Merhaba ağustos ayında Şule hair clinic’de saç ekimim gerçekleşti, 4200 arka ve yanlardan 900 greft ise sakallardan alındığı söylendi yani toplam 5100 greft. Daha önce finasteride ve minoxidil kullandığım ve ne olduklarını bildiğim için onları kullanmamakta kararlıyım en azından finasteride asla kullanmam. Gerçekten çok ilgincime gitmişti, saç ekim merkezlerinin bu ciddi medikasyonları sanki vitaminmiş gibi önermesi, ve çok büyük bir orandaki saç ektiren kişilerin bu finasteride denilen FDA tarafından onaylanıp onaylanmadığı bile tam bilinmeyen bu ilacı vitamin tarzı bi takviye sanmaları çok ilginç. Buradan söyleyeyim arkadaşlar fin kullandığınızda çıkan saçlar bırakınca hemen dökülüyor, ve ömür boyu kullanabileceğiniz bir ilaç değil. Lütfen kendimizi böyle ilaçlarla kandırmayalım. Ben de kullandım zamanında 2 yıl. evet 10 yaş falan gençleştim ama öyle şakaya gelmez yan etkileri var. Neyse sizin kararınız.
Neyse uzun lafın kısası takviyesiz biraz yavaş ilerliyor, fakat 3 değişik vitamin kullanıyorum bunlar biotin, b12 ve zinc(Zn). Hergün kullanıyorum.
Fotoğrafları atıyorum Ekim öncesi ve sonrası ve şu anki durum.
1 hafta sonra 4 ay olcak. Yani 3 ay 3 hafta oldu. Teşekkür ederim şimdiden