Gönderen Konu: Finasterid vs Xpecia - Minoxil vs Hair Forte  (Okunma sayısı 318 defa)

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid vs Xpecia - Minoxil vs Hair Forte
« : 09 Aralık 2024, 14:51:30 »
Arkadaşlar bir sorum olacak;

Bu 2 ilaç(fin) takviye(xpecia) kullanan arkadaşlara veya karşı olanlara genel olarak sorum.

Finasteried kullanırken xpecia kullanmak mantıksız mı ayrıca olarak Xpecia'dan Saw Palmetto adlı bitki dışında ne fayda alıyoruz, yani 2 si beraber fazla diyen çok görüyorum ikisi beraber ama ikisini içende o kadar görüyorum. Ekimim yapılalı 1 hafta oldu. Bir şeylere başlayacağım ama çok karışık bilgi var.

Ayrıca Xpecia kullanırsak Mossi,Solgar Biotin vitaminlerini almaya gerek var mı?

Minoxil ve Hair Forte arasındaki tam olarak fark nedir? %5 %2 dışında bir fark var mı genel olarak?

Finasteried
Xpecia
Mossi Vitamin

başlamayı düşünüyorum. Yanlış veya şu şuna uygun değil veya şunu eklemeyi düşünmelisin dediğiniz varsa fikirlerinizi alırım.

Lauri

• Hero Member
Ynt: Finasterid vs Xpecia - Minoxil vs Hair Forte
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2024, 11:22:47 »
Hacım bence finasterid en majör etken. Xpecia daki saw palmettodan daha fazla dht baskılar. Bence gerek yok. Xpeciadaki diğer vitaminleri almak istiyorsan başka bir vitamin ürünü alabilirsin. Bence güzel besleniyorsan veya bariz bir vitamin eksiğin yoksa gerk bile yok. Ama 5-6 ay garanti olsun dersen kullanabilirsin tabi.

Finas kullanıyorsan ekim sonrası, gerekeni deniyorsun demektir zaten. Umarım istediğin güzel sonucu alırsın.

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid vs Xpecia - Minoxil vs Hair Forte
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2024, 12:24:26 »
Hacım bence finasterid en majör etken. Xpecia daki saw palmettodan daha fazla dht baskılar. Bence gerek yok. Xpeciadaki diğer vitaminleri almak istiyorsan başka bir vitamin ürünü alabilirsin. Bence güzel besleniyorsan veya bariz bir vitamin eksiğin yoksa gerk bile yok. Ama 5-6 ay garanti olsun dersen kullanabilirsin tabi.

Finas kullanıyorsan ekim sonrası, gerekeni deniyorsun demektir zaten. Umarım istediğin güzel sonucu alırsın.

Bariz tek eksik vitaminim B olması lazım 1 sene öncede böyleydi 5 sene öncede. Şuan yenisini yaptırmam lazım herhalde ona göre hareket etmek lazım ama Mossi Biotin ve Fin kesinlikle başlamayı düşünüyorum.

Xpeicia'da olup diğerlerinde olmayan içerik nelerdir hocam, eksik kalmayalım başka yerden tamamlayalım en kötü

Facebook Twitter Instagram