Gönderen Konu: 03.12.2024 / The Hair Clinicc(Ahmet Tosun) / 4800 GREFT / YAŞ : 27  (Okunma sayısı 721 defa)

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese selamlar,

Forum aracılığıyla çok fazla bilgi edinme fırsatım oldu, genel hatlarla yaptığım araştırmalarla hem makul fiyat hem iyi hizmet hem de ulaşımımı göz önüne alarak The Hair Clinic (Ahmet Tosun)'dan yana seçimimi yaptım.

03.12.2024 tarihi için planlama yapıldı. Sabah 7.30 orada bulunup öncelikle damar yolu, saç çizgisi, tıraş gibi süreçlerle başladı. Saç çizgisi konusu herkeste biraz tereddüt işi ama işi uzun senelerden beri yaptıkları için çıkacak köke, sizin alın çizginiz vb. faktörlere göre en uygununda mutabık kaldık ve çizim sürecinden sonra operasyon başladı.

Kök alımı ve kök ekimi kısmını ekibi, kanal açımını Ahmet Tosun yaptı. (Ekibi denilince ayrı olarak anlaşılmasın Ahmet Tosun tüm süreçte takip ediyor işlemleri. Ekipteki arkadaşlarla görüşmemle [işlem sırasında konuşuyorsunuz, muhabbet ediyorsunuz az çok] deneyimli, yıllarını bu işe vermiş olduklarını kendileri de belirtiyorlar zaten.)

İşlemim her şeyiyle beraber 07.30 giriş - 16.30 çıkış gibi bir sürede sona erdi. (Şimdiden yapacak olanlara belirteyim, en uzun ve yorucu süreç alınanların ekilmesi, baya bir bunaldım ama normaldir, belirli amaç için gidiyoruz, ileride keyfini süreceğimiz için katlanılabilir)

Bu forumda en ufak etkisi olan, bilgi paylaşan, insanları yanlış yönlendirmeden doğru bilgi alışverişini sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Araştırma yaparken burayı üniversitede tez yazarken kullandığım google kütüphanesi gibi kullandım açıkçası ;D

Operasyon öncesi, sonrası görüntülerimi paylaşıyorum. Süreci buradan sizinle paylaşmaya devam edeceğim.

Yorumlarsanız iyidir, kötüdür, şöyle yapmalısın, şu vitamin bence iyi gelir gibi her türlü yoruma açığım.

Şimdiden çok teşekkürler.

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 03.12.2024 / The Hair Clinicc(Ahmet Tosun) / 4800 GREFT / YAŞ : 27
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2024, 18:47:24 »
Çizim ve arka kaynak görüntüleri ;

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2024, 18:49:00 »
Operasyon sonrası görüntüler;

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2024, 18:52:02 »
2. gün bandajlarım söküldü ve ilk yıkamam yapıldı;

iHa63

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2024, 19:21:50 »
Hayirli olsun, guzel gorunuyor
  • Ekim Tarihi: 21.12.2024
  • Ekim Merkezi ismi Dr Özgür Koldaş
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 35

Kyuubi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2024, 20:16:57 »
Hayırlı olsun güzel ekim şakaklara neden ekim düşünmediniz

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2024, 22:40:58 »
hayırlı olsun ekim temiz görünüyor ,planlama ve çizgi dizaynıda güzel olmuş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2024, 22:57:31 »
hayırlı olsun saç ekiminiz güzel planlanmış sık ve güzel çizgi uyum sağlamış kafa yapısına kendi saçların zayıf güçlendirmek için ne kullanmayı düşünüyorsun ? dökülme devam edecek gibi
Global Moderator

Abdullah can

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Aralık 2024, 23:13:00 »
Kral hayırlı olsun donor güzel duruyor umarım iyi sonuç alırsın ama arkadaşın dediği gibi sakaklara neden Ekim yapılmamış aslında yüz şeklini en çok bozan acılar orası oluyor sağ sol şakak olsa ozaman Bülent Bey'in muhteşem değişimi gibi olurdu

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2024, 13:56:29 »
Hayırlı olsun güzel ekim şakaklara neden ekim düşünmediniz
Kral hayırlı olsun donor güzel duruyor umarım iyi sonuç alırsın ama arkadaşın dediği gibi sakaklara neden Ekim yapılmamış aslında yüz şeklini en çok bozan acılar orası oluyor sağ sol şakak olsa ozaman Bülent Bey'in muhteşem değişimi gibi olurdu

Açıkçası bunu görüştük, ilk görüşmede de konuşmuştuk. Greft olarak sorun yaşama durumu ve ön alanın çok geniş olması sebebiyle Ahmet Tosun ön tarafı doldurmanın daha mantıklı olacağını söyledi. Planlama o yüzden bu şekilde yapıldı. Çok mu kötü duruyor acaba, sordunuz aklıma takıldı şimdi.

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2024, 14:02:32 »
hayırlı olsun saç ekiminiz güzel planlanmış sık ve güzel çizgi uyum sağlamış kafa yapısına kendi saçların zayıf güçlendirmek için ne kullanmayı düşünüyorsun ? dökülme devam edecek gibi

Daha önce ekim yapan arkadaşlardan okuduğum gördüğüm kadarıyla kullanmayı düşündüğüm;

Mossi Biotin bitiminde Solgar Biotin
Proscar (5'e bölüp kullanım) [3-4 ay en fazla kullanmayı düşünüyorum.)
Minoxil (Aklımda ama bağımlılık riski sıkıntılı, önceden kullanmıştım ters etkisini görmedim bırakınca)
Aylık PRP, Mezoterapi, Kök hücre

diye düşünüyorum, ayrıca öneriniz var mı? Ayrıca bu takviyelere 15 gün sonra mı başlamak mantıklı açıkçası çok çeşitli konu var, her konuda farklı fikir var.

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2024, 14:16:47 »
minoksil yerine hair foerte kullanabilirisin
birde xpecia ekleyebilirisin
açık alanın geniş ön çizgin güzel ekim alanın sağlıklı ve temiz
şakaklar konusunda da bence mantıklı olanı yapmışsın
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2024, 14:26:11 »
Saç yapın çok kaliteli görünüyor. Sık ve temiz ekilmiş. Hayırlı olsun.

Abdullah can

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2024, 15:19:34 »
Açıkçası bunu görüştük, ilk görüşmede de konuşmuştuk. Greft olarak sorun yaşama durumu ve ön alanın çok geniş olması sebebiyle Ahmet Tosun ön tarafı doldurmanın daha mantıklı olacağını söyledi. Planlama o yüzden bu şekilde yapıldı. Çok mu kötü duruyor acaba, sordunuz aklıma takıldı şimdi.
Yok bu adamlar doktor biz değiliz karar verirlerse vardır bişey ve dediğin gibi yüksek oranda açıklık var
Ve ayrıca gayet güzel on cizgi sadece 1000 gref ile sağ saol saç cizgisine biraz daha geliştirme yapılıp hem yüzün front temper kemiklerini daha bir hoş gösterir diye dedim yoksa bana 3500 greft dediler fotolarima bak kendi döner bölge bak bende anlamadim

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Aralık 2024, 15:30:50 »
Yok bu adamlar doktor biz değiliz karar verirlerse vardır bişey ve dediğin gibi yüksek oranda açıklık var
Ve ayrıca gayet güzel on cizgi sadece 1000 gref ile sağ saol saç cizgisine biraz daha geliştirme yapılıp hem yüzün front temper kemiklerini daha bir hoş gösterir diye dedim yoksa bana 3500 greft dediler fotolarima bak kendi döner bölge bak bende anlamadim

Aklımda ve genel bakınca düşündüğümüz verteks bölgesine 2. ekim konusu da olduğu için belki de bu şekilde çizgi daha münasip geldi.

Sizin konunuza gelince açtığınız konuya daha bilgili arkadaşlar bakarsa daha doğru bir yorum yapar ama bence size 3500 greft deme sebepleri açıklığınızın o kadarla kapanmaya yeterli olmasından kaynaklıdır, yoksa kaynak alanınız mevcut. Ayrıca tek firmayla değil birkaç firmayla fotoğraf paylaşın ve yüz yüze görüşme şansınız varsa gidin, ben öyle yaptım, karşılaştırdım söylediklerinde tutarsızlık olmaması adına

Facebook Twitter Instagram