Gönderen Konu: İstanbul Avrupa İçin Ekim merkezi tavsiye  (Okunma sayısı 182 defa)

maz

• Yeni üye
  • *
İstanbul Avrupa İçin Ekim merkezi tavsiye
« : 09 Aralık 2024, 13:24:42 »
Merhabalar,
İstanbul’da yaşıyorum yaşım 26 ve saçlarım fotoğraflarda görüldüğü gibidir. Saçlarım şuan hiç uzamıyor ve defalarca cildiyeye gitmeme rağmen sonuç alamadım. Minoxil tarzı ilaçları kullandım çok faydalı oldu fakat bırakınca tekrar eski haline döndü. Bu yüzden saç ektirmeye karar verdim bütcem 100bin tlye kadar. Forumda çok araştırma yaptım bazı yerleri beğendim fakat yinede konu açıp tavsiye almak istedim. Öneride bulunan herkese şimdiden çok teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul Avrupa İçin Ekim merkezi tavsiye
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2024, 22:48:54 »
kendi saçalrın çok zayıf incelmiş dökülmen devam ediyor finasterid şart neden dersen kafanda genel olarak incelme var yani kendi saçların beslenemiyor ekilenler hiç beslenmez bunu ancak finasterid ile sağlarsın ve şu an ki kafandaki saçları korursun  bir 6 ay 1 sene fin kullanıp öyle ektir donör alandaki telojen sayısı da düşmüş olur

donör kısıtlı tamamen ilk ekimle kafan kapanmaz o yüzden ilk ekim planlaman bu şekilde olmalı bunun dışına çıakrsan büyük hata yaparsın

2 ekim de donör durumuna baklıp karar verilir

ilk ekimde sakal desteğide alabilirsin

sakal desteği sunan merkezler

ahmet tosun
medeks
dr serkan aygın
şahin çelik   

sıralama karışık incelersin
Global Moderator

maz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2024, 10:00:14 »
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için kullanmaya baslayacağım fakat bir sorum var yanında minoxil kullanmaya baslasam daha iyi olur mu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2024, 11:51:19 »
Hayır hocam

Finasterid + xpecia yeter

Ama kullanmadan önce araştırma yapınız forumda kullanan insanlara danışın ben söyledim diye kullanmayın nadir de olsa yan etkileri olabiliyor.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram