Gönderen Konu: ŞAHİN ÇELİK -LİFE HAİR- 4400 GREFT SAÇ EKİMİ -28.11.2024 -YAŞ 28  (Okunma sayısı 7504 defa)

ANKARALI0671

• Full Member
Damla sayısı çok önemli değil.
Sadece çok beklememeye özen göster.
15-20 dakka sonra yıkaman lazım.
Bu arada çok büyük katkısının olduğunu düşünmüyorum.
Ben bıraktım epeydir
HMM BİRAZ HEVESİM KAÇTI KIRMIZILIK DAHA ÇABUK GEÇER DİYE UMUYORDUM TEŞEKKÜR EDERİM ABİ BİLGİLERİN İÇİN 15 DK TUTUP YIKARIM BAKALIM BELKİ SONUÇ GÖRÜRÜM ÇOK SAĞOLASIN  :)

Lazrail

• Jr. Member
  • **
Ekiminizi beğendim,1 aylık görüntü çok güzel maşallah
  • Ekim Merkezi ismi Bekir BEK
  • Greft Miktarı 2221
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi vitamin d3,xpecia,omega 3

ANKARALI0671

• Full Member
Ekiminizi beğendim,1 aylık görüntü çok güzel maşallah
TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH 6. AYIN SONUCU İÇİNDE BÖYLE KONUŞURUZ  :)
  • Ekim Tarihi: 28.11.2024
  • Ekim Merkezi ismi LİFE HAİR ŞAHİN ÇELİK
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

Cmbtnt

• Jr. Member
  • **
Selamlar kardeşim vaziyet nasıl? Süreç nasıl ilerliyor?

ANKARALI0671

• Full Member
Selamlar kardeşim vaziyet nasıl? Süreç nasıl ilerliyor?
SON RESİMLERLE HEMEN HEMEN AYNI HOCAM PEK DÖKÜLME OLMADI 50 TANE SAÇ ANCA DÖKÜLMÜŞTÜR OLAN SAÇLARDA UZUYOR KENDİ SAÇLARIMDAN KISA DEĞİLLER 60.GÜN PAYLAŞIM YAPICAM  |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi SABAH EVOCAPİL TABLET+AKŞAM XPECİA TABLET+EVOCAPİL SPREY 5+5 FIS+D VİT+ÇİNKO+ASPİRİN+150 GRAM TAHİN PEKMEZ+100 GRAM KABAK ÇEKİRDEĞİ İÇİ
ŞAHİN ÇELİK SAÇ EKİM KONUMUN LİNKİ : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37034.0

göcebe12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
paylaşımlarınızı bekliyoruz hocam bende saç ekimi yaptıracağım ama saçlarım ince telli biraz hocayla daha görüşmedim size nasıl bi öneri sundu hoca bu konuda

ANKARALI0671

• Full Member
paylaşımlarınızı bekliyoruz hocam bende saç ekimi yaptıracağım ama saçlarım ince telli biraz hocayla daha görüşmedim size nasıl bi öneri sundu hoca bu konuda
ŞAHİN HOCA İLE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE SAÇIN İNCE DEMEDİ ERGİN HOCA FOTOĞRAF MAKİNESİ İLE ÇEKİM YAPTIĞI SIRADA SAÇIMIN 39 VE 41 KALINLIĞINDA VE GAYET İYİ DURUMDA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ İLK GÖRÜŞMEM VE EKİMİN ARASINDA 3 HAFTA VARDI SADECE D VİTAMİNİM EKSİK ÇIKMIŞTI D VİTAMİNİ KULLANDIM EKİMDEN ÖNCE HALEN DAHA KULLANIYORUM D VİTAMİNİNİ, EĞER SAÇLARINIZ İNCE İSE FORUMDAN ÖĞRENDİĞİME GÖRE GALİBA FİNANSTREİD KULLANMANIZ GEREKEBİLİR BUNU EN İYİ HOCALARLA GÖRÜŞMEYE GİDİP BAKTIRARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ BENCE
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

ANKARALI0671

• Full Member
EVET ARKADAŞLAR BÜGÜN SÜREÇTE 2 AY OLDU (60.GÜN)

ŞOKTAN KURTULANLAR OLDU UZAMAYA DEVAM EDİYORLAR YENİ ÇIKIŞLAR VAR BENİM SÜRECİM KLASİK BİR ŞEKİLDE İLERLEMİYOR GALİBA.

KAŞINTI PROBLEMİM VAR 7/24 DEVAM EDİYOR DİYEBİLİRİM GECE BAZEN UYKUDAN BİLE KALDIRABİLİYOR MERKEZ MASAJA DEVAM ETMEMİ VE TIRNAK UCU HARİÇ KAŞIMA YAPABİLİRSİN VE SARI KANTORON YAĞI KULLAN DİYOR UYGULUYORUM  BAZEN MUSLUĞUN ALTINA GEÇİP HAFİF BİR ISLATMAK BİRAZ FERAHLATIYOR.

KULLANDIĞIM TAKVİYELER SABAH EVOCAPİL PLUS AKŞAMLARI XPECİA TABLETLER MERKEZİN VERDİĞİ SPREYİ DE KULLANIYORUM D VİTAMİNİM 2 GÜN ÖNCE BİTTİ ÇİNKODA 2 HAFTAYA BİTER GÜNDE 1 ADET ASPİRİNE DEVAM EDİYORUM.

@hintell VE TECRÜBELİ FORUM ÜYELERİNİN KAŞINTI PROBLEMİ İÇİN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM  :)

• Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

Cmbtnt

• Jr. Member
  • **
Ben ekim merkezi ile değil ama saç ekimi işlerinde çalışmış eski anestezi uzmanı bir arkadaşımla görüştüm, kaşıma olmasının gayet iyi olduğunu, iyiye işaret olduğunu söylüyor. Bende de çok yoğun kaşıma oluyor. Sizin ekim merkezinin de söylediği gibi tırnaklarla olmamak üzere masaj yapar şekilde sürekli kaşıyorum. Valla o kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini. Süreç çok güzel görünüyor. Sorunsuz bir şekilde neticelenecek inşallah.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çıkış zamanlarında bazı hassas ciltlerde kaşıntı daha fazla hissediliyor normal bir durum sürecin gayet güzel devam ediyor iki aya göre saç Ekim’i 1 sorun yok görünüyor hayırlısı olsun umarım bir ay sonra çıkışları güzelce görmeye başlarız
Global Moderator

ANKARALI0671

• Full Member
Ben ekim merkezi ile değil ama saç ekimi işlerinde çalışmış eski anestezi uzmanı bir arkadaşımla görüştüm, kaşıma olmasının gayet iyi olduğunu, iyiye işaret olduğunu söylüyor. Bende de çok yoğun kaşıma oluyor. Sizin ekim merkezinin de söylediği gibi tırnaklarla olmamak üzere masaj yapar şekilde sürekli kaşıyorum. Valla o kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini. Süreç çok güzel görünüyor. Sorunsuz bir şekilde neticelenecek inşallah.
KAŞINMA DURMUYOR İYİ BİRŞEY OLDUĞUNU ÖĞRENDİM FORUMDAN FAKAT Bİ ÇARESİ YOK MECBUR ÇOK RAHATSIZ EDERSE Bİ SU ALTINA TUTUP ÇIKMAK GEREKİYOR GİBİ, TEŞEKKÜR EDERİM OLUMLU YORUMUN BENİ MUTLU ETTİ  :)
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

ANKARALI0671

• Full Member
Çıkış zamanlarında bazı hassas ciltlerde kaşıntı daha fazla hissediliyor normal bir durum sürecin gayet güzel devam ediyor iki aya göre saç Ekim’i 1 sorun yok görünüyor hayırlısı olsun umarım bir ay sonra çıkışları güzelce görmeye başlarız
HASSASMIŞIM BENDE BİLMİYORDUM HİNTELL HOCAM İŞTE HERKESİN BÜNYESİ FARKLI SÜREÇLERİ FARKLI DEDİĞNİZ GİBİ, 1 AYA KADAR ÇIKIŞ OLUR MU Kİ BEN 4.5 AYDAN ÖNCE ÇIKMAZ DİYEDÜŞÜNÜYORDUM HEMEN HEMEN BÜTÜN EKİMLER 4.5 AYDAN SONRA ÇIKIŞLAR BAŞLIYOR ÇÜNKÜ?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet güzel devam ediyor sürecin saç ekiminde bence çok başarılı ve kaliteli yapılmış

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
selamlar 2 ay dasın erken bir süre cild gayet güzel sağlıklı

ekilen saçlarda hareketlenmeye başlamış gibi cildinizde hissediliyor resimde her şey güzel ve yolunda
Global Moderator

ANKARALI0671

• Full Member
gayet güzel devam ediyor sürecin saç ekiminde bence çok başarılı ve kaliteli yapılmış
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM  :)
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram