Gönderen Konu: ŞAHİN ÇELİK -LİFE HAİR- 4400 GREFT SAÇ EKİMİ -28.11.2024 -YAŞ 28  (Okunma sayısı 7093 defa)

ANKARALI0671

• Full Member
selamlar 2 ay dasın erken bir süre cild gayet güzel sağlıklı

ekilen saçlarda hareketlenmeye başlamış gibi cildinizde hissediliyor resimde her şey güzel ve yolunda
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ERKEN ÇIKACAK GALİBA UMUTLANDIM ŞİMDİ  :) :)

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
EVET ARKADAŞLAR BÜGÜN SÜREÇTE 2 AY OLDU (60.GÜN)

ŞOKTAN KURTULANLAR OLDU UZAMAYA DEVAM EDİYORLAR YENİ ÇIKIŞLAR VAR BENİM SÜRECİM KLASİK BİR ŞEKİLDE İLERLEMİYOR GALİBA.

KAŞINTI PROBLEMİM VAR 7/24 DEVAM EDİYOR DİYEBİLİRİM GECE BAZEN UYKUDAN BİLE KALDIRABİLİYOR MERKEZ MASAJA DEVAM ETMEMİ VE TIRNAK UCU HARİÇ KAŞIMA YAPABİLİRSİN VE SARI KANTORON YAĞI KULLAN DİYOR UYGULUYORUM  BAZEN MUSLUĞUN ALTINA GEÇİP HAFİF BİR ISLATMAK BİRAZ FERAHLATIYOR.

KULLANDIĞIM TAKVİYELER SABAH EVOCAPİL PLUS AKŞAMLARI XPECİA TABLETLER MERKEZİN VERDİĞİ SPREYİ DE KULLANIYORUM D VİTAMİNİM 2 GÜN ÖNCE BİTTİ ÇİNKODA 2 HAFTAYA BİTER GÜNDE 1 ADET ASPİRİNE DEVAM EDİYORUM.

@hintell VE TECRÜBELİ FORUM ÜYELERİNİN KAŞINTI PROBLEMİ İÇİN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM  :)

kaşıntı varsa haftada bir iki defa ketoral şampaun kullanmak iyi gelebilir hocam.

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
süreç gayet güzel ilerlemiş dostum umarım hızlanarak devam eder çıkışlar.

ANKARALI0671

• Full Member
kaşıntı varsa haftada bir iki defa ketoral şampaun kullanmak iyi gelebilir hocam.
KAŞINTIYA İYİ GELİYORSA HEMEN ALAYIM HOCAM
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

ANKARALI0671

• Full Member
süreç gayet güzel ilerlemiş dostum umarım hızlanarak devam eder çıkışlar.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM OLUMLU YORUMUN İÇİN MORAL VERDİN UMARIM GÜZEL SONUÇLANIR  :)
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

Cmbtnt

• Jr. Member
  • **
KAŞINTIYA İYİ GELİYORSA HEMEN ALAYIM HOCAM
Ketoral şampuanı bana da tavsiye ettiler, ancak ekim merkezine sorduğumda sakın kullanmayın dedi. Kimyasal içerdiğini, o sebeple 1 sene kadar uzak durmamı söyledi, konu ile ilgili benim bilgim yok ama görünce söyleyim dedim.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ketoral şampuanı bana da tavsiye ettiler, ancak ekim merkezine sorduğumda sakın kullanmayın dedi. Kimyasal içerdiğini, o sebeple 1 sene kadar uzak durmamı söyledi, konu ile ilgili benim bilgim yok ama görünce söyleyim dedim.

çoğu insan kullanıyor ve bir şey olduğunu görmedim forumda ektirenlerden bence bu yanlış bilgi.

ANKARALI0671

• Full Member
MERKEZE KAŞINMA ŞİKAYETİMİ SÖYLEDİĞİMDE ŞAMPUAN DEĞİŞTİR DEMEDİLER FAKAT BİR SORAYIM YİNE KETORALİ KARARSIZ KALDIM BU DURUMDA
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

Cmbtnt

• Jr. Member
  • **
çoğu insan kullanıyor ve bir şey olduğunu görmedim forumda ektirenlerden bence bu yanlış bilgi.
Doğrudur hocam, aynen benim de konuya ilişkin bilgim yok, sadece ekim merkezi kimyasal içeriyor o sebeple 1 sene o tarz ürünlerden uzak durun dedi. Lobrox diye bir şampuan önerdi sadece, onu da haftada 1-2 kez dermatit benzeri olumsuz bir durum görürseniz kullanın dediler. İlk başta haffi sivilcelenmelerden dolayı endişe ediyordum ancak şu an ihtiyaç duymuyorum.

göcebe12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekiminiz gayet iyi duruyor merak ettigim bi konu var ekimden önce donör bölgenizin durumu ve ekimden sonraki durumunuda paylasabilir misiniz rica etsem

ANKARALI0671

• Full Member
Doğrudur hocam, aynen benim de konuya ilişkin bilgim yok, sadece ekim merkezi kimyasal içeriyor o sebeple 1 sene o tarz ürünlerden uzak durun dedi. Lobrox diye bir şampuan önerdi sadece, onu da haftada 1-2 kez dermatit benzeri olumsuz bir durum görürseniz kullanın dediler. İlk başta haffi sivilcelenmelerden dolayı endişe ediyordum ancak şu an ihtiyaç duymuyorum.
PROZİNC PLUS ŞAMPUANDAN DEVAM EDELİM BİZ ALIŞTIMDA BİR YANDAN KAŞINTIYA
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

ANKARALI0671

• Full Member
Hocam ekiminiz gayet iyi duruyor merak ettigim bi konu var ekimden önce donör bölgenizin durumu ve ekimden sonraki durumunuda paylasabilir misiniz rica etsem
DONÖR ALAN DURUMUM TRAŞLI HALDE BU ŞEKİLDE TRAŞ OLALI 1 HAFTA OLDU
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

ANKARALI0671

• Full Member
EKİM ÖNCESİ DONÖR ALANIM BU ŞEKİLDEYDİ
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

loprox şampuan tam emin olmasamda mantıken ketoraldan daha fazla kimyasal içeriyordur diye düşünüyorum çünkü daha agresif bir şampuan sebore tadavisi için genelde öneriliyor ama dediğim gibi ileri derece seboresi olanlara veriliyor ve ayrıca ketoral gibi dht bloker özelliği yok .

ANKARALI0671

• Full Member
EVET ARKADAŞLAR BUGÜN 3.AY OLDU SÜREÇTE (90.GÜN)

YAVAŞTA OLSA ÇIKIŞLAR MEVCUT , KAŞINTI HALEN DEVAM EDİYOR ESKİSİ GİBİ RAHATSIZ ETMİYOR BİRAZ AZALDI

KULLANDIĞIM TAKVİYELER

SABAH EVOCAPİL TABLET
AKŞAM XPECİA TABLET
SOLGAR VM2000 60 TABLET GÜNDE 1
PROZİNC PLUS ŞAMPUAN
« Son Düzenleme: 04 Mart 2025, 16:40:12 Gönderen: ANKARALI0671 »
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram