Ya boş konuşma kardeşim . Benim dayılarım 50 yaşını gecti sadece şakaklarında hafif açılma var, oda daha karizmatik oldu . Sen hangi evrende yaşıyorsun erkek tipi dökülme varsa kel olurmuş zamanında saclarinda dökülme vardı kendiliğinden yavaslayip durdu şuan baya görsen saçlı dersin . Önemli olan erkek tipi dökülmenin ne zaman duracağı , herkesin ki kellikle sonuclansa ortalıkta saçlı erkek kalmazdı
Sen ömür boyu DHT blokker kullanmaya devam et ,bedelini ödersin
İşte tipik cahil cesaretiyle yorum yazan bir arkadaş
Herkesin dökülmesi senin dayının dökülmesiyle bir mi zannediyorsun bunun diffuse thinning dökülmesinden tut, retrograde alopecia, Diffuse Unpatterned Alopecia (DUPA)'ya kadar giden bir sürü dökülme çeşidi vardır bunların tedavilerinin hepsinde DHT blocker kullanmak zorundasın.
Yukarıda bahsettiğim risk burada devreye giriyor eğer sen dayın kadar şanslı olacağına inanıyorsan kullanma keyfin bilir ama ben dayımın saçı dökülmüyor benimki de dökülmez kafasıyla hareket etmem önlemimi alırım.
Xpecia ile başladığım ve fin ile devam ettiğim DHT blocker serüveni neredeyse 2.yılına girecek ve her 3 ayda bir kan testi veririm kanımda hiç bir sorun yok ve en ufak bir yan etkiye rastlamadım. Eğer senin kafadaki insanlar lap diye bu ilaca başlayıp hiç bir kontrol yapmazsa sonra da ilacı suçlamasın kendini suçlasın.