileri , çok ciddi cinsel problemler yasayanlarıda gördük duyduk . Yabancı sayfaları takip edebilir , hakkında yayınlanan ingilizce makaleleri okuyabilirsin. Tabi dil cahili değilsen :))

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2024, 22:32:52 »
Önce okuduğunu anlamayı dene :) Birde bilgin bir edayla yazmış komiksin ya. Öncelikle ben zaten DHT oranım sıkıntısız çıktığını ve finasteride kullanmama gerek olmadığını Asuman hanım tarafından ögrendim . Ayrıca yaşım 30 dökülmem durdu , ve sadece şakaklarımda hafif bir gerileme var , bunuda ekim ile çözecegim . Finasteride kullanıp jinekomasti olan kişileri , çok ciddi cinsel problemler yasayanlarıda gördük duyduk . Yabancı sayfaları takip edebilir , hakkında yayınlanan ingilizce makaleleri okuyabilirsin. Tabi dil cahili değilsen :))

Finansterid ciddi yan etkileri olabilir ama ciddide yararları var olan bir ilaç çoğu ilaç böyle yarar zarar orantısıyla hareket eder
Allah büyük.

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2024, 22:35:22 »
Herkesin kendi kararı . Benim ihtiyacım yok gerek duymadım

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 12 Aralık 2024, 01:29:44 »
Ben yıllardır karşıma çıkan her kullanıcı yorumunu, makaleleri okudum hala da devam ediyorum. Finasteridden gördüğün yan etki %2'dir lamı cimi yok bu araştırma ortamında binlerce denek üzerinde yapılan çalışmadır eğer bunun haricinde yan etki oranlarının fazla olduğu düşünüyorsan ve korkuyorsan o senin psikolojinin zayıflığındandır ilaçta suç arama. Post finasteride sendromuna gönderme yapıyorsun ki onunda palavra olduğu ortaya çıktı öyle bir şey de yok sadece ilacı bıraktığın süre boyunca vücutta biriken dut veya finden dolayı yan etki görüyormuş sanıyorsunuz fakat vücuttan atıldıktan sonra bu şikayetler ortadan kalkar.
DHT oranının sıkıntısız çıkması diye de bir şey söz konusu değil burada ki sorun DHT miktarından ziyade hali hazırda var olan DHT'nin saçlara zarar vermesi zaten. O oran 0'a düşmedikçe her zaman dökülme riski var ve dökülmeye de devam edecek. DHT blocker üreten firmalar babamın oğlu değil eğer çok istiyorsan bütün makalelere göz at reddit tressles'a gir konu aç burada boş konuşup insanları yanlış bilgilendirme. Gerçekten bu konuyu okuyan birisi senin dediklerine inanıp saçlarını kaybetse kulağının çınlamasını istemezsin emin ol.
  • Yaşınız 22

aragon006

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Aralık 2024, 07:43:59 »
Birader sen kafayı kırmışsın  :)
İstersen yemeğine tuz diye finasteride parçalayıp serp banane  ;D
Manyak mısın sen ,bu dünyada hersey eskir insan yaşlanır saçıda eksilir bu kadar kasma
Yan etki reçetede yazıyor görenler senin gibi uzun uzun yazıp seni çürütüyor
Sen görmediysen kullan ama kafa ütüleme artık  ;D

Facebook Twitter Instagram