Herkese selamlar,
Forum aracılığıyla çok fazla bilgi edinme fırsatım oldu, genel hatlarla yaptığım araştırmalarla hem makul fiyat hem iyi hizmet hem de ulaşımımı göz önüne alarak The Hair Clinic (Ahmet Tosun)'dan yana seçimimi yaptım.
03.12.2024 tarihi için planlama yapıldı. Sabah 7.30 orada bulunup öncelikle damar yolu, saç çizgisi, tıraş gibi süreçlerle başladı. Saç çizgisi konusu herkeste biraz tereddüt işi ama işi uzun senelerden beri yaptıkları için çıkacak köke, sizin alın çizginiz vb. faktörlere göre en uygununda mutabık kaldık ve çizim sürecinden sonra operasyon başladı.
Kök alımı ve kök ekimi kısmını ekibi, kanal açımını Ahmet Tosun yaptı. (Ekibi denilince ayrı olarak anlaşılmasın Ahmet Tosun tüm süreçte takip ediyor işlemleri. Ekipteki arkadaşlarla görüşmemle [işlem sırasında konuşuyorsunuz, muhabbet ediyorsunuz az çok] deneyimli, yıllarını bu işe vermiş olduklarını kendileri de belirtiyorlar zaten.)
İşlemim her şeyiyle beraber 07.30 giriş - 16.30 çıkış gibi bir sürede sona erdi. (Şimdiden yapacak olanlara belirteyim, en uzun ve yorucu süreç alınanların ekilmesi, baya bir bunaldım ama normaldir, belirli amaç için gidiyoruz, ileride keyfini süreceğimiz için katlanılabilir)
Bu forumda en ufak etkisi olan, bilgi paylaşan, insanları yanlış yönlendirmeden doğru bilgi alışverişini sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Araştırma yaparken burayı üniversitede tez yazarken kullandığım google kütüphanesi gibi kullandım açıkçası
Operasyon öncesi, sonrası görüntülerimi paylaşıyorum. Süreci buradan sizinle paylaşmaya devam edeceğim.
Yorumlarsanız iyidir, kötüdür, şöyle yapmalısın, şu vitamin bence iyi gelir gibi her türlü yoruma açığım.
Şimdiden çok teşekkürler.