Gönderen Konu: 25 yaş ve saç ekimi saç cizgisi  (Okunma sayısı 381 defa)

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
25 yaş ve saç ekimi saç cizgisi
« : 05 Aralık 2024, 20:22:16 »
Ben Abdullah 25 yaşındayım eski fotolarimda baktığımda 18 yaşında baslamis saç dokulmesi tabi farketmemisim veya farkedilcek derecede değilmiş
Son 2 sene acayip deri döküntülü kepek mi deri mi inanilmaz dökülme oldu ve inanılmaz kaşıntı doktora gidince seboreik dermatit denildi prozinc plus yeşil kutu verildi kullandim iyi geldi şimdi günlük dökülme rutini iyi seyirde sıradan insanlar gibi gidiyor ama inanılmaz ki saç derim ve yüzüm yağ deposuna döndü 3 ay min dut xpecia kullandım inanilmaz etki gördüm saçım gizli uzadı simsiyah oldu ve hafif hafif kalinlasmaua basladi tarak girmiyor desem yeridir sonra yüzümdeki yağ ve saç derisi yağım artınca bırakmak zorunda kaldım çünkü yağ spatula ile alıp yemek yaparsın derecesinde ulaştı.
Şuan 3 veya 2.5 aydır kullanmıyorum
Şuan Koray hoca fiyat farkı olduğu nedeniyle Asuman hanım tercih etmeyi düşünüyorum kendisinede aynı aciklama ve fotoları attım. Dönüş bekliyorum forum olarak birde sizin yorumlarinizi merak ediyorum.

Ve ayrıca resimlerden saç çizgisi nasıl olmalı çünkü çoğu ekimci sakalarin yan tarafları doldurmuyor ozaman estetik görüntü olmaz. Bu alan için 300p 3500 greft aldım görüntülü Asuman hanım ben biraz çok buldum çünkü o miktarlara bazi insanların kelini kapatıyorlar çünkü.

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 25 yaş ve saç ekimi saç cizgisi
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2024, 20:23:55 »
Buda donor bölgem herhangi bir ilaç takviyem yok zaten ilaç etkisini 1 ay sonra yitirdi diyebilirim ama dökülme vs kendi sıradan insan gibi devam ediyor

Dfffkkkkhhh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2024, 22:10:52 »
Ben Abdullah 25 yaşındayım eski fotolarimda baktığımda 18 yaşında baslamis saç dokulmesi tabi farketmemisim veya farkedilcek derecede değilmiş
Son 2 sene acayip deri döküntülü kepek mi deri mi inanilmaz dökülme oldu ve inanılmaz kaşıntı doktora gidince seboreik dermatit denildi prozinc plus yeşil kutu verildi kullandim iyi geldi şimdi günlük dökülme rutini iyi seyirde sıradan insanlar gibi gidiyor ama inanılmaz ki saç derim ve yüzüm yağ deposuna döndü 3 ay min dut xpecia kullandım inanilmaz etki gördüm saçım gizli uzadı simsiyah oldu ve hafif hafif kalinlasmaua basladi tarak girmiyor desem yeridir sonra yüzümdeki yağ ve saç derisi yağım artınca bırakmak zorunda kaldım çünkü yağ spatula ile alıp yemek yaparsın derecesinde ulaştı.
Şuan 3 veya 2.5 aydır kullanmıyorum
Şuan Koray hoca fiyat farkı olduğu nedeniyle Asuman hanım tercih etmeyi düşünüyorum kendisinede aynı aciklama ve fotoları attım. Dönüş bekliyorum forum olarak birde sizin yorumlarinizi merak ediyorum.

Ve ayrıca resimlerden saç çizgisi nasıl olmalı çünkü çoğu ekimci sakalarin yan tarafları doldurmuyor ozaman estetik görüntü olmaz. Bu alan için 300p 3500 greft aldım görüntülü Asuman hanım ben biraz çok buldum çünkü o miktarlara bazi insanların kelini kapatıyorlar çünkü.
sacim ayni senin gibiydi bende 26 yasina girecegim 1 ay sonra benimde 18 yasimda basladi dokulmem,sakaklar biraz geri cekildikten sonra 2 sene sabit kaldi sonra bu seborik dermatit denilen illet bendede basladi baya bir onemsemedim ama sonra artik dedigin gibi kabuk kabuk olmaya baslayinca farkettim ki hem daha cok sacimi dökmüs hemde zayiflatmis.Gecen ay sadece sakaklara olacak sekilde 3200 greftlik ekim yaptirdim.Aile genetiginde sakaklar disinda saci dokulen yok ama bu seborik dermatit denen illet pesimi birakmiyor ve geldigi zaman gercekten kalici olacak sekilde sac döküyor 2 doktora gittim biri seborik dedi biri egzama dedi.Kesinlikle önlem almasın ben vichy dercos yesil olani ve head&shoulders dermaxpro degisimli olarak kullaniyorum kabuklanmayi yoketti ufak kepek haline geldiler artik eskisi kadar yoklar,kasintida cok azaldi.Sac tipimiz ve dökülmemiz benziyor sadece benim ön kısım daha genis durumdaydi.konularimdan inceleyebilirsin sacimi
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2024, 22:17:19 Gönderen: Keennyy »

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2024, 22:45:43 »
Güzel yorumun için teşekkürler bende 26 sayılırım
Aslında ehliyet kimlik fotosunda bir nebze sağ tarafa taradigim için orası çekilmiş geriye ama fark edilcek derece deil
Daha sonra şimdi asker fotoma baktım kısa sağ sol eşit benzer şekilde geri cekilmis on üç kısım yerinde sivri duruyor daha sonra askerden geldikten 21 den 22 ye geçiş arası sağ taraf daha belirgin gitmeye başladı arkadaşlarım apo saclarin dökülmüş biraz dökülüyor gibisinden diyordu ama saç uzun ve dolgun olduğu için yok be olm diyip gecistirdim 22 yaş ortasinda şiddetli saç kaşıntısı ve bitmeyen sarımtırak beyaz karışık kepek karışık deri döküntüsü diyebilirim emin olamadim 2 sene devam etti olsonuc  olarak 24 te sağ ve sol ciddi gerilemiş durumda öne atınca güzel taraka yapınca hiç dokulmemeis duruyor kimse anlamiyor ama ben geriye tariyan bir adam olduğum için geriye tarayinca apo abdurrahim gubi duruyor 😀 ve bu kaşıntılar için dermatolog şampuan verdi sampuandan değil de ilginç olarak önderi kepek döküntüsü gitti yani şampuan mi kendiliginden mi çözemedim onu vallahi. Ama yerini inanılmaz yağlı cilt inanılmaz yağlı saç derisi bıraktı onu anlamadim
Ayrica bu yağ yuzunden cildimin gözenekleri bir hayli genişlemiş gibi hissediyorum bu sene ozellikle

Şuan kafamdaki hesap iyi bir kan tahlili bastan sona
Daha sonra iyi bir dermatolog
Daha sonra cildi toparlayıp vitaminler ve Fin xpecia ile
İyicene domine etmek kendimi bu sürede biraz daha para biriktirip doktorları seçip gidip ektirmek.
Suphelendigim
B12
D vitamini yanında bir kaç vitamin eksikliği olduğu bariz bende
Kullanmayı düşündüğüm vitaminler
B12 iğne hap dil altı hepsi hurafe ve kim ne derse B12 hayatı vitamin kullanımında mod enerji ve saç ile kullanılan vitaminleri maksimize ettiğini hissedim gözlemledim ve düşünüyorum çünkü hücrelere oksijen taşıyan bu vücuttaki her hücre oksijene mecbur olduğu için anlaşılmışimdir.
D vitamini olmazsa olmazimiz forum biliyor
Yüksek formül biotin
Ayrıca  veya ayda 1 yapamazsam 2 3 ayda bir glutatyon serum karaciğer antioksidan babasiymis
C vitamini
Kollajen
Astaksantin
Yeşil çay her gün demelemk birnsefer icmek
Solgar veya benzeri kaliteli multivitamin

Program
Pazartesi sabah kahvaltı sonrası Fin xpecia. Öğlen Solgar Multi akşam yeşil çay
Salı sabah Fin xpecia öğlen c vitamini akşam kollajen yeşil çay
Çarşamba Fin xpecia öğlen biotin akşam asktaksantin yeşil çay
Cuma sabah Fin xpecia öğlen d vitamini
Tarzında bir rutin düşünüyorum ve ekstra ayda bir glutatyon serum ile detoks vücuttaki toksik vb sıfırlama.
Tüm bu fikir veya vitaminleri doktorlar ile eleştirisel toplanıp konuşup netleştirip deniycem
Hedefim en kötü ihtimalle en az 30 yaşıma kadar kendimi en maksimize halimi ortaya çıkartıp o yoldan devam etmeye çalışmak ve olmazsa olmaz spora gidip estetikligimi attrimak

Dfffkkkkhhh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2024, 22:58:54 »
Aslında ehliyet kimlik fotosunda bir nebze sağ tarafa taradigim için orası çekilmiş geriye ama fark edilcek derece deil
Daha sonra şimdi asker fotoma baktım kısa sağ sol eşit benzer şekilde geri cekilmis on üç kısım yerinde sivri duruyor daha sonra askerden geldikten 21 den 22 ye geçiş arası sağ taraf daha belirgin gitmeye başladı arkadaşlarım apo saclarin dökülmüş biraz dökülüyor gibisinden diyordu ama saç uzun ve dolgun olduğu için yok be olm diyip gecistirdim 22 yaş ortasinda şiddetli saç kaşıntısı ve bitmeyen sarımtırak beyaz karışık kepek karışık deri döküntüsü diyebilirim emin olamadim 2 sene devam etti olsonuc  olarak 24 te sağ ve sol ciddi gerilemiş durumda öne atınca güzel taraka yapınca hiç dokulmemeis duruyor kimse anlamiyor ama ben geriye tariyan bir adam olduğum için geriye tarayinca apo abdurrahim gubi duruyor 😀 ve bu kaşıntılar için dermatolog şampuan verdi sampuandan değil de ilginç olarak önderi kepek döküntüsü gitti yani şampuan mi kendiliginden mi çözemedim onu vallahi. Ama yerini inanılmaz yağlı cilt inanılmaz yağlı saç derisi bıraktı onu anlamadim
Ayrica bu yağ yuzunden cildimin gözenekleri bir hayli genişlemiş gibi hissediyorum bu sene ozellikle

İyicene domine etmek kendimi bu sürede biraz daha para biriktirip doktorları seçip gidip ektirmek.
Suphelendigim
B12
B12 iğne hap dil altı hepsi hurafe ve kim ne derse B12 hayatı vitamin kullanımında mod enerji ve saç ile kullanılan vitaminleri maksimize ettiğini hissedim gözlemledim ve düşünüyorum çünkü hücrelere oksijen taşıyan bu vücuttaki her hücre oksijene mecbur olduğu için anlaşılmışimdir.
Yüksek formül biotin
Ayrıca  veya ayda 1 yapamazsam 2 3 ayda bir glutatyon serum karaciğer antioksidan babasiymis
C vitamini
Kollajen
Astaksantin

Program
Tarzında bir rutin düşünüyorum ve ekstra ayda bir glutatyon serum ile detoks vücuttaki toksik vb sıfırlama.
Tüm bu fikir veya vitaminleri doktorlar ile eleştirisel toplanıp konuşup netleştirip deniycem
Hedefim en kötü ihtimalle en az 30 yaşıma kadar kendimi en maksimize halimi ortaya çıkartıp o yoldan devam etmeye çalışmak ve olmazsa olmaz spora gidip estetikligimi attrimak
Rica ederim ne demek.Bende 30 uma kadar bekleyip sonra ektirmeyi dusunuyordum cunku sacim sabit kaldi 5 senede cok az bir gerileme yasadim.Ama 2 ay forumda filan gezinince dedim 25-30 yas arasi saci kullanmayacaksan bir daha ne zaman isine yarayacak 2 haftada ekim karari alip ektirdim.İlk 1 hafta cok dikkat etmen gerekiyor biraz sikintili bir surec ama su an sorun yok.Bende sakaklarimi sag ve solu uzatip kapatiyordum ama artik yetti bir ruzgar esse elim sacimda dolasiyorum kapatmak icin.Bence hic bu cileyi cekmeye degmez git ektir sonra gerekirse 2.ekimi yaptirirsin baktin hic olmuyor protez kullanirsin ben artik takmamayi dusunuyorum.Xpecia,aga e ve multivitamin kullaniyorum 2 aydir.Sacimda hicbir degisim yok hala gunluk 200 tel dökülüyodur.Benimde sacim asiri yagli,dus alayim yatip kalkayim ertesi gün alnima elimi surdugumde hayvan gibi yag gelir.Yagin sebebide bu dht ymis sanirim.Ama bizim genel olarak seborik dermatit gibi bir sorunumuz var bence bunun önüne gectigimizde bir sorunumuz kalmayacak.

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2024, 23:04:38 »
Rica ederim ne demek.Bende 30 uma kadar bekleyip sonra ektirmeyi dusunuyordum cunku sacim sabit kaldi 5 senede cok az bir gerileme yasadim.Ama 2 ay forumda filan gezinince dedim 25-30 yas arasi saci kullanmayacaksan bir daha ne zaman isine yarayacak 2 haftada ekim karari alip ektirdim.İlk 1 hafta cok dikkat etmen gerekiyor biraz sikintili bir surec ama su an sorun yok.Bende sakaklarimi sag ve solu uzatip kapatiyordum ama artik yetti bir ruzgar esse elim sacimda dolasiyorum kapatmak icin.Bence hic bu cileyi cekmeye degmez git ektir sonra gerekirse 2.ekimi yaptirirsin baktin hic olmuyor protez kullanirsin ben artik takmamayi dusunuyorum.Xpecia,aga e ve multivitamin kullaniyorum 2 aydir.Sacimda hicbir degisim yok hala gunluk 200 tel dökülüyodur.Benimde sacim asiri yagli,dus alayim yatip kalkayim ertesi gün alnima elimi surdugumde hayvan gibi yag gelir.Yagin sebebide bu dht ymis sanirim.Ama bizim genel olarak seborik dermatit gibi bir sorunumuz var bence bunun önüne gectigimizde bir sorunumuz kalmayacak.
Kesinlikle katılıyorum yani benim hedefim kendimi gelecek sene hiç olmamks en mükemmel halimi ortaya koymak.
Ayrıca benim dermatit konulma sebebim ve en sevmediğim biyuk sakal ağız bölgesi özellikle tras olunca ve ara sıra kendiliğinden egzama benzeri yara cikmask doktor buna itafen birazda sebo dedi bende ne zaman onyaralar varken B12 hap kullansam o yaralar gidiyor 2 3 ay gelmiyordu yani kesinlikle şunu demek istiyorum vücut domino taşı gibi şöyle örnek verim evde 4 kişisin 1 aile uyen yok eksikliğini hissetmezmisin buda onun gibi beslenme herşeyin başı.

Dfffkkkkhhh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2024, 23:20:03 »
Kesinlikle katılıyorum yani benim hedefim kendimi gelecek sene hiç olmamks en mükemmel halimi ortaya koymak.
Ayrıca benim dermatit konulma sebebim ve en sevmediğim biyuk sakal ağız bölgesi özellikle tras olunca ve ara sıra kendiliğinden egzama benzeri yara cikmask doktor buna itafen birazda sebo dedi bende ne zaman onyaralar varken B12 hap kullansam o yaralar gidiyor 2 3 ay gelmiyordu yani kesinlikle şunu demek istiyorum vücut domino taşı gibi şöyle örnek verim evde 4 kişisin 1 aile uyen yok eksikliğini hissetmezmisin buda onun gibi beslenme herşeyin başı.
tabii ki beslenme cok onemli.Senin aile genetigi nasil bilmiyorum ama benim ailede ne kuzenlerde ne babada amcada dayıda kellik yok hepsi 50 yasina dayandi.Ama ailede 3 kiside yagli egzama var diger adiyla seborik dermatit ve bu illet harbiden saci zayiflatiyor internette sac dokmez deniyor ama o kabuk kabuk yaptigi zaman derinin nefes alma sansi yok her turlu saca ciddi zarar veriyor.Benim sana tavsiyem sac tipimiz,dokulmemiz filan benziyor buyuk ihtimal senin genetik bir problemin yoktur git sakak kisimlarini tirassiz ektir ben oyle yaptim sonra vitamin,xpecia filan desteklersin gittigi yere kadar

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2024, 23:34:06 »
Trassiz Ekim veya trasli hangisi iyi sonuç verirse onu tercih ederim fark yok ise trassiz tabiiki tercih.
Bizim ailebaba anne tarafı karışık saçlı olan dayilarim saçsız dayilarim baba tarafında öyle saçlı sacsiz amcalarim var. Babam kel ortanci abim 29 benim gibi döküntü benden çok ilerde ama durmuş öyle evli oslugu için umrunda deil.
Büyük abim 32 yaşında Ülker çalışıyor her gün 10 saat kafasında bone takıyor her gün fon çekiyor tarıyor sürüyor ediyor saçları fırça gibi 😀😀
Üstte 2.boy amcam var 55 yaş saç canavar sabundan başka bişey kullanmıyor hastane yüzü görmemiş adam.
Aslında baba ve anne tarafından aşırı sağlam aşırı güçlüler
Benim şöyle sansizligim var ben doğuştan aort kapakcigim yok ayrıca varikosel ameliyatı kulak ameliyatı geniş eti ve bademcik ameliyatı oldum.
Ayrıca ayağımda kirlan yorgan iğnesi sebebi ile ayak bilegik ameliyt oldum tüm bunlar ameliyat ilaçları vb bunlar hep kötü zararlı ilaçlar narkotik ilaçlar bunalra rağmen zorlu şeylere rağmen devam ettim bence gayet sağlıklı sağlam olduğumu düşünüyorum sigara içiyorum alkol içiyorum futbol deli gibi oynadım fitnes 2 sene kral gibi yaptım madde tatmangefmieim oldu bunlar hep kısa süreli ama sigara 10 sene alkol 6 senedir hayatımda yani bunca badirelere rağmen gayet iyiyim kısacası en sanssiz bej oldum gibi genetik aile bandında 😀

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2024, 23:36:05 »
Annen 55 hasinda cildinde kirisklik yok mesela saçları fırça gibi hiç dökülmesi yok babamda 62 bir sürü ameliyat kalp ameliati sabah kutut kutu kahvalti niyetine ilaç içiyor kırışıklık yok birwz yaşın verdiği hafif sarkmaları var yüzde saçı olsa 40 hasina döner diyim
Belkide bunlar köy hayatı yaşamış organik beslenmiş insanların nedenidir.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2024, 19:16:00 »

Suphelendigim
B12
Yüksek formül biotin
C vitamini
Kollajen
Astaksantin

Program

AGA var demek için yeterli bir dökülme şekli yok bence .Bu yönden düşünülürse uyguladığınız tedaviler biraz ağır gibi geldi bana .Çekme testi sonucuna göre hareket etmek lazım .Çekme tesitinde sorun yoksa fin başlamak pek mantıklı olmayabilir hocam.

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2024, 01:12:30 »
Çekme testi dediğin nedir tam olarak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2024, 13:50:17 »
ön çizgin böyle olmalı
Global Moderator

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2024, 13:53:19 »
O çizgi biraz daha aşağı çekilip daha iyi doldurulabilir mi ve yanlar neden isaretlemedin abi oralarida yaptırmak istiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2024, 13:57:52 »
gereksiz dostum o çizgideki ekilen saçlar 6 cm uzasa zaten gözüne gelir
Global Moderator

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2024, 14:01:23 »
Abi ozaman senin dediğin çizgi gibi ekse 1000 greft yeter oraya 3000 greft aşırı olur ayrıca ben şu gozle bakıyorum şakaklar dolmayinca sanki yüzümün hoş görüntüsü kaybolmuş gibi geliyor bana o yüzden bu konuyu açma gereği duydum

Facebook Twitter Instagram